Şimdi Ara

Adanalı (2008-2010) | ATV (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.162
Cevap
2
Favori
144.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• En son 6-7 hafta önce izlemiştim Adanalı'yı. Bu adamlar hapisteydi ne ara çıkmışlar dışarıda Devlet Görevlisi olmuşlar...
    Bu kadar saçma, .ktan, berbat bi dizi olamaz. Ama yinede izliyorum ve de gülüyorum... Tabi nasıl izliyorum, kucağımda laptop elimde cep telefonu o vaziyette ancak...
  • Geçen bir bölümünü izliyeyim dedim, Maraz Ali'nin otoparkının duvarına çocuklar yazı yazmış, üstüne birde yandaki halısahaya geçip ellerinde sprey boyalar "hahaha bak Ali abi biz yaptık, üstüne bizi dövmen içinde bekledik burada" dercesine amelece birbirlerini spreyliyorlardı.

Bizim Maraz Ali'miz de Cüneyt Arkın'a kıskançlığından Harakiri yaptıracak bir karizma ile halı sahaya girip bir iki karşısındakini küçümseyip "ulan küçük dağları ben yarattım, ezerim sizi" edalarıyla konuşup maça davet etti bizim bebeleri.Tabi "eceline susayan köpek cami duvarına işermiş" ya hani, bizim bebelerde kabul etti bunu ve maç başladı.

Ancak o da ne, bizimkiler topları bırakıp bebelere girişmeye başlıyorlar, gerçek hayatta o hareketin yarısında bile kavga çıkaracak tiplerse "napıyorsun be abi" demeyle yetinip ayağı kalkıyolar.En sonunda 45312567865. faulden sonra bir bebe dayanamayıp bizimkileri yumruklama gafletine düşüyor ve sonunda bir temiz sopa yiyorlar.

Bu anlattığım saçma olaylar dizinin belkide yarı süresi boyunca sürdü.Ayrıca sürekli araya da Adana'lı ile kızını sokup sokup durdular.2 dakika oradan, 2 dakika buradan mantığı ile.

Böyle bir dizi nasıl hala reyting alabiliyor, Oktay Kaynarca gibi sabah programı sunma teklifini "istemem kardeşim, orada sevmediğim bi sanatçıyı konuk edip onunla muhabbet edemem ben" diyerek reddeden bir adam böyle bir saçmalığın bir parçası olmayı nasıl kabul etmiş acaba.

Yahu bu adamın Adanalı'da oynaması Uğur Arslan gibi bir adamın evlendirme programı sunmasından daha beter bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasaki Kojiro -- 15 Kasım 2009; 3:41:40 >

• Arkadaşlar sevmiyorsanız izlemeyin bu kadar . Zaten adamlar kendileride kabul ediyo Oktay Kaynarsa Kenan Işık'ın Dünya Bir Oyun Sahnesi programına çıkmıştı adam diyoki biz bilerek uzatıyruz bazen o saçma yerleri . Ben de bazı yerlerini saçma buluyorum ama severek izliyorum güzel dizi . Üstelik bu haftaki bölümü de fena değildi aslına bakıcak olursanız , saçmalık en az safhadaydı bu bölümde .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 16 Kasım 2009; 0:36:21 >

• 10 yıl önceye flashback yaptılar adamın 10 yıl önceki telefonu 3 yıl önce çıkmış
    10 yıl önce kameralı telefondan eser bile yoktu bu kadar basit ve saçma hata olurmu

gerçek işini kolaylaştırır

düşenin dostu ol
  • bu dizinin saçma olduğunu ilk çıktığında öyle zaplarken seyrettiğim bi kaç bölümde anlamışdım ( depoda yarım saat elinde demir çubuk döndürme sahnesini hala aklımdan çıkaramıyorum ) lambalarda elfrenini çekip arabayı orda bırakıp gitmeleride tabi

ama bakdım şimdide hala aynı tas aynı hamam dizi şuanda oynuyor belliki sakallı arkadaşımız arabaya bomba yerleştirmiş cep telefonuna bağlantılı arayacağı numarayıda BOOM diye kaydetmiş rehberine komik olmuş. yani espirili değil kendisi komik duruma düşmüş. hani izleyici saf ya anlamaz belki anlasın diye yapmışlar güya bu dizi hala nasıl oynuyor anlamak güç
    || 2*1 GB Kingstone DDR2 800MHz || CoolerMaster 460W PSU || Askere gittim gelicem 12-2009 || Geldim 03-2011 ||

• IRC lisanıyla konuşan kadının sesini her duyduğumda gülesim geliyor. Tam kopmalık diziymiş.

Orijinalden alıntı: nForcer

IRC lisanıyla konuşan kadının sesini her duyduğumda gülesim geliyor. Tam kopmalık diziymiş.

Maria'dan mı bahsediyorsun? Eğer Maria'dan bahsediyorsan o, Yunanlı olduğu için öyle konuşuyor.

quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

10 yıl önceye flashback yaptılar adamın 10 yıl önceki telefonu 3 yıl önce çıkmış
    10 yıl önce kameralı telefondan eser bile yoktu bu kadar basit ve saçma hata olurmu

Bir şeyi bütün olarak yapmak zordur. Fakat o bütündeki ufak hataları saptamak kolaydır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 2 Ocak 2010; 0:17:41 >

• deri eldivenlerde yakışmış ismailYK ya benzemiş
    || 2*1 GB Kingstone DDR2 800MHz || CoolerMaster 460W PSU || Askere gittim gelicem 12-2009 || Geldim 03-2011 ||
  • Dünkü bölümü izledim,konular değişmiş,Demir Karahan kadroya katılmış.

Tayfun Güneyer'in uzatma huyu olmasa izlenebilecek bir dizi haline gelecekti şimdi.
  • Ya o değil de, Maraz Ali'nin kardeşi ve annesi diziden çıktı. Kardeşini anladım, o okuma amaçlı dizide yok şu anda. Ayrıca o rolü canlandıran oyuncu ES-ES adlı dizide rol alıyor. Peki Maraz Ali'nin annesi ve ekibindeki kısa boylu ve sakallı eleman nereye gitti?

Orijinalden alıntı: Doppelganger

Ya o değil de, Maraz Ali'nin kardeşi ve annesi diziden çıktı. Kardeşini anladım, o okuma amaçlı dizide yok şu anda. Ayrıca o rolü canlandıran oyuncu ES-ES adlı dizide rol alıyor. Peki Maraz Ali'nin annesi ve ekibindeki kısa boylu ve sakallı eleman nereye gitti?

Mülayim'i diyorsun.

Mülayim,kızın abilerinden kaçmak için kayboldu ama diziden kayboldu garibim.

Orijinalden alıntı: mrtbrc6378

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

Ya o değil de, Maraz Ali'nin kardeşi ve annesi diziden çıktı. Kardeşini anladım, o okuma amaçlı dizide yok şu anda. Ayrıca o rolü canlandıran oyuncu ES-ES adlı dizide rol alıyor. Peki Maraz Ali'nin annesi ve ekibindeki kısa boylu ve sakallı eleman nereye gitti?

Mülayim'i diyorsun.

Mülayim,kızın abilerinden kaçmak için kayboldu ama diziden kayboldu garibim.

Ok by .

quote:

Orijinalden alıntı: ilhamiselin

o kadar özel polis, zebellah gibi arabanın tepesine çıkmış adamı o kadar yakın mesafeden vuramıyosa ve üstüne bide vuruluyosa zaten hiç yapılmasın yaa

Taramalı vardı ama adamlarda .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 3 Ocak 2010; 4:05:04 >

• Neler oluyor arkadaşlar dizide?
    Az önce bi 15 dakika kadar izledim uzun bir aradan sonra da.

Müdür İdil'i sorguluyordu falan.
    Bu idil marazla beraber adanalıyı vurmuşlar.
    Bu "çocuğum için yaptım" falan diyordu.
    Sonra müdür bütün kameraları kapattı "aldın mı diski" falan dedi idil'e. İdil de alamadım falan ffeşman bir şeyler diyordu.

Dizi ne yönde ilerliyor şu anda ben anlayamadım?
    Halen izlemeye değmeyen bi dizi galiba.

Orijinalden alıntı: PHI

Neler oluyor arkadaşlar dizide?

Sonra müdür bütün kameraları kapattı "aldın mı diski" falan dedi idil'e. İdil de alamadım falan ffeşman bir şeyler diyordu.

Maraz Ali ve İdil, Yavuz'dan kaçıyorlardı. Atilla komutan bunlara yardım ediyordu. Atilla komutanın Maraz Ali'ye verdiği sabit diski İdil almayı başaramayınca (neden almak istiyordu bilmiyorum) teslim oldu. Bu arada Maraz Ali kaçmaya devam ediyordu. İdil sorgudan çıkıp evine geldiğinde Atilla komutan İdil'i Maraz Ali'yi kırdığı gerekçesiyle (Selin Demiratar diziden ayrılmıştı, aslında bundan dolayı) öldürdü. Bölüm böyle bitti.

Olaylar anladığım kadarıyla kısaca böyle. Hatalı olduğum yer varsa özür diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Maraz Ali ve İdil, Yavuz'dan kaçıyorlardı. Atilla komutan bunlara yardım ediyordu. Atilla komutanın Maraz Ali'ye verdiği sabit diski İdil almayı başaramayınca (neden almak istiyordu bilmiyorum) teslim oldu. Bu arada Maraz Ali kaçmaya devam ediyordu. İdil sorgudan çıkıp evine geldiğinde Atilla komutan İdil'i Maraz Ali'yi kırdığı gerekçesiyle (Selin Demiratar diziden ayrılmıştı, aslında bundan dolayı) öldürdü. Bölüm böyle bitti.

Olaylar anladığım kadarıyla kısaca böyle. Hatalı olduğum yer varsa özür diliyorum.

Ben de tam bu konu için buraya uğrayacaktım ki e-mail geldiğini gördüm, iyi oldu. Disk olayı şu; Maraz Ali, 10 yıl önce babasının borçlarından dolayı evine icra geleceği konusunda sürekli aranıyordu. Daha sonra Atilla komutan tarafından devletin geleceği için Maraz Ali'ye bir iş teklif etti. Bu iş, devlete zarar veren önemli kişilere suikast düzenlemekti. Maraz Ali, bu işi kabul ederse babasının tüm borçlarının nakit olarak ödeneceğini söyledi(daha sonra da maaş veriliyordur sanırım). Daha sonra Maraz Ali, birçok görevi başarıyla tamamladıktan sonra, tamamlaması gereken bir görevi, görev bölgesi civarında sivillerin bulunması nedeniyle tamamlayamadı ve görevden alındı. Atilla komutan da buna dahildi. Sonrasında Atilla komutan bunların olabileceğini tahmin ederek devlet sırlarını(ben öyle anladım, devletin maskesini düşürecek kanıtlar deniyordu) bir diske kaydetti. İdil de bu diskin peşindeydi.

Senaryo böyle, şimdi gelelim bu konuya neden uğrama ihtiyacı hissettiğime. Senaryo çok değişiyor farkındaysanız. Bu son olanlar sırf mecburiyetten dolayı oldu. Senaryonun bozulmaması açısından yeni şeyler bulundu. Diziyi sürekli takip edenler dizinin ilk zamanlarını bilirler. Sizce İdil, Maraz Ali'yi kandırmaya çalışırken ondan etkilenmedi mi? Onu sevmeye başlamadı mı? İdil, aslında seviyordu Maraz Ali'yi ve Selin Demiratar dizide çok geri plânda kaldığı gerekçesiyle diziden ayrılmak istemesinden dolayı İdil'i öldürmek zorunda kaldılar. Eğer İdil, Maraz Ali'yi sevmemiş olsayı, Maraz Ali benzin istasyonu soygunundan sonraki sorgulamada elini cama yasladığında, İdil de buna karşılık vermezdi. Aynı zamanda Nevzat Müdür de İdille özel olarak konuşuyordu. Maraz Ali'yle olan yakınlığından rahatsızdı. Eskiye çok ters yani şu anki senaryo.

• Sanki yeni bri dizi başladı gibi yani geçen sezon ve bu sezon birbirini tutmuyor.

Selin Demiratar diziden ayrılacaktı,onun için böyle birşey yapmaya çalıştılar ama beceremediler.
    Gerçi niye "ler,lar" lı konuşuyorum ki?
    Senaryo tek kişinin elinde.

İdil'in aşkını vs. herşeyi plan gibi göstermek istediler ama çok kötü çuvalladılar.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.