Şimdi Ara

Açılış Organizasyonu - Açılış Organizasyonu İzmir Organizasyon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
28
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İzmir Organizasyon, açılış organizasyonu alanında 2004 yılında hizmete başlamış ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, kaliteli açılış organizasyonu hizmeti sunmayı hedeflemiş organizasyon firmasıdır. İzmir, Bodrum, İstanbul, Bursa, Çanakkale, Balıkesir, Manisa şehirleri başta olmak üzere, bu şehirlerdeki kurumsal firmaların organizasyon hizmetlerini gerçekleştirmektedir. Profesyonel ekip ve ekipmanları ile sektördeki yenilikleri daima takip edip uygulayan profesyonel yönetim anlayışına sahip organizasyon firmasıdır. Açılış organizasyonu, evlenme teklifi organizasyonu, kokteyl organizasyonu, kına organizasyonu, balon süsleme hizmeti, şişme oyuncak kiralama hizmeti ve piknik organizasyonu en çok talep gören hizmetlerdendir.
    internet üzerindenwww.acilisorganizasyonu.com.tr adresli sitemiz üzerinden bizlere ulaşabilir, açılış organizasyonu alanında sağlamış olduğumuz  ürün ve hizmetleri fotoğraf & videolarıyla daha detaylıca inceleyebilirsiniz. İzmir Açılış Organizasyonu sektörün önde gelen çözüm ortakları ile kaliteye önem vererek, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. İzmir Organizasyon, Türkiye’nin her noktasında, genellikle kurumsal ve çok şubeli firmalara hizmet vermektedir.
    Açılış Organizasyonu Alanında Hizmetlerimiz
    www.acilisorganizasyonu.com.tr adresli sitemizde de yazdığımız ve yayınladığımız gibi İzmir Organizasyon, açılış organizasyonu alanında A’dan Z’ye tüm hizmetleri en iyi şekilde sunmaktadır. Organizasyonlarınıza renk katan ve her biri alanında eğitim almış olan palyaço ekibimizden, ortamı canlandırmak için yapılan çeşit çeşit balon süsleme hizmetine, fuar ve açılışlarınızda ürünlerinizin tanıtımlarını yapan hostes ve model teminine, misafirlerinize yiyecek ve içecek ikram etmek için hazırlanan kokteyl ve catering hizmetlerine, hitap edilecek alanın büyüklüğüne göre kurulumu gerçekleştirilecek olan ses sistemine, açılışlarınıza dinamik bir hava katacak olan profesyonel dj ve sunucu hizmetlerine, görsel show yapmak için hazırlanan havai fişek gösterisi ve yer volkanlarına, anı ölümsüzleştirmek için gerçekleştirilen profesyonel video çekimi ve fotoğraf çekimlerine, firmanızın logosunun basılı olduğu baskılı balon ve logolu bayraklara, açılış organizasyonunun yapılacağı çevrede tanıtım reklamlarının yapıldığı anons araçlarına, yürüyen reklamlara kadar her türlü açılış organizasyonlarında ihtiyaç duyacağınız hizmeti kendi bünyesinde bulunan ekip ve ekipmanlar aracılığı ile gerçekleştirmektedir. Açılış organizasyonları en küçük işletmeden, en büyük işletmeye kadar her kesime hitap edebilmektedir.
    Palyaço, balon süsleme, ses sistemi kiralama en fazla aranılan hizmetlerimizdir.
    Palyaço, balon süsleme, ses sistemi kiralama, lokmacı, hostes, baskılı balon, sesli reklam arabası, fotoğrafçı ve bistro masa kiralama açılış organizasyonu alanında en çok tercih edilen hizmetlerdir.
    Yurt içi ve yurt dışında yerli ve yabancı bir çok kurumsal firma ile yıllardır çalışmakta olan firmamız, bu işletmelerin protokol katılımlı açılış organizasyonlarını da profesyonel ekibimiz ile gerçekleştirmektedir. Unutulmamalıdır ki açılışlar, bir firmanın ilk izlenimidir.  Bu denli önemli bir yere sahip olan açılış organizasyonunda hata kesinlikle kabul edilemez. İşte bu yüzden tüm organizasyonlarınızda, alanında uzman ekibimiz ile çalışmanın rahatlığını ve mutluluğunu yaşayacaksınız.
    Emeğinizin değerini iyi biliyoruz. Bu yüzden yılların verdiği açılış organizasyonu deneyimi ve alanında uzmanlaşmış ekibimiz ile en iyi hizmeti verebilmek için sizi İzmir Organizasyon‘a bekliyoruz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.