Şimdi Ara

ACİL YARDIM...!SAMSUNG F480 Mİ LG KF750 Mİ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LG KF 750 nin siparişini verdim , büyük ihtimalle cumartesi elimde olacak ama son anda SAMSUNG F480 ni gördüm ve çok da hoşuma gitti .Bu iki telefonu kullananlar ve inceleyenler hangisini almamı önerirler. Samsungun bataryası 1000 mah. LG'nin ise 800 mah. Batarya kullanım süresinde samsung fark atar mı ? Her iki telefonda 5 mp. Acaba resim kalitesi yönünden hangisi ön plana çıkıyor ? Telefonu cebimde taşıyacağım için küçük boyutta olması da benim için önemli. Acil yorum ve tercihlerinizi bekliyorum. Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayancıklı -- 27 Ağustos 2008; 19:26:19 >

• Demek bu iki telefonu pek kullanan yok.
  • Samsung kullanmadım ama F480 iyi telefon..
  • F480 i bilmem çok şık görünüyor ve mevcut özellikleri de gayet iyi görünüyor,
    KF750 kullanıyorum, kağıt üzerinde sunduğu tüm özellikleri üst düzey bir performansla karşılıyor.
    F480 in performansını bilmediğim için KF750 nin üstün malzeme kalitesi ve 5 yıl garantili olması F480 e karşı bir artı olarak görünüyor diyebilirim sadece.

quote:

Orjinalden alıntı: ayancıklı

Demek bu iki telefonu pek kullanan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay555 -- 28 Ağustos 2008; 9:02:39 >
  • Oktay , dostum kf 750 nin şarj süresi konusunda çok şüpheliyim , telefonun şarjı kaç gün gidiyor ve telefon cepte taşımaya uygun mu , cepte kızak falan açılma yapıyor mu ?
  • şarj süresi 2-3 gün civarında. kızakta hiçbir sorun yok, öyle cepte falan açılacak gibi bir dandiklik yok, genel anlamda cihazın hiçbir noktası malzeme ve işçilik olarak dandik değil.
  • Arkadaşlar f 480 nin bataryası kaç gün gidiyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siparişi de verdiysen zaten pişman olunacak bir telefon olmadığından bence KF750
  • Arkadaşım siparişi verdim de içimde hala bir kuşku var. Daha önce bir sefer sipariş verdim ardından iptal ettirdim. Şimdi tekrar verdim ,inşallah hayal kırıklığı yaşamam . Küçüklüğü , kibarlığı ,dokunmatik olması ve de batarya gücünün daha fazla olması sesebiyle aklım F 480 de kalmadı değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayancıklı

Arkadaşlar LG KF 750 nin siparişini verdim , büyük ihtimalle cumartesi elimde olacak ama son anda SAMSUNG F480 ni gördüm ve çok da hoşuma gitti .Bu iki telefonu kullananlar ve inceleyenler hangisini almamı önerirler. Samsungun bataryası 1000 mah. LG'nin ise 800 mah. Batarya kullanım süresinde samsung fark atar mı ? Her iki telefonda 5 mp. Acaba resim kalitesi yönünden hangisi ön plana çıkıyor ? Telefonu cebimde taşıyacağım için küçük boyutta olması da benim için önemli. Acil yorum ve tercihlerinizi bekliyorum. Saygılarımla...

Ben ikisini de kullanmadim.. ancak gene de yorum yapayim.. Samsung un 1000 mah bataryasi tabi ki bariz seklide fark yaratir..ornegin ayni kullanim seklinde LG KF750 nin sarji 3 gun giderse Samsung F480 4 gun gidecektir.. foto kalitesi olarak genelde LG teller Samsung lara gore daha basarili diye biliyorum..KF750 ye de dandik bir lens koyacaklarini hic sanmiyorum.. foto disinda genel olarak da KF750 daha iyi bir cihaz.. dizayn, incelik, s1kl1k, cok kaliteli video kayit ve oynatma (DivX bile oynatiyor), Tv cikisi, dokunmatik navigasyon paneli, haptik ozellikli tuslar, az da olsa dokunmatik ekran deneyimi, harekete duyarli oyunlar, RDS li FM radyo, 5 yil garanti, karbon-fiber batarya kapagi, cok yuksek malzeme kalitesi az buz seyler degil.. suphen kalmasin cok iyi bir secim yaptin dostum.. hayirli olsun, gule gule kullan..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.