Şimdi Ara

Acun Ilıcalı'yı kutlamak gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TV8 kanalında hem evet reklamı hem hayır reklamı dönüyor farkettiyseniz, tüm kanallar böyle olsa keşke.

• Acun Ilıcalı'yı kutlamak gerek
  • Babasının hayrına yapmıyor ya hoş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acun Ilıcalı'yı kutlamak gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın paraya ihtiyacı yok ki. Diğer kanallara baktığımız zaman sadece evet reklamı döndüğünü görüyorum. Adam istese hayırı yayınlatmaz, çok mu zor? Acun Ilıcalı bir hayır reklamına mı kaldı para olarak? Saçma sapan konuşmayın. Siz forumda takılırken adam paralarını sayıyor zaten.
  • Bunu candan bir muhalif ya da en azından tarafsız olduğu için mi yapıyor peki? Yıllardır tarafı belli ama iş politıkası gereği o tarafıyla göz önüne gelmek istemiyor. Şehit verdiğimizde kanalında milleti eğlerken Tayyip'in annesi öldüğünde programları askıya aldı adam. Kafanız mı güzel sizin kardeşim? Adam resmen jedi trick çekiyor koca ülkeye. Ben iyi bir insanım, ben iyi aile çocuğuyum, ben aradığın droid değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirzaloğlu

Adamın paraya ihtiyacı yok ki. Diğer kanallara baktığımız zaman sadece evet reklamı döndüğünü görüyorum. Adam istese hayırı yayınlatmaz, çok mu zor? Acun Ilıcalı bir hayır reklamına mı kaldı para olarak? Saçma sapan konuşmayın. Siz forumda takılırken adam paralarını sayıyor zaten.

bir hayır reklamı diyorsun da onun saniyesinde kaç paralar dönüyor haberin var mı? bir günde reklamdan senin hayal edemeyeceğin paraları kazanır tv8
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hayko hüseyin ne yaptı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • boş boş konuşma . her kanalda hayır evet kampanyası var. bütçeye göre ayarlıyor atvdede var yani sen görmüyorsundur. ek olarak acun reklamları onay vermiyor eğer kanalında xxx reklamı istemiyorum dese reytingler %50 düşer acun bu riski almaz.

yine ek olarak üsteki arkadaşın dediği gibi saniyesi 15-20 bin tl den hesapla sen burada konu açarken adam 100 bin kazandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 11 Nisan 2017; 1:15:23 >
  • Adam o reklamı almassa fakirleşmez bunu söylemeye çalıştım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.