Şimdi Ara

Acil Yol gösterin Lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi forumlar. Dh halkına danışmam gereken konu şu: Şimdi ben mf öğrencisiyim ama son 2-3 haftadır tm düşünmeye başladım sebebi ise FEN :( Ne yapsam ne denesem ne kadar üstünde dursam yapamıyorum mf bölümünde istediğim bölümde en az 28 fen yapmam gerekiyo ki ben daha 25in üstüne 1 kere çıkabildim genelde 15-22 arası geliyo ne altı ne üstü. Tm olarak da iktisat düşünüyorum bunun nedeni ise sayısala en yakın eşit ağırlık bölümü olması. Üniversite olarak da Odtü- Bilkent istiyorum. Çok zor değil yapableceğime inanıyorum. Ama asıl sorun şu: Vicdan azabı... Sen 3 sene mf den hazırlan sonra diktiğim feni çıksın tüm hayatını mahvetsin. Mf den girecek olursam eğer izmir yüksek teknoloji makine gibi kazanacağımı tahmin ediyorum. Sizlere sorum da şu:

1) Mfden devam et izmir yüksek teknoloji makine iyidir.
    2)İktisatı seçmek mantıklı bu durumda odtü-bilkent diploması yeter. İktisat devam et.

Hangisi beyler lütfen yardım edin kafayı yiycem kafam allak bullak şimdiden ilgilenenlere teşekkürler...

• Mf4 çalışmalarına ara vermene gerek yok hatta bol bol matematik kasarak hem mf4te hem tm1 de başarılı olabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: allantoyis

Mf4 çalışmalarına ara vermene gerek yok hatta bol bol matematik kasarak hem mf4te hem tm1 de başarılı olabilirsin

Çok zor olmaz mı bi de ygs fen bu şekildeyken lys nasıl yapcam diğer derslerimin netleri güzel ama FENNNNNN :
  • Ne istediğine karar verdiysen eğer feni salabilirsin ama ben mühendislik istiyorum aslında ama fen yüzünden iktisata mecbur kalıyorum diyorsan tek çaren çalışmaya devam etmek. Sonunda pişman olmamak için zorluğa katlanmaya değmez mi?

• up
  • Edebiyatı nasıl halletmeyi düşünüyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Mhk2017

Edebiyatı nasıl halletmeyi düşünüyorsun

ezber ezber ezber...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım lütfen
    10 yıl önce açıldı
    LÜTFEN BANA YARDIM EDİN :(
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Feni şimdi sevmiyor ve fende zorlanıyorsan mühendislikten uzak dur derim. Dersler matematik fizik ağırlıklı ve zorluğu da liseye göre hayli fazla. Ama sırf fen yapamıyorum diye iktisada da yönelme bence. Biraz daha araştır belki tmden severek gireceğin bir bölüm çıkar. Ya da fen derslerini analiz et. Fizik sevmiyor ve yapamıyor olabilirsin ama bu belki kimya için geçerli değildir. Kimya mühendisliği malzeme mühendisliği gibi kimya mat ağırlıklı mühendislikler de var sonuçta.

• Bence fen yapabilirsin sadece inanman ve doğru çalışman gerek bizim geometriye ön yargılı yaklaştığımız gibi sen de fene karşı ön yargılısın. Tm ye geçmek için ise tek tavsiyem geleceği düşün hayal et kendini hangi bölümden mezun olmuş mutlu hayal edebiliyorsan sana uygun olan odur fenle bi ilgisi yok o işin
  • Hocam bence YGS'ye kadar sayısal gibi çalış. Puanın gelince bakarsın gerçekten MF yapamam geçicem dersen geçersin. YGS'den sonra çok çalışarak edebiyat halleden arkadaşlarım da oldu. Fakat sınava bu kadar az kala fikir değiştirirsen seni yorabilir. Başarılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.