Şimdi Ara

Açılmayan Telefondan Bilgi Kurtarılır Mı veya Program Silinir Mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar s3 mini telefonum var sürekli yeniden başlatıyor kendini son birkaç gündür. Hafızası tamamen doluydu uygulamalar falan, ondan olabilecegini dusundum baya bir seyler sildim fakat düzelmedi. Batarya yuzunden olabilecegini okudum ve yeni batarya aldım ama sorun devam etti. Sonra birşey farkettim telefon açıldığında, zaten tamamen açılıyor kapanip yeniden baslatmadan once, hemen kapanmıyor bildirim cubugunda sms bildirimleri cikiyor onlar bittigi anda kapaniyor. Normalde onlar bitince whatsapp bildirimleri cikardi. Kapanmadan once 1 dk filan vaktim oluyor bu surede birkac sey denedim ornegin galeriye girdim ayarlara ve rehbere girdim yine sms bildirimleri bitince kapaniyor. Whatsappe girmeyi denedigimde anında kapanıyor. Simdi whatsappdeki konusmalari aylardir silmedim ve heralde bi onbinlerce mesajlik konusma birikmistir. Telefonun whatsapp yuzunden kapandigini dusunuyorum yani. Ama silmeyi denedigimde yine anında kapanıyor. Telefona format atmaya karar verdim ama cok fazla numara var kaybetmek istemedigim fotograflar var.. ben kararlıyım bunları kaybetmemeye gerekirse 1er dakikayla ucer beser yedeklerim ama yine kurtaririm :D :D Ama sorun şu ki cok cok fazlalar benim bunlari topluca kurtarmamın bi yolu var mi? Telefonu acmasam da pcye takinca yeni donanim bulundu yaziyor mesela o durumdayken bi yazılımla filan girip bunları kurtarabilir miyim? Ya da whatsappi silmemin bi yolu var mı?

Çok uzattım ama olayın net anlasilmasini istedim. Ayıramadm da tek paragraf oldu affola :D

Uzunca okumak istemeyenlere özet;
    Elimde açık tutamadigim bir cihaz, içinde de proglemin kaynagi oldugunu dusundugum bir uygulama ve kurtarmak istedigim bilgilerim var. Bilgisayara baglayarak falan tel kapaliyken uygulamayi silmemin veya fotograf ve numaraları kurtarmanın bir yolu var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.