Şimdi Ara

ACİLL YARDIM ANAKART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.vatanbilgisayar.com/maximus-vii-ranger.html

bu linkte gördügünüz anakartı aldım ama üzerinde 8 pin giriş oldugunu bilmiyorum ve güç kaynagımda 4 pin güş kaynagı mevcut .

8 pinlik yuvaya 4 pinli soketi takarsam olurmu yoksa bir dönüştürücü almalımıyım.

anakartı aldım toplıcam bilgisayarı bir sorun çıkar diye korkuyorum lütfen yardım cı olun...

ACİLL YARDIM ANAKART anakartta mevcut olan bu

ACİLL YARDIM ANAKART powerdaki sokket bu dönüştürücü almalımıyım ??

ACİLL YARDIM ANAKART ACİLL YARDIM ANAKART

• Şimdi ,o kadar para verip ,bu mükemmel anakartı almışsın ama ,powerin demode.
    Çoğu kişi sorun olmaz overclock yapmazsan diyecek ama ben bu mükemmel anakartta o eski poweri kullanmazdım.
    Ayrıca ,e.kartınıda yazmamışsın,onu da güçlü bi şey aldıysan,powerinde watt olarak zayıfsa,aman dikkat,yakar atarsın ortalığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 2 Ağustos 2014; 21:12:25 >
  • EKRAN KARTI ALMADIM DAHA OVERCLOCK YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORUM ŞUAN YANİ NE YAPMALIYIM YARDIMCI OLURMUSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetarifköse

EKRAN KARTI ALMADIM DAHA OVERCLOCK YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORUM ŞUAN YANİ NE YAPMALIYIM YARDIMCI OLURMUSUN

İşlemcinde dahili grafik kartımı var,onu kullanacaksın şu an sanırım.
  • çalışır sorun olmaz .o.c yapmamacaksan ama o anakarta yazık etme düzgün bir psu al derim
  • ŞUANDA TAM OLARAK ANAKARTIN KENDİ EKRAN KARTI ŞUANKİ EKRAN KARTIMDAN DAHA İYİ OLUDUGU KESİN Bİ NOKTA. EKRAN KARTI KULANMICAM VE O.C İHTİYAÇ DUYMAM KULANDIGIM POWER 500 W ÜZERİNDE TEK 4 PİN SOKET VAR VE SAĞLIKLI DURUMDA EGER DİYOSUNUZ ANAKARTI ÖYLE KULANIRSAN ZARAR GÖRÜR
    OZAMAN PSU ALMALIMIYIM

VE 430 W BAŞKA Bİ POWER VAR ÜSÜTÜNDE 2 ADET 4+4 PİN SOKETİ VAR YANİ İKİSİNİ AYNI SOKETTE BİRLEŞTİREBİLİRMİYİM ? BEYLER ACİL BİŞİ SÖYLİYİN YARIN RAM ALMAYA GİDİCEM PSU YUDA ARADAN ÇIKARTIRIM BELKİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetarifköse

ŞUANDA TAM OLARAK ANAKARTIN KENDİ EKRAN KARTI ŞUANKİ EKRAN KARTIMDAN DAHA İYİ OLUDUGU KESİN Bİ NOKTA. EKRAN KARTI KULANMICAM VE O.C İHTİYAÇ DUYMAM KULANDIGIM POWER 500 W ÜZERİNDE TEK 4 PİN SOKET VAR VE SAĞLIKLI DURUMDA EGER DİYOSUNUZ ANAKARTI ÖYLE KULANIRSAN ZARAR GÖRÜR
    OZAMAN PSU ALMALIMIYIM

VE 430 W BAŞKA Bİ POWER VAR ÜSÜTÜNDE 2 ADET 4+4 PİN SOKETİ VAR YANİ İKİSİNİ AYNI SOKETTE BİRLEŞTİREBİLİRMİYİM ? BEYLER ACİL BİŞİ SÖYLİYİN YARIN RAM ALMAYA GİDİCEM PSU YUDA ARADAN ÇIKARTIRIM BELKİ

O, 430 watt olanın ,4+4 DEDİĞİ UCUN ÜZERİNDE ,cpu YAZISI VARMI. vARSA SORUN YOK.
    aNCAK 430 WATT YAZAN POWERİN MARKA VE MODELİNİ Bİ YAZ. çÜNKÜ,E.KARTI KULLANMIYACAĞIN İÇİN YETER GÖRÜNSE DE teneke tabir ettiğimiz kalitesiz bi power ise,ilerde çatlar patlar,sistemin zarar görebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    seagate acil yardım
    10 yıl önce açıldı
    leptop tavsiyesi yardım
    4 gün önce açıldı
    Acil Anakart Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞIM ŞUANDA BULAMIYORUM PSU YU AMA SAĞLIKLI BİŞİYDİ YANİ VE ONU ESKİ ANKARTIMDA KULANIYODUM 4+4 TÜ VE O SOKETE 2 SİNDEN BİRİNİ HERHANGİ BİRİNİ TAKSAM ÇALIŞTIRIYORDU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.