Şimdi Ara

[b]Acronis True Image Enterprise Server 9.1 .imajı Dvd ye yazmak[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın ustalarım "Acronis True Image Enterprise Server 9.1"ile yeni format atılmış bilgisayarın yedeyini " D "sürcüsüne koydum.
    şimdi benim dvd sürücüm combo olduğu için kendi bilgisayarımda yapamıyorum. 2.58 gblk olan bu "bu "yedeği"flas belleye kopyalayarak dvd-rw si olan başka bir bilgisayrda dvd ye yazdırmak istiyorum.hani birden bilgisayar çöktüyü zaman hiç açılmazsa tıpkı ghost2003 de olduğu gibi cdyi takarak imajını geri getirmek istiyorum.
    şimdi ben bu yedeyi nasıl dvd sürücüsne kaydedebilirm ki blgisayar başladığında dvd-den açılsın.yedek dosyasını önce iso yapsam sonra da nero ile dvdv cdye kaydetme imkanım var mı?
    Acaba karışık mı yazdım.kusura bakmayın.yardımcı olmanıız rica ederim

• kimse bilmiyormmu arkadaşlar?
  • umarım doğru anlamışımdır. şimdi pc çökerse sizin boot cd ile açmanız gerekecek dolayısıyla bu yedeği bir dvd ye alsanız dahi kullanamayacaksınız. ama zaten bu durumda d sürücüsünden gösterebilirsiniz. olurda d ye de bişey olur derseniz. siz yine de backup.tib uzantılı bu dosyayı veri dvd si olarak olusturun. denemedim ama muhtamalen tamamen çökerse dvd sürücüde bootable cd ve flashtanda yedeği gösterebilirsiniz.yani harici hdd den denedim oldu flashtanda olur herhalde. hadi olmassada ya bi harici hdd denersniz.
  • tarih1313
    Acronisle ilgili konu aşağıdaki linkte detaylı bir şekilde işleniyor. Soruna cevap orada var. Burada kimseden cevap alamazsın.
    Bir de arama motorunu kullansan soruna daha çabuk cevap bulurdun.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=29330111&key=acronis
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.