Şimdi Ara

ACTİĞİM VİDEOLAR YARIM GORUNUYORRR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim Xp işletim sistemim var...Actığım tum videolar yarım gorunuyorr.yani görüntünün
    yarısını seyredebiliyom..sorun ne acaba.XP onarmayı denedim(sorun cıktı..media dosyalar kopyalanamadı diye bi sorun verdi) ve sistem geri yuklme yaptım olmadı.ne yapabilrm..
    Videoları mediaplayer,bplayer,winamp dan caldım hepsinde goruntunun bir kısmı var.....

• bir kismi var dedigin nasil ?
    video lari 4 dk ise 2 dk sini mi izleyebiliyorsun
    yoksa video nun yarisi ortadan kesilmis gibi goruntu mu yok.
  • bir kısmı dediğim tabii kii yarısı gorunuyoor yarısı gorunmuyor o anlamda dedim...videoların suresi ile ilgili değil...Vİdeolarımın uzantısı ne olursa olsun farketmiyorr yarı goruntu var
  • ekran kartının driverini yeniden yükle. birde tüm codeclerini kaldır yeniden kur. 2 side ayrı çözüm olabilir kardeşim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: megacelik

ekran kartının driverini yeniden yükle. birde tüm codeclerini kaldır yeniden kur. 2 side ayrı çözüm olabilir kardeşim..

• evet sorun grafik kartındadır muhtemelen..
    tekrara yüklemeyi dene bakalım ne olacak..
  • Arkadaşlar ilgilendiğiniz için sağ olun..ben format attım en sonunda..ama sorun ekran kartı surucusunde mi değil mi tam bilemeyecem..İki defa XP yi onarmayı denedim I3codecp.acm, setup.wm.exe, wpm.dll gibi dosyalar kopyanamadı ve windows media files belirtiniz diyordu..Goz at seceneği vardı ona tıkladım ve ordan media klasorune gitiim belrtilen dosyaları buldum ama olmadı..Hata verilen kısımları gectikten sonra kurulum tamamlandı ama sorun çözülmed....Onarma işlemden sonra driverler yeniden yukleniyor
    sanırm.. o yuzden driver lardan değildi diye düşünüyomm...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İki defa XP yi onarmayı denedim I3codecp.acm, setup.wm.exe, wpm.dll gibi dosyalar kopyalanamadı

XP YÜKLEDİĞİN CD KÖTÜ HERHALDE CDROMUN OKUYAMIYOR BAZI DOSYALARI..
    XP YÜKLENİRKEN "............KOPYALANAMADI" UYARISI GELDİĞİNDE CD Yİ ÇIKART GERİ KOY HER SEFERİNDE HIZLI DÖNMEYE BAŞLAR O AN.. İŞTE O ZAMAN "YENİDEN DENE" SEÇENEĞİNE TIKLA ... OZAMAN DOSYA KOPYALANIYOR..

SENİN SORUNUN XP YÜKLENİRKEN BAŞLAMIŞ

ASLINDA YENİ BİR XP SP2 CD Sİ AL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINSONNN -- 15 Aralık 2005, 20:08:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.