Şimdi Ara

acilll dizel insignia-jetta ??? 70.000 tl ye dizel otomatik otomobil tavsiyesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: diskriminant

quote:

Orijinalden alıntı: Acer 3820TG

quote:

Orijinalden alıntı: diskriminant

İnsignia mantıklı seçim olmuş ama 130 luk olanı pek gitmiyor diyorlar

Bu forumda 160 beygirin altındaki araçlar gitmez, adettir.

Neden 160 dedim? Son olarak 156'lık Accord'a b.k atıldı. Şimdilik sınırımız 160 o yüzden.

130 Luk olanı bana göre gitmiyor işte!!! Gidiyor diye yalan mı söyleyelim.

Hep goreceli kavramlar. 130hp turbo dizel arac gitmez olurmu. kiyasa bagli. siz hangi stock araci alirsaniz alin 1001 beygir Bugatti i karsisina koydugumuz da sizin araciniz sagir kalir. Gidecek arac araniyorsa en az 250Hp/ton olmasi lazim. gidenler bu gucten sonra basliyor. 300-350HP ten asagisi kesmez :)))

• slm tekrar arkadaşlar

4 gündür yoktum, kıbrısdaydım sağdan direksiyonlu otomatik bi fiesta ile gezdim bolbol :) benzin 2.9 tl ....

bizim maliye bakanlığı boş durmamış ÖTV zammı yapmış, ne diyelim memlekete millete hayırlı olsun
    ben arabadan kar ettim gerçekten daha binmeden ama genel olarak üzüldüm bu olaya
    artık 2000 cc araba hayal oldu çok insan için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbtuncel_1

Ben de insignia diyorum. Jetta - insignia kıyasında insignia çok ağır basıyor bana göre. Ancak birde şurası varki; sizin için sorun olmayabilir, ama bazıları için 1801-2000 CC vergi diliminde olan 1.931 TL MTV ödemek hişte hoş olmasa gerek.

Şu yoruma da gülmemek elde değil :)
    quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

1.6 tdı elegance super b al dostum

arabaya binersin
    hatta arabanın arkasında kurbanlık boğa bile beslersin önümüz kurban bayramı üç beş kuruş para kazanırsın

jettaya asla 70.000 tl verilmez

süper ve de doğru inanılmaz bir ara diz mesafesi var araçta. boyum 190 dün showroomda kendime göre ayarladım şöför koltuğundan inip araya binmek istedim sok oldum desem yeridir. birde bagaj kapağının açılış şekli şaşırttı beni sadece cam da açılabiliyor,normal şekilde bagaj kapağıda açılabiliyor. adamlar kafa yormuşlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: ariasos07

slm arkadaşlar

kullanmakta olduğum volvo s 40 arabamı sattım ve acil olarak yeni bir araba almalıyım

hergün en az 80 km orta yoğunlukta trafikte yol yapmaktayım ..
    mutlaka dizel otomatik bir araç istiyorum
    muhtemelen en az 150.000 km kullanacağım
    yaşım 34
    --- 70 000 tl param var----
    insignia cdti 130 hp 2011 modelini 69000 e veriyorlar
    jetta highline tdi dsg 2011-2012 leri galerilerde 65-75000 tl arasında ( adeta karaborsada araba )

insignia ile ilgili endişelirim 2. el değeri ve özellikle ne kadar yakacağını tahmin edememem (muhtemelen 8 lt nin altına inmeyecek)
    ama uygulanan indirim ve bir sınıf üstte olması cazip tarafları

özellikle insignia kullanan arkadaşlardan yorum rica ediyorum şimdiden teşekkürler

1.6 tdı elegance super b al dostum

arabaya binersin
    hatta arabanın arkasında kurbanlık boğa bile beslersin önümüz kurban bayramı üç beş kuruş para kazanırsın

jettaya asla 70.000 tl verilmez

Katılıyorum. Superb daha iyi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.