Şimdi Ara

ACİLL SATILIK NOKİA 6300 100tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Karaman
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda biR arkadaştan almış olduğum nokia 6300 telefonu acil paraya ihtiyacım olduğu için satmak istiyorum...

telelefonun garantisi , kutusu , kulaklğı vb yok sadece kendisi ve şarj aleti mevcut.... cihazın içi açılmış ama ne için açıldığını bilmiyorum aldığım arkdaşta başkasından aldığı için oda bilmiyor(cihaz elime geçince öğrendim) ..

pc giriş yerinde siyah bi plastik olacak, o da yok ... .....kullanıma bağlı olarak kılcal çizikler mevcut.....

telefonu aldığım arkadaşa 60 tl + samsung d600 verdim+ 7 lira kargo ... arkadaş d600 kızğının sert olmadığı için onu yaptırmak istedeğini 30 lira gideceiği içinde arkadaşa doğal olarak 20 lira daha yollıcam(çünki ben farkında değildim kızağının yumuşak olduğundan) cebimde beş kuruş olmadığı için verdiiğim sözüde tutmak için telefonu satmak istiyorum... yukaıdaki gibi ayrıntılı yazmamın sebebi bugun olduğu gibi şusu var busu yok demesin kimse telefonu en ince ayrıntısına kadar yazdım arkdaşlar...

lütfen pazarlık yapmayın çünki arkadaşa 80 lira tlfn parası 7 lirada kargo parası verdiğim için benm samsung d600 13 liraya gitmiş olacak.. herkese iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navim -- 5 Ekim 2010; 11:39:16 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu arkadaş dediğin adam seni fena tokatlamış ve halada tokatlıyor, D600 ve üstüne 60 verip, ölü bir cihaz almışsın birde hala üstüne 20 lira vereceğim diyorsun.
  • yok hocam ya suç bende sadece bataryasnda küçük bi kırık var demiştm kızağnn yumaşdğnı bilmydm uzun zaman kullannca farkına varmıyo insan... birde benden önce teli abm kullanyordu üst camı değiştrmş sanrm... bunuda beilmydm bilmediğim için arkadaşa sölemedim.. sadece içi açılmamış orjinal bi sıkıntısı yok dedim( bataryann dışnda) yine içi açılmamşta üst cam orjnal deilmiş arkdşta pek yalan söylck birisine benzemiyo dürüs birisi ... o yüzden arkadaş haklı aslında ... buda bana ders olsun bundan sonra noktasına kadar yazacam sattığım ürünü.........

• Peki sen aldığın cihazın böyle olduğunu biliyormuydun? Bence sen ver arkadaşın cihazını geri, al kendi cihazını. Senin için en hayırlısı bu.
  • sadece içi açılmışmı dedim oda bilmiyorum ama açılmamştr herhalde dedi.. şimdi ölede yaparsak değişen bişi yok 7 lira kargo parası verdim 7 lira daha verecem .... arkadaşta verecek yazık günah... arkdaş sağlam bi sıkıntı yok o konuda üstadlar.... suç tamamen benim o yüzden bu iş bana düşyr ..20 lira daha gönderym dedim okey dedi o yüzden en iisi bu....

• quote:

Orijinalden alıntı: navim

sadece içi açılmışmı dedim oda bilmiyorum ama açılmamştr herhalde dedi.. şimdi ölede yaparsak değişen bişi yok 7 lira kargo parası verdim 7 lira daha verecem .... arkadaşta verecek yazık günah... arkdaş sağlam bi sıkıntı yok o konuda üstadlar.... suç tamamen benim o yüzden bu iş bana düşyr ..20 lira daha gönderym dedim okey dedi o yüzden en iisi bu....

Bilmiyorum açılmamıştır herhalde demiş, cihaz külüstür çıkmış sen sesini çıkarmıyosun, kızak yayı gevşek deyip bu adam senden para istiyor. Kolay gelsin kardeş. Ama sen bu kafayla iflah olmazsın, demedi deme.
  • En iyisi, kendi kargo paranı birde "arkadaş"ınkini öde, telefonunu ve paranı geri al ya da ne yaparsan yap çünkü bu cihazı 100 yıl geçse gene 100'e satamazsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 5 Ekim 2010; 11:13:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Temiz HTC Expoler 300 TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.