önce tuzlu suyu arındırmlısın yani normal su dolu bi kavanozda beklet çalkala daha sonra saç kurutma makinası ile hafif kurut son olarakda pirince yatır en az 3 gün beklet yatırdığın pirincide günde 2 kere havalandır bu şekilde n70 me telefonumu kurtardım
quote:
Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe
quote:
Orijinalden alıntı: Yu$uF YıLmAz
Benim telefona bütün sürahi dökülmüştü hala takır takır çalışıyor Samsung S5233 Bu pirince yatırma olayı nedir anlamadım ilk defa duyuyorum belki lazım olur mesajım bulunsun
Pirinç telefondaki suyu emiyor galiba
pirinç kuru bir besindir ve nem alma özelliği vardır bu yüzden telefonda oluşacak nemi emer
quote:
Orijinalden alıntı: screamozan16
quote:
Orijinalden alıntı: ewci
quote:
Orijinalden alıntı: screamozan16 Benim bi telefonum var çalışmıyor onu suya soksam sonra pirinç dolu kavanozda bekletsem kendine gelirmi
sicak suya sok ama kaynak olmasin, snra 1su bardagi bulgur 1bardak pirinci karistirip icine telefonu koy ve calkala 4gun snra hazir
3 tane calısmayan var 1 ınde denıcem olursa dıgerlerınede denıcem
quote:
Orijinalden alıntı: Numan
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ewci
quote:
Orijinalden alıntı: screamozan16 Benim bi telefonum var çalışmıyor onu suya soksam sonra pirinç dolu kavanozda bekletsem kendine gelirmi
sicak suya sok ama kaynak olmasin, snra 1su bardagi bulgur 1bardak pirinci karistirip icine telefonu koy ve calkala 4gun snra hazir
3 tane calısmayan var 1 ınde denıcem olursa dıgerlerınede denıcem
xd sonra pilav yapıp yıcem :d
Bataryayı çıkart kapakları filan çıkarabildiğin parçaları çıkar sıcak alan bir yere koy 1 gün öyle kalsın sonra saç kurutma makinesiyle fazla sıcağı açmadan yavaş yavaş hava ver kurut bir şey olmaz büyük ihtimal.Hatta bu saç kurutma makinesiyle şimdi yap içindeki su buharlaşsın telefonun parçalarını paslandırmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie
quote:
Orijinalden alıntı: Palabıyık
Sigorta varmış ya işte, başvur ve yenisini al.
Aynen
+999.....
quote:
Benim bi telefonum var çalışmıyor onu suya soksam sonra pirinç dolu kavanozda bekletsem kendine gelirmi
quote:
Orijinalden alıntı: Renkli Sohbet
quote:
Benim bi telefonum var çalışmıyor onu suya soksam sonra pirinç dolu kavanozda bekletsem kendine gelirmi
Turist Ömer uzayda filmindeki tuz emen kadına ver.
boşa mı sigortalı o telefon git sigortanı kullan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme