arkadaşlar oyunda hızlı kasılamıyorum ve tibet bölümünde yüksek lvl arkadaşlardan sakıncası yoksa beni kasmalarını rica ediyorum. msn: mrt_syl_1995@hotmail.com sro ID: By_MeRt_TR
Türkiye'denim ama baktım , ayıp olmadı demi ?.
ne gibi ayıp olmadı dimi? neeye baktın
en sewmedıgım laf benı kasarmısın kardesm bı yerlere gelebılmek ıstıosan kendın kasacaksın bıkmadan kasacaksın böle ona buna zaten kımsenın burdan sana cvp wercegınıde sanmıyorum gel ben kasarım dıe
Valla Kasarım Demem İcim Farmın Bitmesi Lazım
Bak Ben Suan da Tibette Söyle Bir Uygulama İçindeyim Charın Kac LwL 30 Diyelim
64 LwL e Kadar Ne Kadar Surecek 1 Ay Desek Demez Ama Bosver ,
Sen Bana 60 YTL veriyon Ben Seni O LwL e Kadar Kasıyorum LwL 64 % 00.01 Dedimi Beni Bulamazsın :)
Yaş kaç 13 herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: KnightOfKingdom
Yaş kaç 13 herhalde
@dost deli güzel aslında ama o charı ne maximum ne akdarda teslim edion?
ben 30lvl im sadece 35fln yapıcak bi arkadaş arıyorum.evet yaş 13 ben genede yarım bekliyorum....
Kardeş ona buna yalvaracagına al pre ve bot gece yatarken koy sabaha kadar kassın
ben aylık almayı bekliyorum pre + bot + gold alıcam sıfırdan full farmla kassın dursun gece bi bırakırım yatarken gün boyu kasar akşam eve gelince bakarım eksik felan varmı.Kasmaya devam 7/24 bot kredisi 200 saat( tabi botsmal dan alıcam onlarda bi güsellik yapar heralde ) full kassa baya sp kasar herhal sp farm bittimide exp yüklencem tamamdır...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme