dostum asus tamamda bizim bütçe kısıtlı 1500 tl civarı... hp ye gelince tavsiye etmiyo arkadaşlar soğuttular beni hpden çok ısınıyo problemli diye.... bu hafta kesin alıyorum.... ama ne alacağım belli değil hala lg a510 uat13mü bi makine vardı onu kaçırdım kampanyayı vatanda ona yanıyorum bakalım dell 5010 yada lenova y560 alanilirim ucuz bulursam vatannotebookta.... tavsiyelerinizi hala bekliyorum arkadaşlar....
quote:
Orijinalden alıntı: theberkant85
dostum asus tamamda bizim bütçe kısıtlı 1500 tl civarı... hp ye gelince tavsiye etmiyo arkadaşlar soğuttular beni hpden çok ısınıyo problemli diye.... bu hafta kesin alıyorum.... ama ne alacağım belli değil hala lg a510 uat13mü bi makine vardı onu kaçırdım kampanyayı vatanda ona yanıyorum bakalım dell 5010 yada lenova y560 alanilirim ucuz bulursam vatannotebookta.... tavsiyelerinizi hala bekliyorum arkadaşlar....
halamı almadın bütçene göre dell. indirimde bulursan asus n53 serisi lenovo y560ada bakabilirsin ama bütçene göre değiller şuanki fiyatlarıyla
AYNEN DEDİĞİNİ YAPACAM DÜN GİTTİM BAKTIM HİÇÇ ADAM GİİBİ BİŞİ YOK PACARD BELLLER BİLE 1500 1600LERDE GEZİO BEKLEMEKTEN BAŞKA ÇARE YOK 1 AY İÇERSİNDE BAKALIM NELER OALCAK....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme