Şimdi Ara

acizane bi istek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    donanım haber kadar büyük sitede yardımcı oacak arkadasları bulacagıma inanıyorum
    sizden acizane bi yardımda bulunmak istiyorum
    yeni cep tel site açtım ve bunu geliştirmemde sizden yardık ve destekleriniz bekliyorum
    bu reklam olarak algılamayın lütfen cünkü harbiden yardıma ihtiyacım var

cepturka.phpnet.us

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitebull_89 -- 29 Temmuz 2007; 16:59:42 >

• Arkadaşım yanlış anlama hiç uğraşmamışsın bile hem sana birşey söyleyeyim mi:) aldın site zamanla başını ağrıtacak server nedeni ile sana kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 29 Temmuz 2007; 14:12:48 >
  • saol vallahi cok ugrastı ilk önce olimpos u kurdum ama dil pakertini atınca bozuldu 3 kerede phpbb2.0.22 kudum ve bunları bugun yaptım sabahın 7 den beri bilg basındayım artık kafam catladı. yorumun için tesekkür ederim bana önerebilecegin server var mı??
  • Arkdaşım istersen web tasarım - programlama bölümüne git orada daha iyi yardımcı olacak arkadaşlarımız vardır

http://forum.donanimhaber.com/forumid_359/tt.htm
  • Pm'den gereken cevap verilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 29 Temmuz 2007; 14:47:21 >
  • bence olimposu 1 daha sağlam 1 şekilde dene çünkü böyle 1 site için bence portal gerekli
    ama bunun içinde olimposa gerek yok.gerekli eklentilerle bunu da yapabilrsin

phpBB plus ta kurabilirsin
  • beyler sağ olun yorumlar için yapmaya çalışacağım
    benle birlikte forumu adam etmek için uğrasacak ark lar varsa bekliyorum
    baska sitelerden yazı topluyorum ve sitede kendi üslubumla veya alıntıdır ibaresiyle yayınlıyorum siteye olan ilginin artması için bu iste yardım edecek arklar varsa mesaj atsın isteyeni mod yapabilirim bu daha ilk forumum olduğu için heyecanlıyım ve istekliyim o yüzden yardımlarınızı bekliyorum

cepturka.phpnet.us hepinizi beklerim yardıma

sağ olun simdiden tesekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitebull_89 -- 30 Temmuz 2007; 12:44:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hadi beyler bi el atalım
    herkes biraz katkıda bulunursa bu kardisimizin bu ilk sitesinde hevesini kırmamıs oluruz
    ben yardım ederim white
  • saol okan eyw

ama bi kişi bile yardıma gelmedi senden baska
    beyler forum yardımlasmadır dayanışmadır lütfen yardım edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.