Şimdi Ara

ACİLL YARDIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok büyük bi sorunum yardımlarınızı bekliyorum.Öncelikle dv6185ea notebook a sahibim.Geçenlerde pc aşırı dolduğu için format atmaya karar verdim.Önce 8gb dvd e yedek aldım.Sonra hiç cd i denemeden formatı attıp vista kurdum.Bunu kurarken recovery partitionun sildim.Daha sonra tekrar eski hale dönmek istedim ama recovery dvd si takıldı.Kuramadım 50 kere denedim olmadı.Acaba bunun recovery cd nası temin edebilirim.Veya elinde bu model laptopu olan arkadaşlar gönderebilir mi
    çok acilll ihtiyacım.PM ATARSANIZ SEVİNİRM

• elinde bu model laptop olanların yedeği sende çalışmaz. her bilgisayarın kendi seri numarasına göre kendi recovery bölümü var maalesef. yapabileceğin iki şey var. birincisi servisten recovery dvd siparişi vereceksin. yaklaşık 50 $ civarında ve yurtdışından geliyor.

ama önce elindeki dvd yi hayata geçirmeyi deneyebilrsin. dvdyi çok düşük hızda başka bir boş dvdye kopyalamayı dene. olmazsa ben sana bir program yollarım bozuk dvd ve cd leri hayata geçiren bir program ismini hatırlamıyorum evimdeki bilgisayarda mevcut ama ortalama 8 saatte düzgün bir şekilde koyalayabilirsin dvdyi . gelişmeleri buradan bildirirsen yardımcı olabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.