Şimdi Ara

Adanalı var mı? Seyhan-Akkapı'da satılık arsam var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seyhan ilçesinde Akkapı mahallesinde 236 M2 arsam var. Miras kaldı. Tapu'yu birkaç gün önce üzerime aldım. Ama değeri hakkında en ufak bilgim yok. Adananın yerlisi az çok semt olarak fiyat hakkında yorum yapabilir mi rica etsem.

• Selamlar hocam..Bende aslen Tarsusluyum annem Adanalı o açıdan biraz bilgi vermek adına bir kaç emsal gösterebilirim.

https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-arsa-satilik-adana-seyhan-akkapi-karasu-da-310-m2-satilik-arsa-390915304/detay 310 m2 yer için 90 lira istemiş.Muhite tam hakim olmadığım için net bir şey diyemem ancak o ilanda yola çıkarsak 50 70 bin tl civarı eder diye düşünüyorum

Ancak fikir olması adına eğer ki kentsel dönüşüme giderse o bölge de güzel işler çıkartabilirsin :))

• Antalya.Gayrimenkul kullanıcısına yanıt
    Birisi tamamen arsanın üzerine dükkan yapmış. Yani ortada arsa falan kalmamış. Mahkemelik olacağız başka çare yok. İlgi ve alakan için çok teşekkür ederim. Banada yanlış bilgi vermişler. Vaktini çaldım hakkını helal et.
  • capo di capi kullanıcısına yanıt
    Estafullah hocam helal olsun yardımcı olabilirsek ne mutlu.Mahkemelik olayına girmeden halletmeye bakın derim.İş mahkemelik olursa uzar da uzar malum sebepler..Ben olsam ilk etapta o dükkanı satın almaya bakar kendim kiraya veririm.Dükkan sahibi satmak zorunda aksi halde o dükkandan da olur.Cepte ki 1 kuş dalda ki 2 kuştan iyidir mantığını anlaması gerekir.

Yüzünüzü yumuşak görürse baskın çıkmaya çalışabilir.O açıdan haklısınız ve her türlü yerinizi alırsınız.Ama dediğim gibi dükkan ile satın almaya çalışın.Sonuçta boş arsa para getirmez...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KUŞADASINDA OTURAN VAR MI?
    9 yıl önce açıldı
    Düzce de oturan varmı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.