Şimdi Ara

Adalete Fener Yak videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel reklam yapmışlar. Yabancıların türkçe konuşması , mehmet topuz un konuşması gülümsetti.

• tam da konusunu açıcaktım benden hızlı davranmışsın renktaş. süper olmuş, verdim imzayı
  • ADAM!

• güzel olmuş tüylerim diken diken oldu
  • meireles sağlam türkçe öğrenmiş gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

tam da konusunu açıcaktım benden hızlı davranmışsın renktaş. süper olmuş, verdim imzayı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler Sayın Başbakanımız bu süreci başlatırsa şu an muhalefet kimliğiniz değişir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

Beyler Sayın Başbakanımız bu süreci başlatırsa şu an muhalefet kimliğiniz değişir mi?

benim değişmez 1 doğru yaptı diye 1000 yanlışını unutmam...
  • quote:

Beyler Sayın Başbakanımız bu süreci başlatırsa şu an muhalefet kimliğiniz değişir mi?

her konuya su soruyu yazacak misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İsterse değil yeniden adil yargılama, dünyayı kurtarsın yinede değişmez. Sen merak etme.
  • quote:

Adaleti sağlayacak bir adım attı diye niye fikrimiz değişsin ki ? Bu onun görevi değil mi ?
  • quote:

Kime göre sayın başbakan ? Bana göre sayın değildir, orası ayrı.. genelleme yapmayalım..
  • quote:

Değişmez, benim muhalefetim 2 sebepten biri Türk Milliyetçiliğini (ırkçılık demiyorum bakın) aşağılaması diğeri de Fenerbahçe ye cemaat ile ortak yaptığı operasyon. 1000 doğrusu da olsa bu 2 yanlıştan ötürü değişmeyeceğim asla.
  • Bastım imzayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mert'in konuşması inceymiş.Trabzonda kurtardığı penaltı
  • Hiç bilmesek hakkınız yendi sanacağız Allah aşkına UEFA,Cas,Yargıtay tarafından onanan durumu olan kişilerin adalet demesi manidar.
  • Olayı şimdi anladım. Sow ''gol atmak için'' sahaya çıkıyorum diyor. Adam atamayınca tribe girdi.
  • Ben bu kadar küme düşmek için uğraşan bir takım daha görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Webo trakyalılar gibi konuşuyor aydi dedi adam yaw
    Meireles çok güzel Türkçe konuşuyor bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.