Şimdi Ara

ADA Platform Oyunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 5 kişilik bir grubla yaptığımız bir platform oyununu tanıtmak istiyorum oyunun adı ADA her ne kadar projemiz iptal olsada oyun sorunsuz oynanabilir halde oyunumuzu burdan ücretsiz edinebilirsiniz http://visiblevillage.com Tamamen türk yapımı ve türkçedir oyundaki tüm objeler 3 boyutlu olarak modellenip sahneye aktarılmıştır.

Biz kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz biliyoruz daha çok yol katetmemiz gerek ama küçük çocuklar yabancı oyunu oynayıp onların kültürünü benimseyeceğine bu oynu oynayıp her çocuğun bilmesi gereken bi kaç şeyi öğrenir.Çocuk dediğime bakmayın sizde indirip deneyebilirsiniz arkadaşlar en azından bi göz gezdirin...

Not:Hiç bir ticari amaç, reklam veya menfaat güdülmemektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ercell_ -- 9 Temmuz 2009; 20:26:29 >

• çalışma güzele benziyo ekip güzel diğer türk amele oyunları gibi değil en azından hakkını veren bi iş yapmıssınız tebrikler
  • Saol yorumun için ama daha çok yol katetmek lazım tabi bide 5 kişilik kadroyla zor oluyor.Ne kadar zor olsada hakkını vermeye çalışıyoruz
  • kesinlikle güzel bir çalışma ve iptaline gerçekten üzüldüm. Yeşil Ok projesini merakla bekliyorum.
  • Yeşil Ok projesinin içeriği gizli tutuluyor ama çok uzun bi süreç çünkü yapılan bi çalışmanın tekrarını veya benzerini yapmak yerinde saymak olur kendimizi de geliştiricek bir proje olması için sınırları zorlıyacağız oda uzun bir süre alacaktır ama inş. emeğimiz boşa çıkmaz.
  • elinize pcinize sağlık devamını dilerim
  • Güzel oyun,devamını dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim devamını bizde diliyoruz çalışıyoruz ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.