bramusta da bölelerine denk geldim. biri Nothingness, diğeri D_I_A_B_l_0 gibi bir nicki olan mage.. bunlara girmeyin. bunlar yüzünden 5m exp gitti
bu işi yapanlar türk değil demişsiniz ama ben 2 tanesinin türk olduğunu biliorm. Cypher da bunu yapan 2 tane adam var ve srıf onlar yüzünden her yere hide ile gidiorm.
quote:
Orjinalden alıntı: banimacilanakadar
olm yeni bi bug var. adam heskesi giant goleme çekiyodu. bende gittim yanına exp ve attack bugu vardı. milleti healleye biliyom ama hiçbiri hiçbişey yapmıyo. tam dm lik. dmin içinde heal etsen adamı dm sana vurmuyo öyle bi bug. içindeki şeyler geliyo ama exp de gelmiyo. neyse ben gittim adamın yanına giant golemi yumruklamaya başladım nasıl olsa bişi olmuyo. üstümdede bişi yok lvl 1 gibi gözüküyo. dedim banlancaksın ben gm im (ingilazca tabi) adam tırstı direk field connect a private chat oldu
up... bombalayın bu forumu... desteklerinizi eksik etmeyin
BİR O................ç diezde aynı seyi bana yaptı. ölmeden önceki konusmamda o ingilizce konusmustu . bende onun yüzünden her yere hide ile gidyorum. böyle yapan o gavur ları toplayıp taksim meydanında s.....eceksin.
bunu yapan ares'te de "mage_of_the_glacier" adında bi velet ayrıca türk
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme