Şimdi Ara

ADAM GİBİ ADAM İLHAN MANSIZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: comennias

Batuhan sana katılıyorum. Ama olayın abartıldığı yok. Eğer futbol oynamayı adamlıkla eş değer tutan insanlar varsa , o zaman bu olay abartılır. Nitekim bu olayın abartılma sebebide bu.

ilk yazdığım kısa mesajı daha sonraki mesajda ayrıntılı olarak açıklayarak yazdım. yoksa "futbol oynamak= adamlık " diye bir formül kastetmediğimi hala anlamadıysanız...
  • İlhan ben bağış yaptım diye böbürlenmiyor zaten, reklama ihtiyacı yok bence. Sadece 1 kere söyledi birinci olursam Tbv bağışlıycam diye, ve birinci oldu parayı vermiş. Neden hemen kulp takıyorsunuz.
  • Aferin. Uzun zamandır yaptığı en olumlu hareket.
    Emeklilikte manevi sermayesi olur.
    Saygılar...
  • cuk diye bi ses geldi

quote:

Orjinalden alıntı: Mr. Işık

Bu (adam gibi) adam değil miydi uzatmalarda Senegal'e harika bir gol atıp Türkiye'yi yarı finale Brezilyanın karşısına çıkaran?

Bu (adam gibi) adam değil miydi 3.lük maçında attığı ve attırdığı gollerle Türkiye'yi dünyaya tanıtan?

Bu (adam gibi) adam değil miydi çok ağır bir trafik kazası geçirmesine rağmen tekrar çalışıp çabalayıp futbola dönen ve Süper Ligte goller atan?

Bu (adam gibi) adam değil miydi yıllarca ekmeğini yediği ve O'nu İlhan Mansız yapan klübe karşı Ankaragücü forması giyerken sahaya çıkan profesyonelliği gereği elinden gelen herşeyi yapan ve gol atan, sonrada başını önüne eğip santraya doğru yürüyen?

Bu (adam gibi) adam değil miydi Kuşadası Spor'da başladığı futbol hayatını sadece azmiyle buralara taşıyan?

Bu (adam gibi) adam değil miydi gözlerinin içine bakarken acıdığı hasta çocuklara çuvalla para hediye eden?

quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

halk olarak bazı şeyleri çok çabuk unuttuğumuz için maalesef yukarıdaki mesajıma yapılan alıntılarda haddi aşan laflar söylenmiş. hepsini aynen iade ediyorum. beni bilenler bilir, bana da o yeter...

bu "adam" değil miydi ameliyat geçirdiği akşam koltuk değnekleriyle disko kapılarında sürten!!! ne çabuk unuttunuz!!! sizeş bize Türk futboluna ihanet etmemiş miydi o zaman? o manzara aklımı her zaman kurcalamıştır. kendinden sonraki futbolculara ve hangi meslek dalında çalışacak olursa olsun genç ve çocuklarımıza çok kötü bir örnek olmuştur ilhan mansız...

şimdi kalkmış bu adamın "buzda dans" gibi mükemmel bir içeriği(!) olan ve halkımıza gerçekten çok şey katan(!) programda kazanmış olduğu ödülü bağışlamasını alkışlamamızı istiyorsunuz. eğer "alın teri" ile kazanmış olduğu paralardan "1000 ytl" bağışlasaydı daha önemliydi benim için. sizin ömrünüz boyunca kazanamadığınız parayı bir senede kazanan bir adamın bağışladığı "haydan gelen parayı" bu kadar büyütmenize kesinlikle anlam veremiyorum...

ilhan'a "televole" hayatında başarılar diyorum! kalın sağlıcakla...

Peki bu (coolfire) adam!!! kim İlan Mansız'a laf söyliyen?

Peki bu (coolfire) adam!!! İlhan Mansız'ın bağışladığı paranın onda birini yerde bulsa acaba bir kuruşunu ihtiyacı olan birine verir mi?

not: yazım sayfanın sonunda kaldığından görünmez diye düşündüm ve buraya tekrar yazdım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Electra

İlhan ben bağış yaptım diye böbürlenmiyor zaten, reklama ihtiyacı yok bence. Sadece 1 kere söyledi birinci olursam Tbv bağışlıycam diye, ve birinci oldu parayı vermiş. Neden hemen kulp takıyorsunuz.

tamam iyi hoş yaptı da sonuçta abartılıyor, yazan köşe yazarı abartmış buradaki arkadaşlar da abartıyor, bir ton futbolcu ve sanatçı var tbv ye bağış yapan hatta belirli aralıklarla tekrar tekrar bağış yapan, büyük para kazanan kişiler zaten genellikle bu tarz bağışlar yapıyorlar, ilhan için de büyük bir para değil bu, tebrik ederiz olur biter, yok çok büyük adam yok şöyle terbiyeli böyle ahlaklı falan filan hikaye bunlar, ayrıca şu mesaj nasıl bir saçmalıktır

Orjinalden alıntı: Mr. Işık

Bu (adam gibi) adam değil miydi uzatmalarda Senegal'e harika bir gol atıp Türkiye'yi yarı finale Brezilyanın karşısına çıkaran?

-Türkiye yarı finale sadece ilhan sayesinde mi çıktı? altın karmaya seçilen hasan ın, averajla elenmemizi engelleyen rüştü nün, savunmada bir tarafını yırtan bülent in ve diğerlerinin hiç mi etkisi yok

Bu (adam gibi) adam değil miydi 3.lük maçında attığı ve attırdığı gollerle Türkiye'yi dünyaya tanıtan?

-O golleri ilhan santradan adamları dizerek mi attı? hiç mi katkısı yok hakan şükür ün hiç mi katkısı yok diğer yırtınan futbolcuların

Bu (adam gibi) adam değil miydi çok ağır bir trafik kazası geçirmesine rağmen tekrar çalışıp çabalayıp futbola dönen ve Süper Ligte goller atan?

-Bu zaten ayrı bir saçmalık, birçok futbolcu sayılabilir trafik kazası geçirip de futbola dönen hatta rüştü gibi bir örnek var futboldan umut kesilip dönen

Bu (adam gibi) adam değil miydi yıllarca ekmeğini yediği ve O'nu İlhan Mansız yapan klübe karşı Ankaragücü forması giyerken sahaya çıkan profesyonelliği gereği elinden gelen herşeyi yapan ve gol atan, sonrada başını önüne eğip santraya doğru yürüyen?

-O müthiş profesyonel olan babam mıydı beşiktaş ı çok önemli chelsea maçında sırf kendini tatmin etmek için düdükten sonra hamle yaparak eksik bırakan, ankaragücündeki olay sırf beşiktaşa tekrar yamanmak içindir

Bu (adam gibi) adam değil miydi Kuşadası Spor'da başladığı futbol hayatını sadece azmiyle buralara taşıyan?

-Hakan Şükür ler Rüştü ler Sergen ler direk Fenerbahçe Beşiktaş Galatasaray A takımıyla mı futbola başladı? nasıl bir saçmalıktır bu

Bu (adam gibi) adam değil miydi gözlerinin içine bakarken acıdığı hasta çocuklara çuvalla para hediye eden?

-Neredeyse milli takım seviyesindeki tüm futbolcuların bu tarz bağışları var hatta çok daha yüksek miktarlarda ve tekrar olarak bağışları var, bu memleketteki tek bağışçı ilhan değil

• batuhan çekemiyorsun kısacası bu ilhan santradan adamları dizerek mi attı? lafa bak ayran iç illa belçika maçındaki oktay gibi hepsini çalıma dizmesimi gerekir

kocaelispora göztepeye samsuna vs attığı golleri bilmiyorsun galiba çektiği şut sana gelse bayılırsın be
  • ARADA KAÇIRILAN BİR OLAY VAR ELBETTE İLHAN IN YAPTIĞI TAKDİR E ŞEAYAN BİR OLAY AMA.
    IVAN KLASNIC FUTBOL OYNAMAYA DEWAM EDİYOR..
    İLHAN MANSIZ FUTBOL U BIRAKTI.. ARTIK SPORLA İLGİLENMEYEN BİRİNE BİR DERNEĞE PARA BAĞIŞLADIĞI İÇİN YILIN SPORCUSU ÖDÜLÜ VERMEK MANTIKSIZ OLUR .. KENAN SOFUOĞLU NA NE ÖDÜL VERECEĞİZ..
    YA DA
    RAHMETLİ KADİR HAS A NE YAPMALI YARIM KATTRİLYON BAĞIŞLADI EĞİTİM E ONADA MI YILIN SPORCUSU DEMELİYİZ..

ŞİMDİ FARK ETTİM ELEŞTİRİM ÇOK SEVDİĞİM YILMAZ ÖZDİL E GELİYORMUŞ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan140

batuhan çekemiyorsun kısacası bu ilhan santradan adamları dizerek mi attı? lafa bak ayran iç illa belçika maçındaki oktay gibi hepsini çalıma dizmesimi gerekir

kocaelispora göztepeye samsuna vs attığı golleri bilmiyorsun galiba çektiği şut sana gelse bayılırsın be

mantıklı birşey bulamayınca saçmalamayın ilhan dan banane, ben çekemiyorum eleştiriyorum diye ilhan şimdi salya sümük ağlıyor zaten, benim dediğim tebrik edilir olay biter, yok şöyle büyük adam böyle büyük adam falan yok, her para bağışlayan büyük adamsa dünyanın en büyük adamları en büyük silah kaçakçılarıdır, onlar nerdeyse ayakta tutuyor hayır kurumlarını

lafıma gelince ayranını içerken bir düşün dünya kupasını gözünün önünden geçsin, o dünya kupasında 3. lükte adam gibi adam ilhan ın mı daha çok etkisi var yoksa altın karmada seçilen hasan la en iyi kaleci seçilen rüştü nün mü daha çok etkisi var??

ayrıca çıkıp da lig maçlarındaki sıradan golleri anlatma, bu ligde sadece ilhan sert şut çekmedi, senin tabirinle de cevap verilirse carlos un gol olmasına gerek yok sıradan bir şutu sana gelse mefta olursun, kocaeliye göztepe ye atana kadar adam gibi adam ilhan mansız avrupa maçlarında sergen in yarısı kadar oynasaydı da beşiktaş bir hava yakalamışken daha da başarılı olsaydı

• quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

batuhan çekemiyorsun kısacası bu ilhan santradan adamları dizerek mi attı? lafa bak ayran iç illa belçika maçındaki oktay gibi hepsini çalıma dizmesimi gerekir

mantıklı birşey bulamayınca saçmalamayın ilhan dan banane, ben çekemiyorum eleştiriyorum diye ilhan şimdi salya sümük ağlıyor zaten, benim dediğim tebrik edilir olay biter, yok şöyle büyük adam böyle büyük adam falan yok, her para bağışlayan büyük adamsa dünyanın en büyük adamları en büyük silah kaçakçılarıdır, onlar nerdeyse ayakta tutuyor hayır kurumlarını

lafıma gelince ayranını içerken bir düşün dünya kupasını gözünün önünden geçsin, o dünya kupasında 3. lükte adam gibi adam ilhan ın mı daha çok etkisi var yoksa altın karmada seçilen hasan la en iyi kaleci seçilen rüştü nün mü daha çok etkisi var??

ayrıca çıkıp da lig maçlarındaki sıradan golleri anlatma, bu ligde sadece ilhan sert şut çekmedi, senin tabirinle de cevap verilirse carlos un gol olmasına gerek yok sıradan bir şutu sana gelse mefta olursun, kocaeliye göztepe ye atana kadar adam gibi adam ilhan mansız avrupa maçlarında sergen in yarısı kadar oynasaydı da beşiktaş bir hava yakalamışken daha da başarılı olsaydı

ilhandan banane ama konuda 88 tane mesajın var neredeyse adamı bağış yaptı diye suçlayacaksın

ben 3.lükte en büyük pay ilhanın demişmiyim bana niye söylüyon

carlos nerden çıktı konumuz ilhan değilmiydi hemen nasıl kıvırıyorsun

göztepeyede gol atmıştır alavesede pragada sadece tr de sınırlı değil illa mançestıramı gol atması lazım zaten burada ilhan dehşet türkiyenin en iyisi vs diyen yok

• quote:

ilhandan banane ama konuda 88 tane mesajın var neredeyse adamı bağış yaptı diye suçlayacaksın

ben 3.lükte en büyük pay ilhanın demişmiyim bana niye söylüyon

carlos nerden çıktı konumuz ilhan değilmiydi hemen nasıl kıvırıyorsun

göztepeyede gol atmıştır alavesede pragada sadece tr de sınırlı değil illa mançestıramı gol atması lazım zaten burada ilhan dehşet türkiyenin en iyisi vs diyen yok

ben ilhan ı eleştirmiyorum, konuyu abartanları eleştiriyorum

batuhan çekemiyorsun kısacası bu ilhan santradan adamları dizerek mi attı? lafa bak ayran iç illa belçika maçındaki oktay gibi hepsini çalıma dizmesimi gerekir--- bunu kim yazdı, bu dediklerin 3. olduğumuz dünya kupasıyla ilgili değilse hangi maçlarla ilgili?

ilhan ın kocaeli ye bayburt a hakkari ye attığı goller nerden çıktı? konumuz ilhan ın bağışlarının abartılması değil miydi?

ben de zaten Türkiye nin en kötüsü ilhan demiyorum sadece gereğinden çok abartılıyor diyorum

şimdi de merakla ne saçmalıycan onu bekliyorum

• madem konumuz bağış

yukarda niye cevap vermişsin o zaman

-Türkiye yarı finale sadece ilhan sayesinde mi çıktı? altın karmaya seçilen hasan ın, averajla elenmemizi engelleyen rüştü nün, savunmada bir tarafını yırtan bülent in ve diğerlerinin hiç mi etkisi yok

birak hocam ya
  • quote:

madem konumuz bağış

birak hocam ya

ben o arkadaşın mesajındaki saçma kısma cevap verdim, senle konuşmamda sana öyle bir cevap vermedim

valla nasıl isterseniz öyle olsun, daha da ne tür garip cevaplar vericen merak etmiyorum çünkü yorgunum yatıcam

• quote:

quote:

madem konumuz bağış

birak hocam ya

ben o arkadaşın mesajındaki saçma kısma cevap verdim, senle konuşmamda sana öyle bir cevap vermedim

valla nasıl isterseniz öyle olsun, daha da ne tür garip cevaplar vericen merak etmiyorum çünkü yorgunum yatıcam

yanlış anlama ama asena yanında acemi kalır hocam neyse iyi geceler sana ben vaktini almiyim

• quote:

yanlış anlama ama asena yanında acemi kalır hocam neyse iyi geceler sana ben vaktini almiyim

bak dayanamadım yine ne saçmalıycağını merak edip döndüm senin de uykun gelmiş hala ne demişim ne anlatmışım çözemedin, yarın tekrar okuyuver mümkünse hadi iyi geceler
  • quote:

quote:

bak dayanamadım yine ne saçmalıycağını merak edip döndüm senin de uykun gelmiş hala ne demişim ne anlatmışım çözemedin, yarın tekrar okuyuver mümkünse hadi iyi geceler

saçmalamak haşaaa sen varken bize düşmez be abi valla uyku muyku yok gececi neşetiz evelallah

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.