teknosadakinde 500gb hdd var 4gb ram var 8gb olanı daha gelmemiş teşekkür ediyorum kardeş çok sağol yani 500gb olan 7200rpm teknosadan alabilirim peki alıp eve geldiğim zaman hdd sine bakıcağım bir program varmı bildiğiniz.
Programı boş ver :) Direk hdd kapağını sök söktükten sonra bi sticker varmı dikkat et çunku garanti için sticket yapıştııryorlar ramlere fln o stickerler yırtılırsa garantiden çıkıyor sticker varsa uzerinde lenovo yazan bi maket bıçai ile kaldırt hafice sonra hdd yi çıkar boşluk oaln kısma dogru hafifice cekince cıkar uzerinde yazar donus hzızının en kadar oldugu ki hdd yi sökmeen bile gerke kalmaya bilir direk akapı açınca göerbilirsin :)
quote:
Orijinalden alıntı: Asiatico
İnternetten alanların %70 ide problem yaşıyor :)
Tutki bilgisayarın taşıma sırasında hasar gördü Mağaza problemi üstlenmiyor Kargo şirketide aldığın anda bilgisayarı kontrol etmediğin için sorumluluğu reddediyor. Tüketici hakları mahkemesine gidip dava açıyorsun
dava açma parası ; 800 TL Dosya parası : 400 TL Dava eğer 6 ayı geçerse Yeniden ; Dosya parası 400 TL
Bu tür davaların 1-2 yıla kadar uzadığı görülüyor ki 6 aydan oncede sonuçlanmıyor
toplamda 1600 TL + Bilgisayar 1750 TL = 3350 TL ayırılan vakitte cabası :D
yada 1750 tl + 150 tl otobüs masrafı 1900 TL :)
Seç beğen al :)
Bunları kuzenim yaşadı oradan biliyorum
ki bunları yaşayanlarda az değil her şey olabilir
O yüzden riske girmeye gerek yok bekli gidince daha iyi bir modeli daha ucuz bir fiyata bulacak.
yerden göğe kadar doğru düşünüyorsun,haklısın...azda olsa riski var...
quote:
Orijinalden alıntı: Asiatico Programı boş ver :) Direk hdd kapağını sök söktükten sonra bi sticker varmı dikkat et çunku garanti için sticket yapıştııryorlar ramlere fln o stickerler yırtılırsa garantiden çıkıyor sticker varsa uzerinde lenovo yazan bi maket bıçai ile kaldırt hafice sonra hdd yi çıkar boşluk oaln kısma dogru hafifice cekince cıkar uzerinde yazar donus hzızının en kadar oldugu ki hdd yi sökmeen bile gerke kalmaya bilir direk akapı açınca göerbilirsin :)
kapagı filan niye söktrüyon ya x) program yokmu ? Bakabılcegim evereste bktım bulamadm ewdekı pc mede bkıcmda
:D :D :D valla bilmiyorum bende :D
quote:
Orijinalden alıntı: Asiatico :D :D :D valla bilmiyorum bende :D
5400 lü modeli yokmuş sorn yok o yüzdn
:)
quote:
:)
walalhi bu adamlar hiçbişey bilmiyo teknosadakiler ot lar ya :D
onune geleni alıyorlar normal :)
adamı açlık sınrıında yaşatıcak maşşı veriyorsun sonra ürünler hakkında ayrıtnlı bilgi bekliyoprsun :)
bide teknosa gibi şirketler bazı frimalarla anlaşma yapıyorlar müşteriye sürekli o frima tavsiye ediliyor yada atıyorum lenovo stokta 3 tane kalmıştır casper 300 tane vardır casperi satmaya calısıyorlar doal olarak
quote:
onune geleni alıyorlar normal :)
adamı açlık sınrıında yaşatıcak maşşı veriyorsun sonra ürünler hakkında ayrıtnlı bilgi bekliyoprsun :)
bide teknosa gibi şirketler bazı frimalarla anlaşma yapıyorlar müşteriye sürekli o frima tavsiye ediliyor yada atıyorum lenovo stokta 3 tane kalmıştır casper 300 tane vardır casperi satmaya calısıyorlar doal olarak
adam bana 5400rpm dedi tepem attı aynı koddaki alet lenovnun sitesinde 7200rpm yazıyo adamlar 5400 diyor :D
Teknosayı boş ver vatan a git :) ben daha iyi buluyorum vtan'ı tekno sa da bi gevşeklik var.
Bende bu gün istanbuldayım :)
Teknoloji marketlerini gezdim bilgisayarı yakından inceledim Gayet güzel ve sağlam bir bilgisayara benziyor ama ekran kalitesi açıkçası etkiledi beni bu kadar beklemiyrdum.
Bilgisayarda tnaıtım amaçlı GTA 4 kuruluydu ve Hızlı ve öfkelini son flimi vardı
GTA 4 ü orta ++ sistem seceneklerinde cok rahatlıkla oynadım :)
gayet rahattı ama full özellikte oynayamıyorsunuz tabiki GTA 4 devasa bir sistem istiyor :)
Film HD Gösterim kaliteside iyiydi
Ama dediğim gibi makinanın bluray sürücüsü olsaymış çok daha güzel olacakmış :)
quote:
Orijinalden alıntı: Asiatico Teknosayı boş ver vatan a git :) ben daha iyi buluyorum vtan'ı tekno sa da bi gevşeklik var.
Bende bu gün istanbuldayım :)
Teknoloji marketlerini gezdim bilgisayarı yakından inceledim Gayet güzel ve sağlam bir bilgisayara benziyor ama ekran kalitesi açıkçası etkiledi beni bu kadar beklemiyrdum.
Bilgisayarda tnaıtım amaçlı GTA 4 kuruluydu ve Hızlı ve öfkelini son flimi vardı
GTA 4 ü orta ++ sistem seceneklerinde cok rahatlıkla oynadım :)
gayet rahattı ama full özellikte oynayamıyorsunuz tabiki GTA 4 devasa bir sistem istiyor :)
Film HD Gösterim kaliteside iyiydi
Ama dediğim gibi makinanın bluray sürücüsü olsaymış çok daha güzel olacakmış :)
gta4 ü full ayarlarda aa kapalı açıyor
beyler aldım makinayı (LENOVO IdeaPad Y560 59037224) şu an 12 saatlik şarj süresi doluyo :) kasası mikemmel çok şık metal dayanıklı olduğunu hissettiriyor :)
Hayırlı Olsun bakalım :D :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme