Şimdi Ara

Açılışta bazaen hiç bi şey gorunmuor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bi sıkıntım var, bilgisyarı ilk actıgımda zaman zaman da olsa bazen goruntu hiç gelmiyor.Daha sonra da reset atmak zorunda kalıyorm resetten sonra geliyor. Sanki XP yukleniyor gibi oluyor ama goruntu yok Nedeni ne olabilir sizce lutfen yardım! İmzamdaki sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozler_42 -- 14 Nisan 2008; 9:51:53 >

• Disk brleştiriciyi çalıştırın ve bütün disklerinizi birleştirin. Ondan sonra :

Bilgisayarım - C - Özellikler - Şimdi denetle - 2. seçin ve devam diyin.. Ayrıca kullandığınız programlar neler ? Antivirüs mesela ??

NOT: Lütfen Türkçemize uygun kelimeler yazalım. " gelior " değilde " geliyor " yazmanız görüntü kirliliğini önleyecektir
  • Antivirus olarak kaspersky ı kullanıyorum,Daha once viruslu bi XP yukledigim için virusleri nod32 temzilemedi,bende kaspersky ı kurdum.Bu buldu ama olda da silememişti.Yanlış kullanımdan dolayı da özur diliyorum.
  • Üstte belirttiğim işlemleri yapın.

+ olarak Kaspersky'nin açılışta yaptıgı taramayı ( başlangıç nesneleri ) en düşük seviyeye getirin
  • Söylediklerini aynen uyguladım teşekkur ediyorum,İşe yaradı gibi gozukuyor.
  • Cok özur diliyorum bööle bi hata verdi yardım lutfen!
    Windows,disk denetimini tamamlayamadı diskin hatalarını duzeltirken

Açılışta bazaen hiç bi şey gorunmuor!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6600 da ilginç bi sorun
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.