Şimdi Ara

ACUN'un Yeni Oyuncağı (100 Milyon TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
4.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kimilerine kriz yok :) Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, uzun mesafe uçuşları için uçak satın aldı. “Survivor” çekimleri nedeniyle sık sık Dominik’e giden Ilıcalı, aktarma yapmak istememesi nedeniyle Challenger 605 tipi özel jetini değiştirme kararı aldı.


    Ünlü televizyoncu, 16 yolcu kapasiteli Kanada imalatı Global Express XRS 2012 model uçağı Amerikalı bir şirketten 13 milyon dolara (99.5 milyon TL) satın aldı.


    Ilıcalı, düşük uçuş saatine sahip olan uçakla Dominik Cumhuriyeti-Türkiye arası direkt uçuş yapabilecek. Yenisi 45 ila 50 milyon dolar arasında olan uçağı televizyoncu, çok daha uygun bir fiyata alıp kâr elde etti.


    Ilıcalı’nın Challenger 605 tipi özel jetini ise Sedef Finans’ın sahibi Altunç Kumova’ya 8.5 milyon dolara (65 milyon TL) sattığı öğrenildi.


    2 ay sonra teslim alacak 


    ACUN'un Yeni Oyuncağı (100 Milyon TL)


    Ünlü televizyoncu, 2 ay sonra teslim alacağı uçağın içinde bazı değişikliklere gitti. Uçaktaki koltukların derilerini ve internet donanımını değiştirdi. Kolayca konsol oyunu oynanabileceği bir elektronik sistem kurdurttu.


    Ayrıca telefonla sorunsuz görüşme yapabileceği SATCOM da ekletti. Uçakta, ekip için özel dinlenme bölümü yer alıyor. Koltuklar katlanarak uzun uçuşlar için tam boy yatak haline gelebiliyor.


    Bu da eski oyuncağı, aslında o da baya iyiymiş :)

    http://www.bonair.com.tr/challenger-605/


    Kaynak:

    https://www.hurriyet.com.tr/magazin-haberleri/








  • Bir ara kurtlar vadisinin bir reklam arasında 80 milyon tl lik reklam aldığını okumuştum. Bu rekordu tabi o zamanlar için. Ama Acun'un kanalı olduğunu ve programların sürekli izlendiğini düşünürsek adamın muhtemelen 1 aylık kazancı bile etmiyordur bu uçağa ödediği para. Biz de Clio için 5 yıl yemeden içmeden çalışalım  

  • Bu maaşla alınabilecek bir şey değil hocam :) Neyse tekerine taş değmesin :))

  • Bir ara kurtlar vadisinin bir reklam arasında 80 milyon tl lik reklam aldığını okumuştum. Bu rekordu tabi o zamanlar için. Ama Acun'un kanalı olduğunu ve programların sürekli izlendiğini düşünürsek adamın muhtemelen 1 aylık kazancı bile etmiyordur bu uçağa ödediği para. Biz de Clio için 5 yıl yemeden içmeden çalışalım ACUN'un Yeni Oyuncağı (100 Milyon TL) 

  • Kapitalist düzen insanı gerçekten çok değersiz hissettiriyor

  • koçari K kullanıcısına yanıt

    Valla hocam, dizi oyuncuları bile bölüm başına 200-300 bin alıyorsa, bu işlerde muhtemelen bizim hayal ettiğimizden çok daha fazla para var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koçari K kullanıcısına yanıt

    Ayrıca bu ara hep araba almayı düşünüyordum. Ama bu fiyatlarla düşünmekten öteye geçemiyoruz tabi. Yaramı deştin Hocam 😅


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt

    Öyle deme hocam, hayat kapitaliste güzel 😅


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkedeki gelir adaletsizliğine bak: birileri yatlar katlar jetler, diğerleri asgari ücrete talim

    Bir yanda milyonları götüren futbolcular, diğer yanda maaşlarını ödemek için bağış gecesinde sms atıp "takımına" destek olan garipler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışanların yarısı zaten asgari ücret alıyor. Yüzde 25’i de asgari ücretin biraz üstünde. Gelir adaletsizliği düzelmez artık bu ülkede uzunca bir süre.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kuruş maaşla çalışan adamlar survivor gibi bi saçmalık için milyonlarca oy atıyo,büyük ihtimalle bikaç aylık kazancıdır bu

  • valla hiç garipsemedim hele ki Türkiye de bence ilk bu 30 ,45 dakikalık reklam arası veriyor bildiğin ve buna rağmen çatır çatır izleniyo bide balparmak,aç bitir vs reklamları kendi yapıyor koskoca kanal patronunun duruma bak aga Adam reklamlarla aşk yaşıyo bildiğin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 20 yıldır tv lerde en pahalı programları yapan ve yine en pahalı reklamları alan acun kendi tv sini kurunca adeta uçtu.uluslararası bağlantılarıda bu 20 yıl içinde güçlendi,sadece türkiye için değil birçok güney amerika ve doğu avrupa ülkeleri için program yapıyor ancak acunu asıl zengin eden unsur halkın televizyon tarihinde görülmemiş şekilde acunun programlarına kitlenmesi oldu.


    Sonuçta arz talep gelişimine göre acunda vitesi artırdı.Yaptığı survivor hariç diğer tüm programları yarışmacı programı değil,jüri programları,yani yarışan yarışmacılar var ama onlar gidici ancak jüri üyeleri kalıcı şovuda onlar yapıyor,reytingleri patlatıyor.


    izlenmeyen hiçbir program sürdürülemez,bakın bir müge anlı var televizyonda,esra erol var..onlar acundan azmı kazanıyor sanki? saçma sapan programlara prim veren izleyici kitlesi bu insanları asıl zengin edenlerdir.Hem programları izleyip hemde "bukadar parayı bu krizde nasıl bulup kazanır" diyenlerin aynaya bakması lazım önce.acun öyle bir düzen kurmuşki kendine reklam,ünlü isim veya sponsor arama ihtiyacında değil,tam tersine işine geldiği şekilde teklifleri alıyor kabul ediyor.kısacası acun tartışmasız büyük bir medya patronu oldu eğlence programlarında ve bunu milleti eğlendirerek yapıyor,çünki biliyorki yaptığı her şey izlenecek,rahat yani..uçağıda alır uzay mekiğinide..bu millet bu primi verdiği sürece akan çeşme durmaz...Bu arada futbol kulübüde aldı avrupadan bir ligden,fenere çalışıyor sürekli ama o haber olmadı pek :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 27 Eylül 2020; 3:34:38 >




  • Evet bir de o var sanırım. Ben hatta bir yarışmacı için 20.000₺’lik mesaj atan birini duyunca şaka sanmıştım. Gerçekmiş 😲


    ACUN'un Yeni Oyuncağı (100 Milyon TL)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demekki uçaklarda ikinci el alınca yarı yarıya ucuz oluyor. Ekspertizi nerde yaptırmış onunla ilgili bir bilgi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %160 ÖTV ve %100'de MTV alınsın. Jet de olsa motoru var!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt

    Değersiziz tabi.


    En düşük zenginlerden Acun'un (düşük derken zenginler arasında) servetinin yarısıyla bu forumdaki bütün üyelerin sülalesinin mal varlığını almak mümkün.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mogilan

    Evet bir de o var sanırım. Ben hatta bir yarışmacı için 20.000₺’lik mesaj atan birini duyunca şaka sanmıştım. Gerçekmiş 😲


    Ruh hastası galiba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enayiler sağ olsun. Dünya da kimse atadan dededen bir şeyler kalmadıysa durduk yere zengin olmaz. Ticari zeka ve bol bol enayi bir araya gelince ortaya bu manzara çıkar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.