Şimdi Ara

Acil Yardım Lütfen!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Bilgisayarla işlemcilerle ilgili pek bir bilgim yok. Bilgisayarımın ekran kartı yandı, gittim yeni aldım eleman öve öve bitiremedi aldığım ekran kartını. Şimdi; bu ekran kartı yanmadan önce 800x600 ayarda GTA 5 oynuyordum. Arada bir "Cannot display this video mode, change computer display input to 1680x1050 @ 60Hz" uyarısı veriyordu siyah ekran üzerinde. Kapatıp açınca düzeliyordu. Bilgisayar gitti geldi, ayarladım çözünürlüğü, girdim oyuna bu uyarıyı veriyor her seferinde. Masaüstünden ayarlıyorum, 60Hz yapıyorum, uygula diyorum kapatınca 59a geçiyor. Tekrar tekrar yaptım her seferinde 59a düşüyor 60ta kalmıyor. Oyun açık, sesler geliyor yürüyorum ateş ediyorum ama görüntü yok, beyaz bir kutucukta yukarda yazdığım uyarı dönüp duruyor. Daha da ilginci, bu uyarı dönerken monitörün üstündeki düğmeye bastığımda, menünün altında 1680x1050 @ 100Hz yazıyor. Oyundan çıkınca aynı menüde 1680x1050 @ 60Hz yazıyor. Bir türlü açamadım şu oyunu saatlerdir uğraşıyorum. Bios falan girmeye de korkuyorum geri dönüşü olmayan bir şey yaparım diye. Var mıdır bir çaresi? Delirmek üzereyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.