Selamlar, Alındığı Yer: Almanya Mediamarkt'tan alınma, faturasının fotokopisi mevcut. Durumu: Açılmamış kutusunda. Kutunun güvenlik bandı duruyor. Renk: BEYAZ Kayıt durumu: Arkadaşımın pasaportuna kayıtlı. Kapanma ihtimali yok. Sim Kilit: SİM Kilidi yok. Fabrika çıkışlı sim-free. Herhangi bir telefom firmasının ürünü değil (vodafone, tmobile vs vs) Galaxy S2'nin I9100G versiyonu. I9100 ile I9100G arasındaki farkları şu siteden kontrol edebilirsiniz. http://10division.com/samsung-galaxy-s2-gt-i9100-vs-gt-i9100g-ultimate-comparison-guide-all-you-need-to-know/ I9100G modeline ICS 4.0 güncellemesi gelmeyeceği tamamen bir söylentidir. Şu an dünya üzerinde benim Almanyadan aldığım gibi bir çok Avrupa ülkesinde I9100G modeli satılmaktadır. Samsung'un I9100G modelini güncellemelerde es geçmesi MÜMKÜN DEĞİLDİR. FİYAT: PAZARLIKSIZ 1080 TL (Pazarlık mesajları cevaplanmayacaktır!) TAKAS: Sadece sıfır ayarında Sim-Free IPHONE 4 ile mümkün. Lütfen bunun haricindeki takas mesajları ile ne siz vakit kaybedin ne de ben. Ankara'dan elden teslim etmeyi tercih ederim. Ama kargo ile de gönderim mümkün. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SIFIR KADAR TEMİZ !!! IPHONE 6S Plus 64 GB GOLD ve SILVER SATILIK Fujifilm X-A1, X-E1, 35mm f1.4 ve 18-55 f2.8 Ankara'dan bu hafta sonu alınık Xiaomi Yi kamera. Acil... ALINIK IPHONE 6 PLUS 64GB
ÜRÜN TARAFIMCA ALINMIŞTIR.... NEVZAT BEYE İLGİ VEDE ALAKASINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM. HER İKİ TARAF İÇİNDE HAYIRLI OLSUN...
Ben Teşekkür ederim. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SIFIR KADAR TEMİZ !!! IPHONE 6S Plus 64 GB GOLD ve SILVER SATILIK Fujifilm X-A1, X-E1, 35mm f1.4 ve 18-55 f2.8 Ankara'dan bu hafta sonu alınık Xiaomi Yi kamera. Acil... ALINIK IPHONE 6 PLUS 64GB