Şimdi Ara

Adam HAKLI beyler(Darwin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanzas -- 11 Mayıs 2015; 11:49:03 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Dusundurmedi guldurmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü genlerin devam etmemesi gerekiyor aslında ama artık tıpta ki ilerlemeyle bir şekilde zayıf ve kötü genlerde devam ediyor bundan 500 yıl önce olsa şimdiye belkide bir çoğumuz olmamış olurduk,bu kanıya annemden vardım kalp rahatsızlıkları,tansiyon,şeker,kanser,troid,kemik erimesi falan bir sürü sorunu var ama tıp sayesinde hayatta hala herkesin görüşü farklıdır tabi ama annem kanser olduğunda dua ederek yenemezdi sanırım kanseri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Kötü genlerin devam etmemesi gerekiyor aslında ama artık tıpta ki ilerlemeyle bir şekilde zayıf ve kötü genlerde devam ediyor bundan 500 yıl önce olsa şimdiye belkide bir çoğumuz olmamış olurduk,bu kanıya annemden vardım kalp rahatsızlıkları,tansiyon,şeker,kanser,troid,kemik erimesi falan bir sürü sorunu var ama tıp sayesinde hayatta hala herkesin görüşü farklıdır tabi ama annem kanser olduğunda dua ederek yenemezdi sanırım kanseri.

Öncelikle geçmiş olsun, benim annemde kanseri atlattı ne demek istediğinizi çok iyi biliyorum ama hiçbir tıbbi müdahale yapmadan dua edersek o duanın bir anlamı ve yararı olmaz ki, önce elinden geleni yapacaksın çaresiz kaldığın zaman da dua edip Yaratıcıdan isteyeceksin (tabi inanıyorsan). Ben hiçbir gece dua etmeden yatmam önce hastalığı yendiğimiz için şükür ederim sonra bütün hasta insanların şifa bulması için yardım dilerim.

• İnsanın evrimi çoktandır geriye çevrildi. Gelişmiş ülkelerde ve genlerin daha arı olduğu topluluklarda nüfus yokopma seviyesine ulaştı ama hindistan, Türkiye gibi karman çorman bozuk genlerin bulunduğu ülkelerde nüfus patlaması yaşanıyor. Sorun çocuk yapmaktan başka işi olmayanlarda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Einstein haklı çıktı
    14 yıl önce açıldı
    Birileri demiş öldü
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.