Şimdi Ara

Adana devleti ile savaşımız.[saçma CSB]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    evet arkadaşlar bugün size ülkemin hikayesini anlatacağım. SSCB gibi büyük bir devlet olan adana devleti içinde çeşitli azınlıkları bulunduran büyük bir imparatorluk idi. ancak halka yapılan kışkırtmalar 1963 te sonuç verdi. birçok özerk devlet kuruldu. bende adana devletinden bağımsızlığı ilan ederek kekolar devletini kurdum. ama adana devleti bizden güçlü olduğundan dolayı her zaman haraç ödemek zorundaydık. ama bugün diğer devletlerle birleşip adana devletine saldıracaktık
    Bölüm: 2
    Bütün devletler donanmalarını hazırlayıp gemilerini denize indirmişlerdi. bizim altımızda şundan vardı:

Diğer ülkelerin askerleri pek yiğit ve kaslı idi ancak bizim ordumuz devletimizin adından anlaşılacağı üzere kekolarla doluydu. donanmanın yarısı okula götürdüğü döner bıçağını diğer yarısı ise sevgilisini düşünüyordu. mürettebat geminin altına üstüne neon takıp bbs demir monte etmişti. denizde sessiz sessiz ilerlerken donanma üttür ütttür şeklimiz olsun diye bağırmaya başladı. güverteye inip kimin suçu diye sordum. gösterdikleri ankaralı avare idi. sevmezdim zaten o çocuğu. glocku çıkartıp kafasına sıktım. ibret olsun diye cesedini gemi direğine astım. ama vücudu faça içindeydi ve öküz gibi korkuyordu. hemen indirdik. zaten yaklaşmıştık adana devletine...
    Bölüm: 3
    Diğer ülkelerin askerleri pek yiğit ve kaslı idi ancak bizim ordumuz devletimizin adından anlaşılacağı üzere kekolarla doluydu. Donanmanın yarısı okula götürdüğü döner bıçağını diğer yarısı ise sevgilisini düşünüyordu. Mürettebat geminin altına üstüne neon takıp bbs demir monte etmişti. Denizde sessiz sessiz ilerlerken donanma üttür üttür şeklimiz olsun diye bağırmaya başladı. Güverteye inip kimin suçu diye sordum. Gösterdikleri Ankaralı avare idi. sevmezdim zaten o çocuğu. glocku çıkartıp kafasına sıktım. İbret olsun diye cesedini gemi direğine astım. Ama vücudu faça içindeydi ve öküz gibi korkuyordu. Hemen indirdik. Zaten yaklaşmıştık adana devletine...
    Bölüm: 3
    torpidoları hazırlamıştık. Ama keko kardeşimizden bigânesinin beyninin yerinde kavun olduğu için mermiyi ters koymuştu 250 mm lik topa. Kimse fark etmedi tabii. Bizde karaya çok yaklaşmıştık. 14 tane bağımsız devlet büyük adana devletini yok etmeye gidiyorduk. Benim hava kuvvetlerim yoktu. O yüzden gemiyi karaya saplayıp yeri göğü bombalamayı düşünüyorduk. Bizim bombalarımızın ucunda makineli tüfek vardı. Taraya taraya gidiyordu. Ateş emri verildi. Ateş açmaya başlamıştık. Ancak benim toplardan biri iptaldi. Ah o keko ah sen olmasan 1 bonba katkımız olmaktı. Adana devletinin öküz ilçesini almıştık. Açıklanana göre adana devleti nükleer bonba kullanmayı düşünüyordu. Bizde buna karşılık olarak ucunda taramalı tüfek olan bombayı kullanmayı düşünüyorduk. Ta ki havadan nükleer bombanın bizde doğru geldiğini fark edene kadar.
    Bölüm: 4
    bizde buna karşılık makineli tüfeği olan bonbamızı kullanmıştık. 1 tane yetti tabi. İçinde kangalyum atomu vardı çünkü. Şöyle bir şey gördündü havada:

bölüm: 4
    bizde buna karşılık makineli tüfeği olan bonbamızı kullanmıştık. 1 tane yetti tabi. içinde kangalyum atomu vardı çünkü. şöyle birşey gördündü havada:

adana devletindeki kafirler allah allah diye bağırıyorlardı. gavurlar kangal görünce korkudan imana gelmişti. kangal böyle yapar işte adama. sonra geminin kıç kısmından tankları karaya yürüttük. hedefimiz coşkun başkentini almaktı. şehir ismini kralından almıştı... : TECAVÜZCÜ COŞKUN !. işte krallarının ismi. şuan bile yaklaşık 250 karısı 450 çocuğu olduğu tahmin ediliyor. kendisi çocuklarıyla hava komutanlığını kurmuştu. uçakları normal haliyle 10 metre kalktıydı. bu rakamlar insanın içini ürpertiyordu. mürettebat ve askerler korkmuştu.bende cesaretlendirmek için benim kekolara seslendim: ey kekolar ! ihtiyacınız olan asil bass sesi ve jbs jant façalarınızda mevcuttur.! hadi koçlarım siz buraya düşmana gününü göstermeye geldiniz. şimdi saldırın !. dememle keko kardşelerimizin hepsi ankaralılarıda yanına alarak şahinlere bindi. bu şahinlerde abart jet motoru havalandırmalı turbo ve bbs marka makineli tüfek vardı. saldırıya geçtiler. şehir 5 kısımdan oluşuyordu ilk kısmı indirmiştik bile
    Bölüm: 5
    birsürü kayıp vermiştik milli marşımızı okumanın tam sırasıydı. herkez döner bıçaklarını alıp eğiliş duruşuna geçti. davur zurnada geldi tabi sonra marş okunmaya başladı:
    savaş meydanında bir gün geziyordum
    komutan çağırdı apo buraya gel
    buyrun hocam
    dedi çıkar kalem
    belimden 7.65`i çıkardım
    dedi çıkar defter
    mahkeme kağıtlarını çıkardım
    dedi çıkar harita
    işte güzelim
    orda senin benim vücumda bıraktığın 3 5 tane jilet yarası var ya
    işte onları çıkardım
    hoca dedi bunlar ney
    hocam 3 5 jilet yarası
    sanki sanırsınız ki piskopatın allahı
    ama bilmezsiniz ki
    o 3 5 jilet yarası
    ela gözlü sevdiğimin hatırası
    çal keke çal

tabi gavurlar ne dediğimizi anlamıyordu ingilizce az çok bilen ben kekolarla birlikte söylemeye başladım:

One day im hanging around the wars garden.
    My general called me "come here mehmet". i said"yes sir",
    She said show your pencil,i showed my 7,65,
    She said show your notepad,i showed court papers,
    she said show me a map,at this moment my darling,i showed my razor blade wounds ,
    My teacher asked me " what are these ?? " . "sir,these are razor wounds ! as if you supposed me as god of psycho ! but you dont know those razor wounds are memory of my darling`s hazel eyes.Play keke play

tabi gavurlar dehşete kapılmıştı duyduklarını anlayınca. onlar şaşkın şaşkın bakarken biz torpidoları çıkarıp tekrar ateşlemiştik bile. 2 kısmı daha almıştık. tecavüzcü coşkun ülkeyi çok geliştirmişti. depo arkasında herkez artık +9 item satıyordu.
    bir ajan yolladık sarayına coşkunun. ajan coşkunun orda olmadığını the helms deep reborna kaçıp Gandalfı esir aldığını söyledi. çok sinirlendim ölümü çok feci olacaktı ! gandalf benim dayım sayılırdı. tankları ve şahinlerin rotasını helms deep reborna çevirip oraya doğru yola koyulduk. benzinimiz bitmişti yolun ortasında çözüm olarak yeri kazmalarını emrettim kekolara. ellerinde +9 döner bıçağı vardı hemen kazdılar dolu petrol çıktı bunu doldurduk tabi yola devam ettik. helms deep rebornun önüne gelmiştik. kapıyı tıkladım kimse varmı diye sordum. kimsecikler yoktu içeri ilk adımımı atınca duvarın içinden coşkunun askerleri çıkmaya başladı. adamlar tüfekle değil +9 çavuşla dalıyordu. ortam çok kızışmıştı. şahincilere neonları yakın emrini verdim. önden adanalılar arkasından bizim kekolar en sondada konyalılar saldırıya geçmişti. duvarı yıkmıştık. çavuşlu askerli vurmuştuk. tanklara şehri bonbalamalarını emrettim.bende arka bahçeden dolanıp saraya gircektim. sinirlendim ve karşıya megafonla bağırarak şunu söyledim: SİZ ADAMIN SON 2 HARFİSİNİZ LAAAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krauser ll -- 11 Haziran 2013; 2:32:24 >

• Yav he he...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devamı gelecektir
  •  Adana devleti ile savaşımız.[saçma CSB]

sen ne diyon derişik
  • Bölüm: 2
    Bütün devletler donanmalarını hazırlayıp gemilerini denize indirmişlerdi. bizim altımızda şundan vardı:

Diğer ülkelerin askerleri pek yiğit ve kaslı idi ancak bizim ordumuz devletimizin adından anlaşılacağı üzere kekolarla doluydu. donanmanın yarısı okula götürdüğü döner bıçağını diğer yarısı ise sevgilisini düşünüyordu. mürettebat geminin altına üstüne neon takıp bbs demir monte etmişti. denizde sessiz sessiz ilerlerken donanma üttür ütttür şeklimiz olsun diye bağırmaya başladı. güverteye inip kimin suçu diye sordum. gösterdikleri ankaralı avare idi. sevmezdim zaten o çocuğu. glocku çıkartıp kafasına sıktım. ibret olsun diye cesedini gemi direğine astım. ama vücudu faça içindeydi ve öküz gibi korkuyordu. hemen indirdik. zaten yaklaşmıştık adana devletine...

• Bölüm: 3
    torpidoları hazırlamıştık. ama keko kardeşimizden bitanesinin beyninin yerinde kavun olduğu için mermiyi ters koymuştu 250 mm lik topa. kimse farketmedi tabii. bizde karaya çok yaklaşmıştık. 14 tane bağımsız devlet büyük adana devletini yoketmeye gidiyorduk. benim hava kuvvetlerim yoktu. o yüzden gemiyi karaya saplayıp yeri göğü bombalamayı düşünüyorduk. bizim bombalarımızın ucunda makineli tüfek vardı. taraya taraya gidiyordu. ateş emri verildi. ateş açmaya başlamıştık. ancak benim toplardan biri iptaldi. ah o keko ah sen olmasan 1 bonba katkımız olcaktı. adana devletinin öküz ilçesini almıştık. açıklanana göre adana devleti nükkleer bonba kulanmayı düşünüyordu. bizde buna karşılık olarak ucunda taramalı tüfek olan bonbayı kullanmayı düşünüyorduk. ta ki havadan nükleer bombanın bizde doğru geldiğini farkedene kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krauser ll -- 3 Haziran 2013; 18:34:00 >
  • -
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bölüm 4:
    bizde buna karşılık makineli tüfeği olan bonbamızı kullanmıştık. 1 tane yetti tabi. içinde kangalyum atomu vardı çünkü. şöyle birşey gördündü havada:

adana devletindeki kafirler allah allah diye bağırıyorlardı. gavurlar kangal görünce korkudan imana gelmişti. kangal böyle yapar işte adama. sonra geminin kıç kısmından tankları karaya yürüttük. hedefimiz coşkun başkentini almaktı. şehir ismini kralından almıştı... : TECAVÜZCÜ COŞKUN !. işte krallarının ismi. şuan bile yaklaşık 250 karısı 450 çocuğu olduğu tahmin ediliyor. kendisi çocuklarıyla hava komutanlığını kurmuştu. uçakları normal haliyle 10 metre kalktıydı. bu rakamlar insanın içini ürpertiyordu. mürettebat ve askerler korkmuştu.bende cesaretlendirmek için benim kekolara seslendim: ey kekolar ! ihtiyacınız olan asil bass sesi ve jbs jant façalarınızda mevcuttur.! hadi koçlarım siz buraya düşmana gününü göstermeye geldiniz. şimdi saldırın !. dememle keko kardşelerimizin hepsi ankaralılarıda yanına alarak şahinlere bindi. bu şahinlerde abart jet motoru havalandırmalı turbo ve bbs marka makineli tüfek vardı. saldırıya geçtiler. şehir 5 kısımdan oluşuyordu ilk kısmı indirmiştik bile

• birsürü kayıp vermiştik milli marşımızı okumanın tam sırasıydı. herkez döner bıçaklarını alıp eğiliş duruşuna geçti. davur zurnada geldi tabi sonra marş okunmaya başladı:
    savaş meydanında bir gün geziyordum
    komutan çağırdı apo buraya gel
    buyrun hocam
    dedi çıkar kalem
    belimden 7.65`i çıkardım
    dedi çıkar defter
    mahkeme kağıtlarını çıkardım
    dedi çıkar harita
    işte güzelim
    orda senin benim vücumda bıraktığın 3 5 tane jilet yarası var ya
    işte onları çıkardım
    hoca dedi bunlar ney
    hocam 3 5 jilet yarası
    sanki sanırsınız ki piskopatın allahı
    ama bilmezsiniz ki
    o 3 5 jilet yarası
    ela gözlü sevdiğimin hatırası
    çal keke çal

tabi gavurlar ne dediğimizi anlamıyordu ingilizce az çok bilen ben kekolarla birlikte söylemeye başladım:

One day im hanging around the wars garden.
    My general called me "come here mehmet". i said"yes sir",
    She said show your pencil,i showed my 7,65,
    She said show your notepad,i showed court papers,
    she said show me a map,at this moment my darling,i showed my razor blade wounds ,
    My teacher asked me " what are these ?? " . "sir,these are razor wounds ! as if you supposed me as god of psycho ! but you dont know those razor wounds are memory of my darling`s hazel eyes.Play keke play

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krauser ll -- 3 Haziran 2013; 18:48:25 >

• tabi gavurlar dehşete kapılmıştı duyduklarını anlayınca. onlar şaşkın şaşkın bakarken biz torpidoları çıkarıp tekrar ateşlemiştik bile. 2 kısmı daha almıştık. tecavüzcü coşkun ülkeyi çok geliştirmişti. depo arkasında herkez artık +9 item satıyordu.
    bir ajan yolladık sarayına coşkunun. ajan coşkunun orda olmadığını the helms deep reborna kaçıp Gandalfı esir aldığını söyledi. çok sinirlendim ölümü çok feci olacaktı ! gandalf benim dayım sayılırdı. tankları ve şahinlerin rotasını helms deep reborna çevirip oraya doğru yola koyulduk. benzinimiz bitmişti yolun ortasında çözüm olarak yeri kazmalarını emrettim kekolara. ellerinde +9 döner bıçağı vardı hemen kazdılar dolu petrol çıktı bunu doldurduk tabi yola devam ettik. helms deep rebornun önüne gelmiştik. kapıyı tıkladım kimse varmı diye sordum. kimsecikler yoktu içeri ilk adımımı atınca duvarın içinden coşkunun askerleri çıkmaya başladı. adamlar tüfekle değil +9 çavuşla dalıyordu. ortam çok kızışmıştı. şahincilere neonları yakın emrini verdim. önden adanalılar arkasından bizim kekolar en sondada konyalılar saldırıya geçmişti. duvarı yıkmıştık. çavuşlu askerli vurmuştuk. tanklara şehri bonbalamalarını emrettim.bende arka bahçeden dolanıp saraya gircektim sinirlendim ve karşıya megafonla bağırarak şunu söyledim: SİZ ADAMIN SON 2 HARFİSİNİZ LAAAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krauser ll -- 3 Haziran 2013; 19:02:34 >

• Bağırdıktan sonra arkadan dolandım ve sarayın içine girdim. çoşkun ordaydı. bağırdım: hey çoşkun vs atalımmı kazanan ülkeyi alır. çoşkun iri yarı birisiydi benden güçlü gibi gözüküyordu. ben hançer kullanırdım her zaman. ellerime 2 tane Borbet jant aldım. coşkunun kılıcını çıkarmasını bekledim ama çıkarmadı. aksine çavuş çıkarttı ! çok korkmuştum ilk hamleyi sen yap dedim. vurmaya fırsat kalmadan kocaman çavuşuyla beni diğer duvara yapıştırdı. ama ben pes etmiycektim. borbetleri çavuşuna fırlattım yarısı kopmuştu. zaten çavuş inince elinde savaşçak birşey kalmamıştı. bende son hamleyi yapığ truva atındaki adam gibi koşa koşa boynuna çıktım ve pilot kalem sapladım. ölürken halkına rahmetli çok çekerdi diye haber ver dedi ben tamam dedim. artık koca ülke benimdi bizimdi ! 14 devlet bölüştük diğer doğu kısmında özerkler kuruldu. 31 devlet dünyada hüküm sürüyorduk. buda bir anımdır.

• iplemeyin sessizce ölü taklidi yapın gider
  • hll knk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.