Şimdi Ara

Acill Yardım Lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: unconc3rn3d

Kasa değiştirmen iyi olmuş ancak powerda değişen birşey yok, al veya alma diyemem. kartın spec sayfasında önerilen güç kaynagı 300w olarak belirlenmiş. tamirci veya elinden bu tarz ürünler geçmiş birinden yardım alman daha doğru olur.
    Tamam hocam ben kendim değiştirmeye çalışacağım psu yu sagolsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conar-XP

Aslında ek güç istemeyen 1 model haliyle psu kurtarır gibi görünüyor ama pahalı, yani onun yerine daha güncel gtx1650 alınabilir çünkü oda aynı gücü tüketiyor ama daha performanslı, performans olrk 80TL farka değer

https://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx1650-oc-4gb-gddr5-128bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html
    Hocam dediginiz gibi bu ürünü alayım bu daha iyi sanırım siparişi iade edip bunu alacağım yalnız psu düşük biraz bunuda yükseltirsem sanırım iyi bir performans alırım teşekkürler yardim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi james_01 -- 22 Kasım 2019; 22:27:37 >

• james_01 J kullanıcısına yanıt
    Öyleyse hakkında hayırlısı olsun ne diyelim.
    Tabi daha iyi olur.

Aslında ilk etapta psu almaya gerek yok, 1 ihtimal sorun yaşarsan o zaman alabilirsin de, hatta 2. elden de alınabilir ancak 0 ürün alacaksan kara cuma indirimiyle fiyatlar düşükken almak yinede mantıklı gerçi.

Aralarındaki performans farkını youtube ta dünya kadar video incelemesinde görebilirsin.

PSU alman iyi olur, keza kullandığın psu 2 kanal, almayı düşündüğün kart harici besleme istemediği için komple sistemin tek kanal dan beslenmeye kalkacak haliyle sıkıntı yaşama ihtimalin yüksek olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuvenDMRK

PSU alman iyi olur, keza kullandığın psu 2 kanal, almayı düşündüğün kart harici besleme istemediği için komple sistemin tek kanal dan beslenmeye kalkacak haliyle sıkıntı yaşama ihtimalin yüksek olacaktır.
    Hocam alacağım ama bu kasaya uygun psu u nasıl bulacağım bilmiyorum kasa bi değişik fujitsu esprimo p556 diye bir kasa birde pin olayı nasıl oluyor kaç pinli almam gerekiyor 2. Kanal demissin o ne oluyor kusura bakma pek anlamıyorum da

• quote:

Öyleyse hakkında hayırlısı olsun ne diyelim.
    Hocam tavsiyeniz ve araştırmalarım doğrultusunda gittim vatandan da zotac Gaming GeForce GTX 1650 OC yı aldım 6 taksitle pazartesi yada salı gelecek ellerinde yokmuş birde hepsiburada dan aldığım msi 1050 ti yide almıştım oda 5 aralıkta elime ulaşacak onuda geri iade edeceğim hepsi buradayı aradım adamlar geldiğinde teslim almayın bize geri iade olur dediler bi sıkıntı olmaz degilmi

İade için görüştüysen zaty 1 sıkıntı olmaz, vatan gelecek dediyse oda gelir, hayırlısı olsun.
  • Conar-XP kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ayditlattigin için sayende eski bi urun yerine yeni bir urun almış olduk

• quote:

Tabi daha iyi olur.

Aslında ilk etapta psu almaya gerek yok, 1 ihtimal sorun yaşarsan o zaman alabilirsin de, hatta 2. elden de alınabilir ancak 0 ürün alacaksan kara cuma indirimiyle fiyatlar düşükken almak yinede mantıklı gerçi.

Aralarındaki performans farkını youtube ta dünya kadar video incelemesinde görebilirsin.

Hocam ekran kartını aldım sorunsuzca sisteme kurdum bilgisayrımda call of duty advanced warfare oyununda high ayarlarda sıcaklık değerleri 60 62 63 64 bu aralıkta seyrediyor normalmidir acaba birde performans değerlerine bakabilrimisiniz resmi ekliyorumAcill Yardım LütfenAcill Yardım LütfenAcill Yardım LütfenAcill Yardım LütfenAcill Yardım Lütfen

Sıcaklık ve çalışma hızları'nı soruyorsan onlar normal, oyun esnasında GPU kullanımı 99% fln o'da normal, performans olrk oyun içi bilgiler olmadığı için burada verilerden resimlerden birşey söylemek zor, ona kendin karar verebilirsin yani performansı sana yetiyormu önmli olan o'dur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.