Şimdi Ara

Active Virüs Shield / by kaysperski 1 yıl lisanslı kullanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kazanan kayspersi topiğini altında 2. (!) gelen virüs % 96 larda ( üyesi olduğum bir grupta gelen mail)

Bildiğiniz gibi kaspersky en iyi antivirus programlarından biri AOL firmasının kaspersky ile yaptığı anlaşma ile AOL sitesinden indirebileceğiniz Bu antivirus programını mailinize gelen lisans ile bir yıl ücretsiz kullanabilirsiniz. Dosyayı indiremek için link burada.

http://www.activevirusshield.com/antivirus/freeav/index.adp?

su an kullanıyorum 1 yıl linsanslı olarak zaten indirirken mailinize sifre gönderiyorlar

file ve mail taraması mevcut (kav internet security gibi kapsamlı değil) ama iki gündür çalışıyor yanına bir de güvenlik duvarı koyarsam isim görür

• kaspersky olarak dediğiniz gibi iyi koruyacağını zannetmiyorum
  • bildiğim kadarıyla gerçek zamanlı koruma yapmıyor
    ama yükleyip arada bir taratmakta fayda var
  • mc afee virusscan 2007 kullanıyorum 1 yıllık lisanslı. Kendi lisansım isteyen veririm alın kullanın
  • kaspersky aynısı biraz kırpılmış halibiraz sadeleştirilmiş

işe yaramaz kaspersky kullan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hupunu

bildiğim kadarıyla gerçek zamanlı koruma yapmıyor
    ama yükleyip arada bir taratmakta fayda var

Yapıyor. Oldukça da güzel program bence.

quote:

Always-on, automatically checks for updates every hour- providing real-time scanning and protection against virus threats

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 12 Ocak 2007; 17:10:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

kaspersky aynısı biraz kırpılmış halibiraz sadeleştirilmiş

işe yaramaz kaspersky kullan..

bana kalırsa çok işe yarıyor, kaspersky engine ile çok etkili.. ve kaspersky'den farklı olarak ücretsiz...

bilgisayarımı, astalavista üzerinden ulaştığım sayısız siteden defalarca, etkin bir şekilde real-time korudu.. şiddetle tavsiye ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.