Şimdi Ara

ACİL YARDIM LÜTFEN ATRİX 4G FAİLED TO BOOT 0x1000 HATASI******** ÇÖZÜLDÜ*****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hocam çok teşekkür ederim lafımla sizi zan altında bırakmak istemem. RSD Lite 5.4.4 sürümü ile cihazın bataryasını söküp ses açma tuşuna basmaya başlayıp sonra bataryayı takıp (hala ses açma tuşu basılı olacak) Usb kablosunu bağladığımda bana seçme imkanı veren bir ekran çıktı Oradan RSD yi seçtim ve RSD lite cihazı gördü. Ardından orijinal AT&T 4.5.9.1 Gingerbread 2.3.4 sürümünü yükledim ve şu an cihaz sorunsuz şekilde açıldı. Yardım etmeyen herkese teşekkürler.if]

Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var bu akşam 19 :00 da yola çıkıyorum ve telefonum (Atrix 4G ) FAİLED TO BOOT 0x1000 HATASI vererek Starting Fastboot Protocol Support ekranına kadar ilerliyor kendi kendine fakat orada kalıyor. Saatlerdir ingilizce kaynaklı sitelerden bilgi almaya çalışıyorum fakat bir sonuca ulaşamadım. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin... Sanırım tam olarak BRİCK olmadı cihaz çünkü; Starting Fastboot Protocol Support yazısı ortaya çıkıyor.

Soruna ait Screenshotlar

Hocam screenshot yolluyorum.

Cihazın power tuşuna direk basınca şu ekran geliyor

Cihazın power+ ses açma tuşuyla açınca da şu görüntü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guneyonur -- 19 Eylül 2011; 9:50:15 >

• Cihazın Fastboot moduna giriyorsa RSD Lite ile original romunu flashla..
    Fastboot'a girmiyorsa cihazın Hard Brick olmuş olma ihtimali yüksek.

Ne yaptın da o hale geldi cihaz,biraz bilgi verebilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_cool

Cihazın Fastboot moduna giriyorsa RSD Lite ile original romunu flashla..
    Fastboot'a girmiyorsa cihazın Hard Brick olmuş olma ihtimali yüksek.

Ne yaptın da o hale geldi cihaz,biraz bilgi verebilirmisin?

Hocam cihaza custom 2.3.4 yüklerken oldu olan. Fastboot a giriyor fakat RSD lite görmüyor cihazı.
  • Custom romu nasıl yüklemeye çalıştın peki?
    Tenfar Recovery ile mi yoksa farklı bir yöntem ile mi?
    Cihazını birde Recovery'de açmaya çalış,Recovery açılırsa cihaza hard reset atmayı dene..
  • Konu günceldir. (Ben de defy'da sorun yaşıyorum.)
  • Hocam ayıptır yahu 4 gündür cihazı kullanamıyoruz hiç mi bu sorunu yaşayan yok allah aşkına, google dan aratınca direk bu konu çıkıyor. Forum ölmüş be birader, bir yardım edin diyoruz telefonculara gidip 40-50 TL mi verelim çoğu atrix in adını bile duymamış...
  • Valla Güney kardeşim,sana yardımcı olmaya çalıştım özelden biliyorsun ama başıma böyle bir olay gelmediği için ancak tahmini olarak sana yardımcı olmaya çalıştım.
    Şarj olayını halledebildinmi peki?
  • quote:

Valla Güney kardeşim,sana yardımcı olmaya çalıştım özelden biliyorsun ama başıma böyle bir olay gelmediği için ancak tahmini olarak sana yardımcı olmaya çalıştım.
    Şarj olayını halledebildinmi peki?

Hocam çok teşekkür ederim lafımla sizi zan altında bırakmak istemem. RSD Lite 5.4.4 sürümü ile cihazın bataryasını söküp ses açma tuşuna basmaya başlayıp sonra bataryayı takıp (hala ses açma tuşu basılı olacak) Usb kablosunu bağladığımda bana seçme imkanı veren bir ekran çıktı Oradan RSD yi seçtim ve RSD lite cihazı gördü. Ardından orijinal AT&T 4.5.9.1 Gingerbread 2.3.4 sürümünü yükledim ve şu an cihaz sorunsuz şekilde açıldı. Yardım etmeyen herkese teşekkürler.if]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guneyonur -- 19 Eylül 2011; 9:49:07 >

• Sanrım o verdiğim linkteki yazılanları uyguladın,doğrumu?
    Hani başımıza gelirse kaynağımız belli olsun..

Buarada cihazı eski hale getirmene sevindim..
  • quote:

Sanrım o verdiğim linkteki yazılanları uyguladın,doğrumu?
    Hani başımıza gelirse kaynağımız belli olsun..

Buarada cihazı eski hale getirmene sevindim..

Verdiğiniz linkteki yolu izledim fakat RSD Lite nin 5.4.4 sürümünü kullandım ayrıca USb driverları motorola nın en güncel driver larını kullanmak gerekiyormuş. Cihaz brick olmamıştı tekrar söylüyorum sadece boot hatası vardı. Çok teşekkür ederim bu arada. İyi günler.
  • Geçmiş olsun bende de aynı telefon var ama daha yeniyim keşke bilseydim de yardım edebilseydim, ama çözebildiğinize sevindim
  • selam güneyonur dostum orjinal yazılımı nerden buldun link verebilirmisin bende indirmeliyim aynı sorunla karşı karşıyayım ve üstelik şarjı bitiyor :(
  • telefonunuz soft brick olmuş kurtarılabilir durumda ama sorunu googleden ingilizce ararsanız bulursunuz cözümü bulmadan kesinlikle cihaza müdahale etme derim ben cünkü hard brick olursa hiç çözemessin denedim biliyorum :)
  • Arkadaşlar yukarıdaki fotoda görünen moda benzer bir görüntü çıktı. Sanırım yanlışlıkla açtım. Bu moddan nasıl çıkacağım. Ses tuşları ile hangi modu üzerine gelip seçersem bilgilerim kaybolmadan cihaz normal olarak açılacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.