Bildirim
acilennn yardımmmmmmmmmm tablet almalıyımm
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
iki ürün var ikiside 300 liranın altında yaklaşık 260-270 lira fiyatları
1- mobee nett s1200
2- reeder reedpad3 lite
ikisininde türkiye de yerleri var müşteri hizmetlerinde sıkıntı çekmezsin. özellik olarakta nerdeyse aynılar hatta birebir aynılar ve sağlam cihazlar. -
bunlara hiç bakmadım ama genel concort ve polypad die 2 tablet öneriyolar bunlarla ilgili bir fikriniz varmı -
Concort smart pad 7 aldım ben.Fiyatına göre çok güzel cihaz.İhtiyacınızı fazlası ile görür.Kutu içeriği çok güzel.Tr de garanti ve teknik destek veriyorlar.
Ancak biraz daha beklerseniz ainol Türkiyede satışa başlıyacakmış.Onu beklemenizi öneririm. -
oda bu fiyatlarda ve kalitedemi -
Daha kaliteli ama fiyat hakkında kesin bir şey yok.Çinden normalde getirenler 145'e filan getirebiliyorlar. Eğer getiren firma olayı abartmassa maksimum 300-330(oda maksimum) olur diye tahmin ediyorum. -
ama ben bekleyemem bunu bana daha kısa yoldan bi çözüm gerekli elimde 3 şık var
concord
polypad bide mobeeebu 3 ürürnden en iyisi hangisi bulamm gerek galiba -
quote:
Orijinalden alıntı: dmlhlm
ama ben bekleyemem bunu bana daha kısa yoldan bi çözüm gerekli elimde 3 şık var
concord
polypad bide mobeeebu 3 ürürnden en iyisi hangisi bulamm gerek galiba
concord7 nin mobee s1200 den farkı hdmı kablo, oto şarj, modem kablo aparatı,( kablosuz bağlantın yoksa gerekli) birde mobee de 4 gb dahili hafıza varken concord 7 de 8 gb hafıza var. concord7 mobee den 60 tl daha pahalı. diğer özellikleri, görünümü ekranı tamamiyle aynı. tercih senin. kullanma amacına kalmış. fazla olana aparatlar illaki lazım dersen concord, ama olmasada olur, daha sonra alırım dersen mobee.. -
Mobee'yi bence ele.
polypad
+Türkiyede teknik desteği var.
+1gb rami var(dolayısı ile biraz daha ileriye dönük bir tablet)
-Kutu içeriği concorda göre zayıf
-4 gb hafızası var(zaten 2 küsür android kullanıyor diye biliyorum)
Concord
+Türkiyede teknik desteği var
+ 8 gb hafızası var
+ Kutu içerği alıcağın tüm çin tabletlerden daha iyi
- 512 mb rami var(ileriye dönük bir tablet değil)
Ainol Nova 7 Aurora
+Türkiyede teknik desteği olucak
+ 8 gb hafıza
+ 1gb ram
+ İPS ekran
-Kutu içeriği?
-Fiyatı?
-Nezaman Çıkacak?(yetkili salı veya çarşamba dedi) -
arkadaşkar forma yeni uyeyım bu işlerin yabancısıyım burdan mı çinden mi alsam kararsızım ne tavsiye edersiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: ismail katırcı
arkadaşkar forma yeni uyeyım bu işlerin yabancısıyım burdan mı çinden mi alsam kararsızım ne tavsiye edersiniz
salıyı çarşambayı beklersen ainol tabletler gelcek. bence bekle bugün alacak halin yokya. zaten sen çarşamba günü cihaza karar verip sipariş etsen en geç hafta sonu elinde olur ve 1gb ram'i olan bi cihaz almış olursun.ayrıca ainol tornadonun fiyatı kısmen belli olmuş. 240-260 lirası olacakmış. cihazın diğer tüm ürünlerden farklı şöyle olacak kardeşim 1.5 ghz işlemcisi olacak, ram 1 gb olacak.ve bu paraya bence peynir ekmek gibi gidecek zaten. -
kardeş ben aldım teşekkür ederim
burdan bakabilirsin takip no yu bibe aldım adamlar hızlı çalişiyor sanki delirmişler
http://www.duckrock.com/Ainol-Novo-7-Tornado-Android-4.0-Cortex-A9-7-Inch-1GHz-1GB-DDR3-8GB-Camera-Tablet-PC -
quote:
burdan bakabilirsin takip no yu bibe aldım adamlar hızlı çalişiyor sanki delirmişler
http://www.duckrock.com/Ainol-Novo-7-Tornado-Android-4.0-Cortex-A9-7-Inch-1GHz-1GB-DDR3-8GB-Camera-Tablet-PC
çok vermişin bu cihaza. bi de ne yaptın da ceza aldın çok merak ettim. haaahaha.. -
quote:
Orijinalden alıntı: kerkenez78
quote:
http://www.duckrock.com/Ainol-Novo-7-Tornado-Android-4.0-Cortex-A9-7-Inch-1GHz-1GB-DDR3-8GB-Camera-Tablet-PC
çok vermişin bu cihaza. bi de ne yaptın da ceza aldın çok merak ettim. haaahaha..
İnsanları salak yerine koyup sitesinin reklamını yapmaya çalışıyor daha ne yapsın
-
quote:
Orijinalden alıntı: sin goat
Mobee'yi bence ele.
polypad
+Türkiyede teknik desteği var.
+1gb rami var(dolayısı ile biraz daha ileriye dönük bir tablet)
-Kutu içeriği concorda göre zayıf
-4 gb hafızası var(zaten 2 küsür android kullanıyor diye biliyorum)
Concord
+Türkiyede teknik desteği var
+ 8 gb hafızası var
+ Kutu içerği alıcağın tüm çin tabletlerden daha iyi
- 512 mb rami var(ileriye dönük bir tablet değil)
Ainol Nova 7 Aurora
+Türkiyede teknik desteği olucak
+ 8 gb hafıza
+ 1gb ram
+ İPS ekran
-Kutu içeriği?
-Fiyatı?
-Nezaman Çıkacak?(yetkili salı veya çarşamba dedi)
Concord 'ta ek olarak IPS ekran ve lityum polimer pil ile 1,3 camera var var 512 ram da fazlası ile yetiyor zaten bu cihazları alınca 10 yıl kullanmıyorsun 2-3 yıl sonra değiştiriyorsun o nedenle 300 liradan çok para vermek anlamlı değil
-
quote:
Orijinalden alıntı: krocker09
quote:
quote:
çok vermişin bu cihaza. bi de ne yaptın da ceza aldın çok merak ettim. haaahaha..
İnsanları salak yerine koyup sitesinin reklamını yapmaya çalışıyor daha ne yapsın
concordda ıps ekran yok diye biliyordum, tekrar baktım vermış. gerçekten güzel bir özellik.. oHyundai A7HDüzden seçenek bence tek olmalı o da concord...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerkenez78 -- 4 Haziran 2012; 11:00:48 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: krocker09
quote:
quote:
concordda ıps ekran yok diye biliyordum, tekrar baktım vermış. gerçekten güzel bir özellik.. oHyundai A7HDüzden seçenek bence tek olmalı o da concord...
Yanlış bilgi smartpad 7 şuan elimde ve ips ekran yok.Reklamdaki o ips ekran üzgünüm ama aldatmaca.
Pil en fazla 4-4-5 saat gidiyor.
Kamerasıda 1.3 değil 0,3 megapixel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sin goat -- 4 Haziran 2012; 12:44:03 >
-
kafam patlicak hala arastırıyorum sitede yorum bırakmadım okuya okuya.
arkadaslar hepinize teşekkür ediyorum.küçük bir rica ile bana kesin olarak yorumla şu demenizi istiyorum hatta oylama yaparsak iyi olacak tek not oylama yapalım lütfen
1 concord smartpad7
2 mobee s1200
polypad c 5900
-
Mobee'yi ele.
Sadece şuna karar vermen gerekiyor 1gb rammi, 8 gb hafıza mı?
Onun dışında (kutu içireği hariç) aynı tabletler.
Ben 8 gb hafızayı daha makul görüp concord smartpad 7 aldım.Neden? 512 mb ram yeterli(fazlası olsaydı tabiki daha iyi olurdu) ama 4 gb hafıza yetersiz.2gb küsür zaten android kullanıyor.Sana birşey kalmıyor.Oyüzden concord aldım 8 gb hafıza için) Tabi kutu içeriği çok etkili oldu almam için
Eğer ben sonradan 8 gb/16 gb/32 gb sd kartta alırım diyorsan (veya elinde varsa) polypad'i seç.Ancak seçerken concord'un kutu içeriğine bak eğer bunları kullanmam bana illa şart değil diyorsan polypad'i seç.
Concord biraz daha pahalı.Bunda tabi kutu içeriğini payı büyük.Burada hesaplanması gereken şu. "Polypad + concordun kutu içeriğinin toplam fiyatı = concord'un fiyatı" oluyorsa polypad seçilebilir. Tabi bu denklem ben her halükarda sd kart alıcam veya elimde var dersen geçerli.
Yada yarın veya öbür gün ainol hepsiburada.com da satışa başlıyacakmış.Onu bekle.
-
40-50 önemli değilse mobeeyi alma. concordu al.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerkenez78 -- 4 Haziran 2012; 18:21:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- en iyi kuranı kerim uygulaması
- telefonda kulaklık işareti çıkıyor ses gelmiyor
- yurtdışından tablet getirmek
- pc emulator for android
- fotoğrafı duvar kağıdı boyutuna getirmek android
- en iyi tablet
- oppo pad 3 pro
- sms yönlendirme
- en iyi tablet markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X