Şimdi Ara

Acill Yardım - Ptt Kapıda Ödeme İle Ürün Aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    çok komik
  • imza atmadan paket açtırmıyorlar
    imza atıncada almış oluyorsun
  • Adam zaten daha once yapmadim bilmiyorum soru cikar mi demis,dolandirici degil o yuzden merak etme.
    Dolandiriciya sorulacak kilit sorular vardir.
    Mesela urun saticisi siz iseniz kesinlikle fiyati yuksek tutun pazarlik payi vardir yazin,pazaelik yapmayandan uzaklasin.
    Alici isenizadama soyle deyin: hocam ben de xxde oturuyorum elden satis dusunebilir misin?
    Eger urun 50-70 tl ustu ise o adam ya dolandirici ya aileden izin alamayan cocuktur.
    Bir de burasi zor oluyor whatsap var mi de,yok derse facebook sor,o da yoksa tamam teli ver hocam oradan konhsalim de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ptt kargo imzayı attırıp parayı almadan asla koliyi açtırmaz zaten işin çakkalığıda burda büyük ihtimalle saçma sapan birşey yada çin malı veya bozuk bir tel çıkacak şimdiden geçmiş olsun gelişmeleri bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardes imza atmadan kontrol yok daha once yaşadım. alma pişman olursun. imzayı atınca parayı alırlar. mahkemelik oluyordum bu nedenle. ne gerek var riske girmeye.

• Bende kapıda ödemeli xbox almayı düşünüyorum.Yurt içi,mng kargonun böyle bir servisi var mı acaba ?

• Arkadaşım kutuyu aç bak telefonu aç içini karıştır bir şey demezler ben çok ürün aldım eğer ürün o değilse kutuya koy geri gönder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xewy1990 -- 31 Temmuz 2013; 2:51:32 >
  • Mng kargo ile alma onda açıp kontrol edemezsin PTT ile al kutuyu aç kontrol et istersen bi daha mantıklı

• Ptt de öyle bir özellik varsa tabiki onu kullanacağım yok diyorlar da ondan sordum.

• PTT her türlü iyiydir ama geç gelir biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xewy1990 -- 31 Temmuz 2013; 2:59:28 >
  • sahibinde.com dan bir akranamız adamın hesabına direk parayı atmıştı satıcıfa kargoda kutuya patates koymu hala gülerim
  • cevaplara bakılırsa çoğunluğa göre nanayı yedik demek :S erken gelsinde kargo gerekirse ptt görevlisine 3-5 kuruş sıkıştırırız " başkan Evde Yoktu Dersin " Deriz Göndeririz Artık napalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

1 kalıp sabun gönderdi bence

Umarım değildir yoksa ömür boyu o sabunu dolapta saklar.
  • yusufcan -05- kullanıcısına yanıt
    Saklarım Valla :S :)
  • İçinden ne çıkacağını sen çok iyi biliyorsun
  • peki satıcıdan değilde, ebrar, pcdepo gibi yerlerden pc alırsak adamlar kutunun içine patates doldurup gönderir mi? Yani güvenli mi dediğim siteler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Tesla

İçinden ne çıkacağını sen çok iyi biliyorsun

Derken ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.