Şimdi Ara

ADANA| 2017 YGS - LYS Etut Merkezi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
12.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Ben şuan 11. sınıfa gidiyorum.
    Dershaneler malum kapandı. Adana'da olan
    varsa bilir, Işık dışında da bilindik dershane
    kalmadı.

Işık da iyice bozduğu için etüt merkezi arayışına
    çıktım. İyi bulursam bu dönem için de
    gidebilirim.

Fen lisesine gidiyorum ama hedefler yüksek
    birkaç tanesine baktım, genelde seviyesi ve
    hedefleri düşük öğrencilerden oluşmuş sınıfları
    oluyor. Sonuç olarak derslerin gidişatı ve kalitesi
    de düşüyor. Sayıca fazla oldukları için de hangi
    birine gitsem karar da veremiyorum.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence verilecek en güzel tavsiye şudur: Okuldaki arkadaşlarınla anlaş, 4-5 kişi topluca aynı etüt merkezine yazılın. En verimlisi bu şekilde olur, hem indirim de yaptırırsınız bu sayede. Devamlı afl'deki arkadaşlarınla birarada olursan çalışma şevkin artar, hocalar da ona göre daha çok ilgilenir sizle

• benim dershanenin 2 kat altında Pi Analitik var orayı önerebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SheIsLawyer

Bence verilecek en güzel tavsiye şudur: Okuldaki arkadaşlarınla anlaş, 4-5 kişi topluca aynı etüt merkezine yazılın. En verimlisi bu şekilde olur, hem indirim de yaptırırsınız bu sayede. Devamlı afl'deki arkadaşlarınla birarada olursan çalışma şevkin artar, hocalar da ona göre daha çok ilgilenir sizle

Hocam ben Afl de degilim simdi yanlis anlasilmasin. Zaten olmak da istemem eskisi gibi degil hocalari, ogrencileri.

Acikcasi arkadaslarla birlikte yazilmayi da dusundum ama sonradan vazgectim. Benim icin para sıkıntı degil ama gidip bir Vip ye yazilamam.

Benim aslinda konu bakimindan sıkıntım olmuyor ama ygs lys calismalarina gidip duzenli bir ders calisma ortamina girmek istiyorum. Bu yuzden direkt belli bir etute dair tavsiye verirseniz mukemmel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patatos -- 19 Mart 2016; 11:28:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: saQsa

benim dershanenin 2 kat altında Pi Analitik var orayı önerebilirim

Hocam Pi'ye gitmeyi dusundum ama arkadas cevresinden giden olmayinca nasil oldugunu bilmiyorum. Bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim.

Bu arada benim dershane demissiniz. Hangi dershaneden bahsettinizi ogrenebilir miyim?

• Patatos P kullanıcısına yanıt
    Öncelikle adam gibi adam hocaları olan parayı geride tutupta öğrenciyi öğrenmeyi öğretmeyi seven yer bul. Parasını sorun etme çalışacaksan.
    Fem'e gidersen hocalar soru çözüm saatlerinde kendi etüt merkezlerinde olacak ve söyleyecekleri şey: Buyur gel bizim etüt merkezine özel ders al.
    Aynı keza EKSTREm içinde geçerli. 2-3 hocası öyleydi.
    Bana kalırsa evinde uygunsa UĞUR'a gidebilirsin Gündoğdunun orada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da LGS Dershane Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Fen bilimleri ygs 10
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiçbirşeybilmeyenDoktor

Öncelikle adam gibi adam hocaları olan parayı geride tutupta öğrenciyi öğrenmeyi öğretmeyi seven yer bul. Parasını sorun etme çalışacaksan.
    Fem'e gidersen hocalar soru çözüm saatlerinde kendi etüt merkezlerinde olacak ve söyleyecekleri şey: Buyur gel bizim etüt merkezine özel ders al.
    Aynı keza EKSTREm içinde geçerli. 2-3 hocası öyleydi.
    Bana kalırsa evinde uygunsa UĞUR'a gidebilirsin Gündoğdunun orada.

Hocam benim aradığım yer de zaten öyle ama etüt merkezlerinin hepsi parayı göz önünde bulunduruyor. Parasını sorun etmiyorum makul ise ama Vip olanlar da 15 binden 50 bine kadar fiyat istiyor ki o da çok fazla abartı fiyatlar, yani onu veremem ben.

Fem, Ekstrem ve Uğur Dershaneleri kapatılıp okul oldu diye biliyorum. Hatta 2015 Eylül gibi aradım Turgut Özal'ın ordaki (Gündoğdunun ordaki) Uğuru, biz artık tamamen temel lise olduk dedi. Kenan Evrenin ordaki Fem herhalde kapanmadı ama Ekstrem temel lise oldu. Turgut Özal Yolunun ordan İller Bankasına giderkenki Ekstrem de aynı şekilde temel lise oldu.

Sadece Pi, Fem (?) ve Işık kaldı dershane olarak. Sanırım bilginiz yok tam olarak kapatılmayla ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patatos -- 19 Mart 2016; 14:14:08 >

Kardeşim ben Doruk Doğalpark'a gidiyordum ama bazı sebeplerden ve ilgisizlikten dolayı değiştirdim şuan 4A VİP'e gidiyorum Gündoğdu Kolejiyle Başkent Okulları arasında 3 katlı bir villa hoca olarak gerçekten kaliteli hocalar mevcut istediğin kadar birebir etüt alabiliyorsun sınıflar 6 kişi ders dışında sosyal anlamda da baya birşeyler yapıyoruz. (Yemek,Sinema,Piknik,Menderes,Çatalan vs) Mesela bugün 23:00 - 03:00 arası Limit-Süreklilik dersi işledik sonra etütce ciğer yemeye gittik :)) Hem sosyallik hemde ders anlamında ilgili bir yer istiyorsan önerebilirim.
  • HasanCanBulbul H kullanıcısına yanıt
    Dershaneler sıkıntı. 4A'yı internette bulmuştum ama evime gerçekten uzak hatta okulumla ters yönde kalıyor ki benim okuldan çıkıp oraya gitmem diğer yıla işkence olur. Turgut Özal Barajyolu ve Kenan Evren çevresinde olsa makul olabilirdi ama uzak olunca insanın gidesi de gelmiyor. Başka var mı bildiğin yani arkadaşlarından duyma iyi bir yer söylediğim civarlarda. Söylersen çok yardımcı olmuş olursun.
  • Etüt merkezini bosver derim ben. Bu sene aldigim en iyi kararlardan biri olarak dusunuyorum bazi etüt merkezleri insanlari sıkıyor resmen. FL ögrencisi olarak mahmutpasa ısık bence gayet yarari olucaktir. Bozdugunu dusunmuyorum pek iyi yine

Sen calisacak bir yer ariyormussun dostum dershane onersi biraz isabetsiz oldu. Ziyapasa tarafinda infinity var arkadaslarimin gittigi onlar memnun oradan

• kartal1500 kullanıcısına yanıt
    Işığa okuldan arkadaşım gidiyor, çarşının ordaki iyi gerçekten ama bazı olaylardan dolayı Zamanın kapatılması gibi Işığın da kapatılma ihtimali var diğer yıl, böyle ortada kalmak istemiyorum. O nedenden dolayı Işığa olumlu bakmadım. Benim amacım beni tam hazırlayacak olan bir çalışma ortamı. Benimle aynı düzeye veya daha yüksek düzeye sahip öğrencileri olursa benim açımdan daha iyi olacağını düşünüyorum. 9, 10 ve şuan 11'de de ipleri hiç bırakmamış birisiyim yani konu eksikliği anlamında sıkıntım yok ama diğer yıla nasıl hazırlanmalıyım bilmiyorum. Bu beklentilerimi karşılayacak bir etüt merkezi aradım. Gerçekten herkes bir farklı diyor. Zaman da geçiyor Mayıs gibi başlayacaklar etüt merkezleri benim şuandan bulmam lazım.

Infinity için teşekkürler göz önüne alıcam hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patatos -- 19 Mart 2016; 14:44:38 >
  • İnfint ve Karma vip tavsiye edebilirim bide 5m akademinin ogretmenleri iyi diye duydum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Kenan Evren ekstrem alfa ders. oldu. Orası dershane.
    Alfa var. Işık ve femi tavsiye etmiyorum... ARkadaşım GATA tıpa gitti ilk mülakatte elendi nereden geldin hangi dershaneye gittin demişler fem demiş haydi gülele demişler :D

Kapatılmadan kastın? Kapatılma olmadı pek. Temel liseye geçiş oldu sadece. Diğer kapananlar kendi iradesi doğrultusunda kapandı. T.özal ekstreme bak. O da dershane.
  • hayvanat9999 H kullanıcısına yanıt
    Infinity'e baktım gerçekten olabilir Karma'ya da bakayım bir. Olmadı görüşürüm diğer hafta bir bir gidip teşekkür ederim.
  • Ekstremin önünden geçtim kaç kere hem temel lise sanırım hem alfa ders. Ben alfa ders kısmını reklam sanmıştım kusura bakma :)

Aynen ben Işık ve Fem'de biraz sıkıntılı buluyorum. Bir çarşıdaki iyi demişlerdi ama pek olumlu bakmadım hocam.

Kapatılma derken dönüşme anlamında dedim. Uğur ama tamamen temel lise oldu başka var mı önereceğin.
    Kenan evren ekstrem kapandı alfa dershanesi oldu..
    Ekstrem copy karşısı t.özal ise normal dershane... Temel liseye dönüşmedi o şubesi...
    Başka bulursan banada yaz. Ben konu için değilde soru çözüm için arıyorum, fiyatıda önemli aile desteğim yok çünkü..
  • Başka bir önerisi olan varsa lütfen yazsın.
  • Gittiğim dershane Birikim Etüt Merkezi. Çok süper değil önermiyorum sadece Edebiyatı muhteşem ötesi diğer dersleri at çöpe
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.