Şimdi Ara

Adam Akıllı Çalışmadan 26k yaptım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • tm3 26k yaptım. Sınava türev,trigonometri,integral,cumhuriyet edebiyatına hiç çalışmayarak girdim. Geometrim sıfırdı. Daha bir çok eksiğim de vardı. Ama bir şekilde 26k yaptım. Ben seneye planlı bir çalışmayla ilk 5k yapabileceğimi düşünüyorum. Sizin düşüncelerinizi merak ettim. Ailem karşı çıkıyor beni de ikilemde bırakıyorlar. Ne yapmalıyım sizce?

Gercekten calisabilecegini dusunuyorsan kalmalisin bence tabi artik dershaneler yok bunu da hesaba kat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Bora. . kullanıcısına yanıt
    sınav anında ne olcağını bilemezsin hatta 5 dkka sonra ne olcağını bile kestiremezsin..hocam bu sene bende mezundum Allaha şükür geçen seneden iyi yaptım ama 30 binden kalıp sınav günü sabaha kusup uykusuz sınava girip 70 bin olan arkadaşımda var sen yap tercihin git hukuka puanını harcama

Orijinalden alıntı: Saarbrücken

sınav anında ne olcağını bilemezsin hatta 5 dkka sonra ne olcağını bile kestiremezsin..hocam bu sene bende mezundum Allaha şükür geçen seneden iyi yaptım ama 30 binden kalıp sınav günü sabaha kusup uykusuz sınava girip 70 bin olan arkadaşımda var sen yap tercihin git hukuka puanını harcama

katılıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    1 yılda ben bu çileyi çekerim diyorsan kal
    dershanelerin olmamasını avantajada çevirebilirisin nasıl diyecek olursan bu sene birçok 12. sınıf öğrencisi seneye dershane yok diye tercih yapmayı düşünüyor yani seneye sınava daha az mezun öğrenci girecek , web çözümlü kitaplarla yaparım dershanesizde çalışırım dersen olabilir ama dershanesiz hazırlanmakta zor olabilir
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.