Şimdi Ara

ACIL YARDIM LUTFEN ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok kıza bir biçimde anlatacağım şuan pc ile hala uğraşıyorum.

Arkadaşlar 2 Senelik Harddiskim var SAMSUNG HD502HJ 500 GB SATA 2 Harddisk 3.5 İnch 7200 RPM

Arkadaşlar son zamanlarda bilgisayarı açtığımda post ekranında Harddiski görmeye çalışırken donuyordu ve 5 dakka sonra o bölümü atlayım disk yok diyordu.
    Elektriği keserek 5 dakika bekleyerek yeniden bilgisayarı açtığımda sorun olmadan Windows Başlıyordu.
    Ama bu gün kapandı açtım açılmadı denedim herşeyi olmadı en sonunda bir kez açıldı hemen harici hdd 2.5 inch ile herşeyimi yedekledim.
    Sonra Harddiski formatladım olmadı üstüne windows yüklenmedi windows 7 kurda başta kaldı %0 da windows xp kurda ise yarıda kesti hep bunu yaptı.
    Bende harici diski (2.5inch) bilgisayara içerden bağladım sata olarak ve format atmaya çalışıyorum aynı sorunu yapıyor.
    Benim düşünceme göre bu harddiskten değil diğer bileşenlerden kaynaklanıyor.
    Not: Bu olaylar olmaya başladığından beri neredeyse HDD ışığı hiç sönmüyordu 2.5 inch i taktım yine sönmüyor ama onu sorunsuz görüyor.ama windowsu yüklemiyor.

Sistem

FOXCON 45CMX LGA775 DDR2
    INTEL PENTIUM DUAL CORE E5700 3.0GHZ (3.6 OC)
    2 Adet Kingston 1*1 Ram DDR2 667 MHZ (801 OC)
    Ati Radeon HD 4650 1 GB 128 bit normal hızları 550 ve 400 şuanki 778 ile 550 (OC)
    HARDDISK SAMSUNG HD502HJ 500 GB SATA 2 7200 RPM 2 Senelik
    Power Supply 400 Watt

LUTFEN YARDIM :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım lütfen
    10 yıl önce açıldı
    yardım lütfen cok acilll!!
    19 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.