Şimdi Ara

ACİLL TAŞ GİBİ SAT/TAK CORE 2DUE PC KASASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fazlalık olarak duran eski kasamı satıyorum intel core 2due E4500 2.20Ghz CPU 1024Gb ddr2 RAM 160Gb hard disk Gigabyte 9456cmx-s2 anakart dvd rw ekran kartı atix1650 vardı fanı yandı çalişiyodu genede ama ısınınca kapanıyodu gittim fan aldım taktim bu sefer fan çalısıyo ekran gelmiyo isteyene onuda veririm şu an kasa ana kart üzerindeki ekran kartı ile çalısıyor (128mb)

Kasaya yeni format attim benim i5 işlemci 4gb ram lı yeni bilgisayrmdan daha hızlı açılıyo valla :D kasma ekran donması vs hiç bişe yapmaz sadece oyunlar için ekran kartı takılmalı

FİYAT : 275 TL ist içi elden teslim olur diğer illere önce havale sonra kargo şeklinde olur para yattgı gün itina ile kargolarım

resimler için :http://forum.donanimhaber.com/m_52459674/mpage_1//tm.htm#52622248
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axy_57 -- 12 Kasım 2011; 3:38:20 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bu kasanın kaç liralık masrafı olur kardeş?
  • snn istegine kalmış ne kadarlık malzeme takarsan o kadar masrafı olur. ne gibi ekleme yapcaksın sen

• ekstra birsey istemiyorum.internete girsin.word excel ve outlook çalışsın yeter.
  • onlar için bi masrafa gerek yok şu anda çalısır durumda zaten klavye mause ve monitör varsa tamam tak çalıştır internet. word exell de hiç kasmaz kesinlikle içinde bi ekran kartı yok ana onbord ekran kartı ile çalsıyor oyun oynamak için ekran kartı alıp takmak gerekir.

• pm atıyorum.
  • Pm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.