Şimdi Ara

adaletten dgs ile hukuka geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben seneye hazırlanıyorum. Daha önce de söylemiştim. Şimdi benim size bir sorum olacak? Ben elimde olmayan imkanlardan dolayı yine çalışmak zorunda kaldım. Yani anlayacağınız tıp hayal oldu. İlk yılda hukuk tutturabilir miyim onu da bilmiyorum. Hukuk tutturamazsam adalet yazacağım ve dgs ile geçiş yapacağım. Şimdi benim sorum buradaki bu konu ile ilgilenen arkadaşlara adaletten dgs ile hukuka geçiş yaptığımda 3.sınıftan devam mı ediyorum yoksa 1.sınıftan mı başlıyorum?

• birinci sınıftan başlarsınız diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KunAguero97

birinci sınıftan başlarsınız diye biliyorum

Teşekkürler ama benim baktığım her site farklı şey söylüyor kimi diyor 1.sınıf kimi diyor hukukta okutulanla aynı dersler var hemen hemen o yüzden 3.sınıf diyor. Kimi de diyor ki istenilen dersleri verirsen 3.sınıftan başlarsın. Acaba üniversiteye göre değişebiliyor mu bu durum? Kapsamlı bilen biri yok mu?
  • f4t4lstoke F kullanıcısına yanıt
    Okula göre değişiyor. Büyük üniversiteler 1.den başlatıyor çünkü onların eğitimleri daha farklı ama kars, erzurum vs giderseniz sizinle uğraşacaklarını sanmıyorum yani oralar 3ten başlatır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Okula göre değişiyor. Büyük üniversiteler 1.den başlatıyor çünkü onların eğitimleri daha farklı ama kars, erzurum vs giderseniz sizinle uğraşacaklarını sanmıyorum yani oralar 3ten başlatır

Teşekkürler. Peki hukukta üniversiteler arası çok büyük farkilılıklar var mı? Yoksa hukukta da tıp gbi mezun olduğun okuldan çok kendini nasıl yetiştirdiğin mi önemli?
  • Kendini geliştirmen çok önemli ama ankara,gazi,istanbul,marmara,hacettepe gibi ünilerde okumak iyidir
  • quote:

Kendini geliştirmen çok önemli ama ankara,gazi,istanbul,marmara,hacettepe gibi ünilerde okumak iyidir

Teşekkürler ilginiz ve alakanız için. Söylediğim gibi evde derse hazırlanırken yeniden işe girip çalışmak zorunda kaldım. Bu süre zarfında ygs konularını bitirmiştim. Şimdi sadece işten eve gelince bakabiliyorum kitaba. Ygs 120 net lys-1 mat 40+ geometri 20+ lys 3 edebiyat 45+ coğrafya 15+ yeterli olur mu sizce gazi hukuka?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O geçiş olayı dediğin gibi geçicem şeklinde olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meriç.

O geçiş olayı dediğin gibi geçicem şeklinde olmuyor.

Peki nasıl oluyor? Sistem nasıl? Aydınlatır mısınız biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f4t4lstoke

quote:

Pek engin bilgiye sahip değilim ancak dgs geçişleri gerçekten çok zor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: f4t4lstoke

quote:

Pek engin bilgiye sahip değilim ancak dgs geçişleri gerçekten çok zor.

Zor olduğunu biliyorum ama yapmaktan başka çarem yok. Ömrümün sonuna kadar başkasının işinde çalışamam.
  • Meriç. M kullanıcısına yanıt
    Dgs soruları ygs lys'den kolaydır full çıkarmak bile mümkün. Ama sorun kontenjan az ve sınavda başarı ortalaması çok yüksek çünkü zor sınav değil. Sen orada 10 kontrnjan için 1000 kişiyle yarışacaksın sıkıntı o

• f4t4lstoke F kullanıcısına yanıt
    Ankara Hukuk rahat gelir.
  • quote:

Ankara Hukuk rahat gelir.

Sayısal mezunuyum hocam ben. Olimpiyat sorularıyla sınanan bir dönem olduğumuzdan obp 64. Yani ankara hukuk biraz zor görünüyor 450 puanla alıyor sizce gazi hukuk olur mu gazi 430 puanla alıyor.
  • Hocam puanzadan 35türkçe 35mat 35sos 15fen yaazdım ygs 120 net oldu lysye 40mat 20 geo 45edb 15 coğ yazdım hamda tm3 2957 obpli 5466 geldi.Puanzanın eksik hesapladığını hesaba katarsak giriyorsunuz ankara hukuğa ki lysde bunlar sınır netlerinizdi umarım daha iyisini yaparsınız.Başarılar...Şunuda diyim tmde 150kdan 5kya bile çekenler var...
  • quote:

Hocam puanzadan 35türkçe 35mat 35sos 15fen yaazdım ygs 120 net oldu lysye 40mat 20 geo 45edb 15 coğ yazdım hamda tm3 2957 obpli 5466 geldi.Puanzanın eksik hesapladığını hesaba katarsak giriyorsunuz ankara hukuğa ki lysde bunlar sınır netlerinizdi umarım daha iyisini yaparsınız.Başarılar...Şunuda diyim tmde 150kdan 5kya bile çekenler var...

Tm'den yana bir korkum yok zaten lisedeyken de iyiydi edebiyatım coğrafyam ama mat-2 gözümü korkutuyor. Son olarak bana lys-1 ve lys-3 için okkalı kaynak tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Vur deyince öldüren türden olsun. Vaktimi çalsın ama bana konuları kavratsın.
  • Hocam sayısalım ben :(lys3den anlamam :(Matematiktende karekök ya da fdd derim zor kaynak olarak.Eğer vaktain varsa femi bitirp bunlara geçebilirsin.Ya da femi bitirip deneme ağırlıklı gidebilirsin.Eğer konulardan eksiğiniz varsa teknofemden tamamlayabilirsiniz.Zaten teknofemden konuyu dinleyince basit ve orta soruları haleltmiş oluyosun geriye zor sorular kalıyo :(
  • quote:

Hocam sayısalım ben :(lys3den anlamam :(Matematiktende karekök ya da fdd derim zor kaynak olarak.Eğer vaktain varsa femi bitirp bunlara geçebilirsin.Ya da femi bitirip deneme ağırlıklı gidebilirsin.Eğer konulardan eksiğiniz varsa teknofemden tamamlayabilirsiniz.Zaten teknofemden konuyu dinleyince basit ve orta soruları haleltmiş oluyosun geriye zor sorular kalıyo :(

Peki ygs soru bankası için karekök nasıl kavratıyor mu konuları? Elimde kardeşimden kalma var daha dokunulmamış kitaplara.
  • Tabikide kavratıyor hocam çok sert sorular var karekökte
  • quote:

Tabikide kavratıyor hocam çok sert sorular var karekökte

Teşekkürler artık gerisi bana kaldı 1 yıl sonra hayırlısıyla hukuk.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.