Nyxem virüsü aynen bize bulaştı. Sildik sömürdüm onu fakat bende bir iz bıraktı. Active Desktop'u geri döndüremiyorum. Aşağıdaki linke masaüstümün o an ki resmini koyuyorum
XP Repair Pro 2006'yı kullandım fakat register etmeden avcunu yalarsın dedi mikrosofta bi kere daha kıl kaptım.
jv16powertools programında registry scan yaptım ve gereksiz 112 tane registry kaydı olduğunu gösterdi. Bu program için "masaüstünü tamir eder" diye açıklaması download.cm da .
Fakat türkçe seçeneği olmasına rağmen registryde ki gereksiz gösterdiği 112 tane kaydı silerek tamirden daha çok göçerticem diye endişelendim ve bişi yapmadım.
Benim elimden gelen bu kdr sizden yadımlarınızı bekliyorum.
Bil. anlayan bi ark'a nyxem virüs bulaştığını sorduğumda FORMAT demişti HAYIR demiştim şimdi virüsü sildim Active Destkop Recovery sorunu çıktı bakalım nolcak.. Önerileriniz bekliyorum
active desktop dosyan zarar görmüş muhtemelen virüs yüzündendir bence system mechanic 6 ile tam bi tarama yap gereçkten kaliteli bir program benden çözüm bu başka bi çözüm bulamıyorum açıkçası 3rd parti yazılımlarla