Şimdi Ara

Adana Mu Online | 2007'den beri en iyisi! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
3
Favori
19.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdan hala oynayan varsa indireyim 4-5 sene falan oldu mu oynamayali en son lisede oynamistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitedeki downloads kısmından indirebilirsin.
  • Arkadaslar oyuncularımızın isteği ve oyunda yaşadığım bazı üzücü olaylar neticesinde Servera reset atma kararı vermiş bulunmaktayım.

Fikirlerinizi almak için bu konuyu açıyorum. Herkes fikirlerini beyan ederse memnun kalacağım. Lütfen kötü eleştirilerde bulunacaksanız yazmamanız daha doğru olur kimseleri üzmek kırmak istemiyoruz. Üzülmek ve kırılmakda istemiyorum.

Sadece sizlerin fikirlerinide dinlemek istedim.

Saygı ve sevgilerimle.

www.adanamu.com
  • Guzel bir konfigurasyonla reset atilmasi makul olur yeni baslayacaklar icin de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikirlerinizi bekliyorum. Batu ile uzun uzun konustuk. Güzel birşey cıkartacaz sanırım.
  • Exp 300-500 arası güzel bişey olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADMLee

Fikirlerinizi bekliyorum. Batu ile uzun uzun konustuk. Güzel birşey cıkartacaz sanırım.

benimle de uzun uzun konuşacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Jacques.

quote:

Orijinalden alıntı: ADMLee

Fikirlerinizi bekliyorum. Batu ile uzun uzun konustuk. Güzel birşey cıkartacaz sanırım.

benimle de uzun uzun konuşacaksın

Konusalım kardeşim :) Skype: adminlee1 ekleyinde sesli konusalım olmuyor bu sekilde.
  • Lee şuan ki serverı resetleyip devam edicez demişsin şuan exp 1000 böyle mi kalacak yoksa başka türlü mü olacak. Saygılarımla

• Resetledikden sonra Exp Spotlar Shoplar reset sistemi vs vs değişecek. Bu şekilde aynı devam etmeyecek.
  • Benim fikrimce çok düşük olmasın 50-100 gibi 250-300 idealdir. Çokta yüksek olunca rekabet olmuyo arkadaşlık ortamı fazla olmuyor. Tabi herkezin farklı bir düşüncesi var inşallah güzel bişeyler olur. Saygılar
  • Belli oldu mu özellikleri lee

• @ ROWLER Exp Düşük Maximum Reset tarzı bir server planlıyoruz. Party Bonus olacak. Jeweller kolay bulunmayacak Ticaretin her item ile yapılabilecegi bir oyun. Oyun içi Eventlerden WCoins Kazanabilecek oyuncular. Şuanda Kabaca bu sekilde anlatabilirim. İnce ayrıntılar üzerinde çalışıyoruz. En gec 1 Temmuz da Server Online olacak.
  • aklındaki exp kaç biz kalabalık başlicaz da merak ediyoruz

• Bana bırakılsa Exp:5X yaparım ama oyuncularım oynamak isteyen kişiler skype da arkadaslardan aldıgım fikirlerde burada sizlerin yazdıgınız fikirler 50-100X arası birşey olsun istiyorlar. Sanki 50X de karar kılacagız gibi duruyor. Çoğunluk 50Diyor ama deseler ki Abi sana bırakıyoruz. :) Senin hayalinde aklında ne varsa onu yap. Ben eski bir GlobalMu oyuncusu olarak 5X derim. Zaten Eskiden GlobalMu da 380 Leveli 14Ayda yapmısdık Sezon1 zamanlarında. Şimdi Exp artırıcı taşlar vs vs ile Adam 1 ayda ulaşabiliyor olmuş. Bozmuslar yani eski sistemi. Kısaca bu sekilde bilgi verebilirim.
  • Anket yaparsan iyi olur o zaman kimin neyi istediği belli olur bence

• Max reset olacaksa puanlar resette kalmali ve statlar 65k ya gore ayarlanmali, herkes neye verecegini iyi ayarlamali ki isi bilen ortaya ciksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Statslar kalıcı olacak. 65kk Göre ayarlı zaten server.

Server hakkında fikirlerinizi dinlemek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADMLee -- 27 Haziran 2014; 21:31:43 >
  • Konu dışı olacak ama, mesajımın neden silindiğini merak ettim açıkcası.
  • VIP diye bir sistem yokki oyunda. Donate almıs kişilerin aldıkları itemler geri verilecektir elbette fakat oyun acılır acılmaz degil. 2-3 Hafta sonra. Yoksa haksız rekabete yol açar ve itemi olan olmayana nazaran daha hızlı kasar digerleri geri kalırlar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.