Şimdi Ara

ACİLL+*+*+SAMSUNG İ8910 OMNİA HD EKRANLI+*+*+ 750TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 08,2009 tarıhınde hepsıburada.comdan 1500tlye alınan telefonumuzu satıyoruz telefonda en ufak bır cızık bulamazsınız. amolet ve hd goruntu kalıtesıne mevcut ekrana - 16 gb hafızaya sahıp.
    detaylı bılgı
    TELEFON 05,08,2009 TARIHINDE 1500TLYE INTERNETTEN ALINMISTI FAKAT PEK KULLANILMADI BAYAGI BİR SÜRE KUTUSUNDA BEKLEDI.
    KORUMALI KILIFTA VE EKRAN JELATINIYLE TITIZ BIR SEKILDE KULLANILDI
    TEK BIR CIZIK BILE BULAMAZSINIZ
    KUTU-FATURA-CD-KULAKLIK-USB KABLOSU-SARJ ALETI ve SLIKON KABIYLA GONDERILCEKTIR
    SUANDADA PİYASA DEGERI 1500TL OLAN BIR TELEFON.

TELEFONDAN ANLAYAN ÖZELLİKLERİNİ VE TELEFONUN DEĞERİNİ BİLİR

TELEFON AMOLET EKRANA SAHIPTIR DOKUNMATİĞİ EN HASSAS ve DUYARLI OLAN BIR TELEFONDUR . EKRANI HD GORUNTU KALITESINE SAHIPTIR. 8MEGAPIXEL KAMERASI MEVCUTTUR. 16GB HAFIZASI VARDIR. PUSULA NAVIGASYON,HER DILDE SOZLUK,QUICK OFFICE , ADOBE READER , BİRİM DÖNÜŞTÜRÜCÜ GİBİ SÜRÜYLE FONKSIYONU VARDIR. İŞİNİZ KOLAY GÖRÜLSÜN DİYE KARTVİZİT OKUYUCU VARDIR. KARTVIZITIN RESMINI CEKIYORSUNUZ BILGILERI KENDISI OTOMATIK OLARAK REHBERE KAYDEDIYOR

kutusu faturası kulaklıgı usb kablosu ve sarj aletı ıle gonderılcektır. suan telefonun sıfırdan tek farkı fıyatı :) suanda hala sıfırı 1500tl. TELEFONUN SIFIRDAN FARKI YOKTUR ben 750tl ye verıcem cıhazı.500 tl nakıt uzerı takas seklınde teklıflerınız degerlendırılır.
    beylıkduzunden elden
    hesaba havale snra urun veya
    gıttıgıdıyor-sahıbınden.com ıle alısverıs yapılabılır

RESIMLER ICIN TIKLAYINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan1154 -- 1 Aralık 2010; 12:38:44 >

• komigime gitti 4 defa 1500 lira vurgusu yapmissiniz cihaz güzel hayirli satislar :)
  • abuk subuk teklıfler gelıyor onun ıcın vurgulamak ıstedım telefonun pıyasasını bılsınler :)
  • Dostum sıfırı şu anda maalesef 1500 lira değil bayağı düştü ayrıca üretimi durmuş olan bir model.
    Birde 2.el fiyatın bayağı bi fazla çok daha uygun fiyatlara garantili temiz ve full olarak malum sitelerden alınabiliyor belirteyim yani acil ise şayet fiyatı bayağı düşürmen gerekecek...
  • gordugum 2-3 sıtede 1450 fıyatı var.
  • piyasası belli aynı durumda olan ürünlerin satış fiyatı http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=i8910 senin satış fiyatının 200tl-250tl altına kadar ürün bulmak mümkün kolay gelsin
  • 2.el fıyatlarına bakarsanız her urunun ölü fıyatları var. onemlı olan duzgun urun bulmak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

SUANDADA PİYASA DEGERI 1500TL OLAN BIR TELEFON

quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

piyasası belli aynı durumda olan ürünlerin satış fiyatı http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=i8910 senin satış fiyatının 200tl-250tl altına kadar ürün bulmak mümkün kolay gelsin

dün hepsiburada.com da 1099 tl idi diye hatırlıyorum. reklamı dh de çıkıyor. konunun üstünde
    kampanyalı fiyatı 1099 tl olan cihazın 9 ay garantili temiz ikinci elinin belki biraz yüksek ama 200 250 tl de değil.
    200 tl likler çakma. yanlış bilgi vermeyelim
    bu arada amolet değil AMOLED.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u.s.b.3 -- 4 Aralık 2010; 3:22:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: u.s.b.3

quote:

SUANDADA PİYASA DEGERI 1500TL OLAN BIR TELEFON

quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

piyasası belli aynı durumda olan ürünlerin satış fiyatı http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=i8910 senin satış fiyatının 200tl-250tl altına kadar ürün bulmak mümkün kolay gelsin

dün hepsiburada.com da 1099 tl idi diye hatırlıyorum. reklamı dh de çıkıyor. konunun üstünde
    kampanyalı fiyatı 1099 tl olan cihazın 9 ay garantili temiz ikinci elinin belki biraz yüksek ama 200 250 tl de değil.
    200 tl likler çakma. yanlış bilgi vermeyelim
    bu arada amolet değil AMOLED.

200TL ye i8910 demedim zaten yanlış bilgilendirme yok yazdığımı dikkatli okuyun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.