Şimdi Ara

Active Partition Recovery

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsin DH ahalisi, elimde kaza ile formatlanan bir 2TB external HDD var. Dünya arşivim vardı yılların birikimi silindi.

Active Partition Recovery ile Diski Superscan (Tam tarama) yaptım ve şu ekran geldi.

Gördüğünüz gibi recover durumu excellent olan partition'u recover edeceğim fakat recover diye tıklayınca bu çıkıyor

şimdi olayın koptuğu yer burası, adam bana diyorki şu sürücü adı altında partition açacağım ama benim alttaki resimde gördüğünüz gibi C,D,E,F,G,H hepsinde bir sürücü var.
    Ben zaten çıkan dosyaları bir diğer D:\ 2TB WD diske atmak istiyorum.

Bu da 3. resim benim sürücüler,

Ben partition olayından bir bok anlamadım, sen benim 2tb sürücüye dosyayı çıkarsana lanet program...

burda bir seçenek daha var raw disk image yarat tıklıyorum kaynak D:\ WD 2TB gösteriyorum

aha böyle ard arda dosya atıyor. sonu ne olacak bilmiyorum bu gidişle anca sabaha biter, üstelik bitince hepsini bir araya toplayacağını da hiç sanmıyorum.

bir tüyo verirseniz sevinirim zira ister I:\ olsun ister Y:\ ben nereye çıkaracağımı anlamadım, daha önce bu disk d e f g h olabilir fakat bunları da kabul etmiyor.

Unable to recover the partition because it overlaps with other partition(s)!

Please define and delete the existing invalid partition(s) on the disk.
    See the Troubleshooting section in Help for more details.

saplandım kaldım

easeus felan denedim de o da bir taramayı 10 saatte yapıyor. Şimdi Stellar Phoenix indiriyorum umarım o işime yarar.

• Hocam easus data program ile kurtarma yapin rahat etkili bir bicimde verilerin izi geri getirebilirsiniz
  • daha önce aynısı başıma geldi. bi kaç kez programı da kullandım. yeni hddyi silip tekrar taratıyodun gibi bişey ama net hatırlamıyorum kesin konuşmayım. deneme yaparak bulunabilir. aşağıdaki mesajı oku arkadaş bahsetmiş benzer şeyden.

şu mesajı bi oku.
    http://forum.donanimhaber.com/m_23280095/mpage_2/tm.htm#msglink_34419573

ek: arama sonuçlarını kaydedersen iyi olur. bi daha taratmazsın bi şey değştirmeden evvel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 29 Nisan 2013; 0:40:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Kolay gelsin DH ahalisi, elimde kaza ile formatlanan bir 2TB external HDD var. Dünya arşivim vardı yılların birikimi silindi.

Active Partition Recovery ile Diski Superscan (Tam tarama) yaptım ve şu ekran geldi.

Gördüğünüz gibi recover durumu excellent olan partition'u recover edeceğim fakat recover diye tıklayınca bu çıkıyor

şimdi olayın koptuğu yer burası, adam bana diyorki şu sürücü adı altında partition açacağım ama benim alttaki resimde gördüğünüz gibi C,D,E,F,G,H hepsinde bir sürücü var.
    Ben zaten çıkan dosyaları bir diğer D:\ 2TB WD diske atmak istiyorum.

Bu da 3. resim benim sürücüler,

Ben partition olayından bir bok anlamadım, sen benim 2tb sürücüye dosyayı çıkarsana lanet program...

burda bir seçenek daha var raw disk image yarat tıklıyorum kaynak D:\ WD 2TB gösteriyorum

aha böyle ard arda dosya atıyor. sonu ne olacak bilmiyorum bu gidişle anca sabaha biter, üstelik bitince hepsini bir araya toplayacağını da hiç sanmıyorum.

bir tüyo verirseniz sevinirim zira ister I:\ olsun ister Y:\ ben nereye çıkaracağımı anlamadım, daha önce bu disk d e f g h olabilir fakat bunları da kabul etmiyor.

Unable to recover the partition because it overlaps with other partition(s)!

Please define and delete the existing invalid partition(s) on the disk.
    See the Troubleshooting section in Help for more details.

saplandım kaldım

easeus felan denedim de o da bir taramayı 10 saatte yapıyor. Şimdi Stellar Phoenix indiriyorum umarım o işime yarar.

2 TB disk tek parça mıydı.
    Üzerine daha sonra veri yazıldı mı ?

Benim de başıma geldi. 1 TB disk partisyonlarını uçurdum. Üstelik tekrar yanlış yerlerden oluşturup bir de bozdum.
    Knoll Ontrack Easy Recovery 6.20 ile veriyerin %97-98 gibi bir oranını kurtardım.

Eğer partisyonlar formatlandıktan sonra sonra başka iş yapılmadıysa bu programın format recovery bölümünden kolayca kurtarılabilir.
    Üzerine veri yazıldıysa advanced recovery veya deleted recovery ile ne kadar imkan varsa o kadar kurtarılabilir.

Partisyonlar da karıştı ise advanced recovery ile çoğu kurtarılabilir.
    RAW recowery ile daha fazla veri kurtarılabilir ama klasör yapısı oluşturulmaz. Dosya tiplerine göre ayırır.

Advanced ve RAW için 2 TB diski taramak 12 satten fazla sürebilir klasör yapısının karmaşıklığına göre.
    Ayrıca kurtarma işini başka diske veya bozulmayan sağlam bölüme yapmak gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

daha önce aynısı başıma geldi. bi kaç kez programı da kullandım. yeni hddyi silip tekrar taratıyodun gibi bişey ama net hatırlamıyorum kesin konuşmayım. deneme yaparak bulunabilir. aşağıdaki mesajı oku arkadaş bahsetmiş benzer şeyden.

şu mesajı bi oku.
    http://forum.donanimhaber.com/m_23280095/mpage_2/tm.htm#msglink_34419573

ek: arama sonuçlarını kaydedersen iyi olur. bi daha taratmazsın bi şey değştirmeden evvel.

ben bu konuyu okudum benim program tedaviye yanıt vermiyor bununla. (active partition recovery)

bu arada benim hdd üstüne birşey yazılmadı direkt formatlanmış, kardeşimin makineye annem geçip internette takılıyor, arkadan birşeyler takıp çıkarıyor ya bir iki yanlış denemeden sonra
    disk formatlama menüsü çıktı o da direkt formatladı ya da kendi usb'sini formatlarken koca diski formatladı, inanılmaz ama gerçek.

şimdi stellar phoenix deniyorum kustum artık kaç gündür bi sonunu getiremedim bu sabahtan makineyi açtım ve tekrar taratıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ultimate BOOT CD!...
    20 yıl önce açıldı
    Hiren boot cd?
    16 yıl önce açıldı
    windows boot manager silindi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.