Şimdi Ara

ACİL Yardım!.OYUNLARIM GİDİYOR !!! :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıda resmini atacagım Tüm Directx 9 kullanan oyunlarım bu sekilde gorunmeye basladı
    Directx 11 oyunlarda hiç bir sorun yok metro last light GTA 5 Dragon age inq. vs.

Ama dark souls 2 darksiders vs Tüm directx 9 oyunlar bu sekilde gozukuyor.

Bu sorunun baslangıcı ise baktım windows 7 Ram kullanımı 1.20gb hersey kapalı sadece hizmetler acık program yoktu
    Dedim msconfigten hizmetlerin birkacını sonlandırım öyle yeniden baslatayım bakalm kac gb dusucek

PC acıldıgında ram kullanımı neredeyse yarı yarıya dusmustu 700mb kullanıodu.
    GTA 5Filan gırdm sorun yok ama dark souls 2ye darksiders 2 vs diger tum directx 9 uygulamalı oyunlara gırdıgımde grafikler böyle. :(

Denedeıgım Cozumler.

1.Sistem geri yükleme onceki zamana benm olusturdugum yada daha eski tüm zamanlara denedım ama yuklemıyor.
    2.CHKDSK Disk gozden gecırme yaptm sorun cozulmedi
    3.Başlat Onarma bellek onarma disk temizleme vs yaptm sorun algılanmadı diyor.
    4.Directx 9 directx sdk vs tekrar indirip yukledım düzelmedi
    5.Eski surucuyu kaldırıp tekrar kurdum yeni sürücü indirdim düzelmed

Birde pc gec acılıyor acıldıgındada Windows eylem merkezi olayı goruntuleyicisi calıstırılamadı vs diyor bu yüzdende Güvenlık duvaırnı vs acamıyorm actıgımda Sarı baloncukta bu yazı cıkıyor.

Format atmak istemiyorum Bilgisayarımda 800gblık Oyun var bunların bir cogu takdir edersinizki TOrrent. Ne olur bir yardım edin Directx 9 oyunlarımı nasıl eski haline getırrım?

ACİL Yardım!.OYUNLARIM GİDİYOR !!! :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHiddenCarry -- 9 Mayıs 2015; 17:31:02 >

• Ekran karı sürücülerini kaldırıp ,yeniden yüklemeyi dene.
  • nirvanha kullanıcısına yanıt
    Hocam denedm zaten cozumlerde eski sürücüyü kaldırıp yeniden yukledıgımı hatta baska surucu ındırdıgımı belirttim:( Yinede cok tesekkurler cevabn ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aterici

Hocam denedm zaten cozumlerde eski sürücüyü kaldırıp yeniden yukledıgımı hatta baska surucu ındırdıgımı belirttim:( Yinede cok tesekkurler cevabn ıcın

dosyaları bir yere al format at başka çözümü yok
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.