Bildirim
Acil yardım nolursunuz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
telefonu kapatmayı deniyorum kapanmıyor da yardım edin nolur -
Kardes cihazi dfu moda alip restore ediceksin dfu moda nasil alinir google dan bak ogren hepsi bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: serif61
Kardes cihazi dfu moda alip restore ediceksin dfu moda nasil alinir google dan bak ogren hepsi bu
Kardeşim aldım şuan windows xp pc de hata veriyor. şimdi laptop dan win 7 den deniyorum onada ipsw dosyasını indiriyor. Bi ara daha böyle olmustu xp de hata verip win 7 de olmustu. bekliyorum inşallah olur.ama bu sefer telide kapatamadım sonra power + home ile dfu moda aldım pc ye taktım öyle gördü pc. Cevap için teşekkürler. -
Umarim halledebilirsin kolay gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Çok şükür bu sefer oldu. Xp de hata veriyor ama win 7 de oluyor. Teşekkür ederim hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: brkbrktgl
quote:
Çok şükür bu sefer oldu. Xp de hata veriyor ama win 7 de oluyor. Teşekkür ederim hocam.
Rica ederim gecmis olsun ;)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X