Şimdi Ara

Adana nasıl bir şehir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blacktox55

Bu üniversiteye yakın yurtlar hakkında bilgin var mı ?

Hocam pek bilmem universite bize uzak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemekleri nasıl yemekleri biraz onları anlatın nerelere gitmek lazım bir de

• adana türkiyenin 4 . büyük şehri merak etme sıkıntı yaşamazsın izmirin kardeşi derler ben çok seviyorum gayet modern duruyor üniversite bambaşka bakma sen klavye bebeleri adanayı görmeden yorum yaparlar bela vs vs diye alakası yok
    üni,v
     Adana nasıl bir şehir?

Adana nasıl bir şehir?

Adana nasıl bir şehir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordJesus -- 17 Temmuz 2014; 17:24:18 >

• LordJesus kullanıcısına yanıt
    Yok hocam onları takmıyorum zaten bela diyorlarsa Samsunda da var bela.Çok sıkıntı çekmiyeceğiz o yönden tabi varsa.

• quote:

Yok hocam onları takmıyorum zaten bela diyorlarsa Samsunda da var bela.Çok sıkıntı çekmiyeceğiz o yönden tabi varsa.

bu arada bende çü işletme 1. sınıfım hazırlık yeni bitti ankaradan geçmeyim gece hayatı falan ankara gibi o yönden sıkıntı çekmedim tek sorun ulaşım bir metro hattı var çok alakasız yerden gidiyor ama 3 dakikaya bir özel halk otobüsleri geçiyor üniversite ev tuttuğum yer arası 50 dakika o ayrı mesele :D
    Ben de pdr iö ye gelebilirim.İö ders saatleri nasıl biliyor musun? Bir de tramvay var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 17 Temmuz 2014; 17:29:56 >
  • quote:

Ben de pdr iö ye gelebilirim.İö ders saatleri nasıl biliyor musun? Bir de tramvay var mı ?

en son ders 9:30 da bitiyor diye biliyorum
    tramvay dediğimiz şu ;
     Adana nasıl bir şehir?

Adana nasıl bir şehir?

hafif raylı sistem üniversiteye inşaatı devam ediyor ..

Peki hocam kyk yurtları nasıl,hiç kaldın mı,ya da arkadaşın var mı ? 24 saat kablosuz internet,sıcak su,yemek ihtiyaçlarımızı giderebiliyor muyuz?

• quote:

Peki hocam kyk yurtları nasıl,hiç kaldın mı,ya da arkadaşın var mı ? 24 saat kablosuz internet,sıcak su,yemek ihtiyaçlarımızı giderebiliyor muyuz?

vallahi biz ev tuttuk 3 arkadaş , diğer arkadaşlar kalıyor henüz dert yanmalarına şahit olmadım
    Arkadaş bulsam ben de tutarım da şimdi bi gidelim ortamı görelim

• quote:

Arkadaş bulsam ben de tutarım da şimdi bi gidelim ortamı görelim

sıkıcı bir yer değil gel bakalım
  • Ç.Ü. kampüsü güzel,göl manzaralı.Adanada hayat ucuz,trafik sorunu pek yok,kuzey tarafı yeni kentleşme güzel,ayrıca yazın ortasında olmamıza rağmen aşırı sıcak yok,kışın da çok soğuk olmaz.
    Ancak eğitimsiz insanlar yüzünden sorunlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashday

Ç.Ü. kampüsü güzel,göl manzaralı.Adanada hayat ucuz,trafik sorunu pek yok,kuzey tarafı yeni kentleşme güzel,ayrıca yazın ortasında olmamıza rağmen aşırı sıcak yok,kışın da çok soğuk olmaz.

trafik sorunu yok mu ???
  • Ayrı bir dünya

• Soracağın tüm soruları cevaplayabilirim adana hakkında milletin forumda gene mi adana demesine aldanma gayet güzeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkweither -- 17 Temmuz 2014; 17:51:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordJesus

quote:

Orijinalden alıntı: crashday

Ç.Ü. kampüsü güzel,göl manzaralı.Adanada hayat ucuz,trafik sorunu pek yok,kuzey tarafı yeni kentleşme güzel,ayrıca yazın ortasında olmamıza rağmen aşırı sıcak yok,kışın da çok soğuk olmaz.

trafik sorunu yok mu ???

Üniversteye giderken setin üzerini unutmuşum.Onun haricinde pek sorun yok,varsa bilgilendirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkweither

Soracağın tüm soruları cevaplayabilirim adana hakkında milletin forumda gene mi adana demesine aldanma gayet güzeldir.

Hocam bu kebapçı amcalar çok cömert davranıyomuş galiba kebabın yanına gelen ekstralar için para ödemiyormuşuz ve fiyatlar çok ucuzmuş doğru mu ?

• Fiyatlar orta seviyede diyelim hocam ama kebabımız lezzetli ve güzeldir.Örneğin;kebabın yanında gelen salatalarınız bitti(tek salata gelmez) yenilerler ek ücret almazlar sonrasında çay ikramı falan yaparlar hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darkweither

Soracağın tüm soruları cevaplayabilirim adana hakkında milletin forumda gene mi adana demesine aldanma gayet güzeldir.

Hocam bu kebapçı amcalar çok cömert davranıyomuş galiba kebabın yanına gelen ekstralar için para ödemiyormuşuz ve fiyatlar çok ucuzmuş doğru mu ?

Masaya gelen mezelerle karnımı doyurdugumu bilirim. İkram cok güzel burda. Gelince birde şırdanı tatmanı öneririm.

• Çok eskiden bir hastalık nedeniyle gitmiştim, tek hatırladığım kocaman bir oteli olduğu. Ufo'ya benziyordu böyle .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.