Şimdi Ara

AD-7200DVDRW Değiştirmelimiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 4 senedir elimde bu DVD-RW var.Yarın sorun çıkmazsa yeni sistemimi alıyorum.Anakartım ASUS M5A99X EVO R2.0 olacak.DVD-RW'lerden hiç anlamıyorum.Değiştirmeme gerek olur mu ?

Edit: Tekrar Belirteyim DVD/RW : Sony Nec Optiarc Inc. AD-7200A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xVengeance -- 25 Ocak 2013; 23:29:44 >

• sanırım ıde. kablosu geniş olanlardan,en kaba anlatımla.
    uymaz,çöpe.
  • Peki, zaten herşeyi internetten yapıyoruz öyle cok saglam birşey lazım değil arada oyun falan yüklerim,arkadaşa dosya lazım olur dvd'ye yazar veririm.Bir dvd-rw söylermisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xVengeance

Arkadaşlar yaklaşık 4 senedir elimde bu DVD-RW var.Yarın sorun çıkmazsa yeni sistemimi alıyorum.Anakartım ASUS M5A99X EVO R2.0 olacak.DVD-RW'lerden hiç anlamıyorum.Değiştirmeme gerek olur mu ?

Edit: Tekrar Belirteyim DVD/RW : Sony Nec Optiarc Inc. AD-7200A

Güç kablosunun yanındaki Veri kablosu IDE (Eski) ise Uymaz Sata (yeni) ise kullanırsın.

IDE veri Kablosu

SATA Veri Kablosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IQRI -- 25 Ocak 2013; 23:40:52 >

• IDE miş bir işime yaramıcak malesef..ASUS DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI bunu almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xVengeance

IDE miş bir işime yaramıcak malesef..ASUS DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI bunu almayı düşünüyorum.

Farketmez Ömürleri bellidir , 2 yıl sonra genelde arıza çıkarırlar ama tabi şans.Yeni nesil makinelerde pekde kullanılmaz en azından ben tercih etmem.
    windowsu bile usb flash diskten hızlıca yükleyebiliyorsun veri aktarımı için CD DVD değilde Flash disk ve Harici HDD ler Daha Performanslı, kapasitesi yüksek ve Konforlu olduğundan Genel tercih sebebidir.

DVD nin modası Geçmek üzere hatta geçti bile.

http://www.vatanbilgisayar.com/Optik%20S%C3%BCr%C3%BCc%C3%BCler/asus-sdrw-08d2s-u-lite-sdrw-08d2s-u-lite-8x-harici-slim-dvd-yazici/productdetails.aspx?I_ID=61231

buda harici DVD RW modeli . işlemi Harici HDD yada Flashdisk gibi USB den yapıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.