Arkadaşlarwww.ereyon.com ya dawww.deveyuku.com sitelerinden alışveriş yapan varmı? W800i alacağımda en ucuz bu sitelerde. Varsa lütfen bir buraya yazsınlar güvenilirlikleri hakkında böylece herkes bilir.
pek duyulmamis siteler bence pek guvenme
Ben de hiç duymadım. Alma bence
hepsiburada.com
akakce.com da bu siteler çıkıyor,gerçekten ucuza satıyorlar ama olay taksite gelince vade farkı koyuyorlar,büyük siteler gibi peşin fiyatına taksit yok,birde güvenilir olup olmadıklarını bilmiyorum ayrıca,çoğunda da kvk ya da genpa garantisi yok,ama istanbulda olan arkadaşlar bu siteleirn merkezine gidip elden alışveriş yapabilirler.bu arada sağlam,ucuz ve güvenilir bir site olarak koysepete.com u tavsiye ederim.ankarada merkezi,netten siparişi verip gidip elden almıştım güvenilir ve müşteriye içten davranan bir yer.
güvenirlik birtarafa neden internetten alıyosunki.dışarıdan alsan daha karlı olmaz mı
dışardan aldığında vade farksız taksit pek yok,teknosa da falan var ama bir sorun olduğunda uğraştırıp duruyorlar.
bildiğim kadarıyla zaten internet siteleri fiyatlara baya bi ekleme yapıyo.500 üzeri telefonlar için en az 50.o 50 lirayıda vadeye sayıp dışardan almak bence daha mantıklı olur.ben herzaman somut alışverişten yanayım.sanırım biraz sabit fikirliyim ama olsun
Merhaba Arkadaşlar,
Benhttp://www.ereyon.com.tr adına yazıyorum. Ülkemizde elektronik ticaret yeni yeni hareketlenmeye başladı. Hepbirlikte kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti sağlayarak; elektronik ticarette haklı bir yer edinme amacındayız.
Ön yargıdan uzak olarak değerlendirme yapmanızı, böylece iyi hizmet vermek isteyen girişimlere destek olmanızı diliyorum.
http://www.ereyon.com.tr olarak Kapıda Ödeme seçeneği ile ürününüzü görerek teslim almanızı sağlıyoruz. Ayrıca bankalarla yaptığımız anlaşmalar çerçevesinde, birçok bankada taksit imkanı sunuyoruz. En iyi fiyatları sunmaya çalışıyoruz
Her aşamayı müşterilerimiz ile paylaşıyor, ne oldu benim siparişim sorusunun yaşanmasına izin vermiyoruz.
Cep telefonlarınızı 24 saatte teslim ediyoruz. (Anlaşmalı kargo firmalarımız MNG ve UPS'e bağlı olarak)
Bugün ve gelecekte, en iyi hizmeti vermek ve mutlu müşteriler ordusu yaratmak için elimizden geleni yapıyor olacağız.
Bilgilerinize sunarım.
Sevgi ve saygılarımla,
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme