Şimdi Ara

ACİL YARDIM KULLANANLAR YORUM YAPSIN ONUN DIŞINDA YAPMASIN GENERAL MOBİLE DİSCOVERY ALINIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar o kadar telefon araştırdım ve general mobile discovery telefon almaya karar verdim sizce alınır mı ? Kullananlar varsa yorum yapsın özelliklede fiyat olarak düşük olduğu için alacağım fazla para vermek istemiyorum telefona benim için internet kamera video uygulamalar önemli telefonda pek fazla oyun oynamam.

NOT : KULLANANLAR YORUM YAZSIN KULLANMAYANLAR YORUM YAZMSANIN LÜTFEN !! BU ARADA GM KİMİLERİ SORUNLARI OLDUĞUNU SÖYLÜYOR ŞARZ SORUNU KAPANMA GİBİ SORUNLAR ACABA İLK ÇIKTIĞINDA MI BU TÜR SORUNLARLA KARŞILAŞILIYOR ?
     ACİL YARDIM KULLANANLAR YORUM YAPSIN ONUN DIŞINDA YAPMASIN GENERAL MOBİLE DİSCOVERY ALINIR MI ?

• Sahte profil açıp telefon kötü iken bu telefonu övecek insanlar kesinlikle yorum yazmasınlar

NOT Arkadaşlar yazmayı unuttum bu telefon Waylıs uzak mesafeden iyi çekim gücü var mı ? bende Motorola razr vardı 15 metreden zor giriyordum waylısla nete bunda da öyle ise işime yaramaz.Özellikle belirttiğim gibi internet ,uygulama, kamera ,video vs için alıyorum.
  • telefonu iki haftadır kullanıyorum. 16 gb beyaz aldım. en ufak bir takılma olmadı şimdiye kadar. wifi çekim gücü gayet iyi. ben 10 metreden kullanıyorum. hızlı çekiyor. kamerası ortalama. oyun perfomansı incelemeleri de izlediysen görmüşsündür gayet iyi. ekranı müthiş. s3 ile yan yana getirdik benim tel daha canlı renkler veriyor kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

telefonu iki haftadır kullanıyorum. 16 gb beyaz aldım. en ufak bir takılma olmadı şimdiye kadar. wifi çekim gücü gayet iyi. ben 10 metreden kullanıyorum. hızlı çekiyor. kamerası ortalama. oyun perfomansı incelemeleri de izlediysen görmüşsündür gayet iyi. ekranı müthiş. s3 ile yan yana getirdik benim tel daha canlı renkler veriyor kesinlikle.

şarz soketi , resetleme vs durumlardan söz ediyorlar sence doğrumu mazleme kalitesi hiç iyi değilmiş doğrumu inetrnet program uygulama vs nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

telefonu iki haftadır kullanıyorum. 16 gb beyaz aldım. en ufak bir takılma olmadı şimdiye kadar. wifi çekim gücü gayet iyi. ben 10 metreden kullanıyorum. hızlı çekiyor. kamerası ortalama. oyun perfomansı incelemeleri de izlediysen görmüşsündür gayet iyi. ekranı müthiş. s3 ile yan yana getirdik benim tel daha canlı renkler veriyor kesinlikle.

şarz soketi , resetleme vs durumlardan söz ediyorlar sence doğrumu mazleme kalitesi hiç iyi değilmiş doğrumu inetrnet program uygulama vs nasıl?

malzeme kalitesi iyi bence. tel ince olduğu için öyle bir yanılgı var sadece. şarj soketinde sorun yok. ama ben garanti olsun diye s3 şarj aleti kullanıyorum . uygulama android tel işte. markette ne varsa indiriyordun. sorun yok. :)

izlemediysen bu incelemeyi izle.

http://shiftdelete.net/general-mobile-discovery-video-inceleme-46586.html?sa=X&ei=g9GQUuX8EaOk0QWah4DIAQ&ved=0CAsQqwQ

• ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    wireless olacak arkadaşım

ayıplarlar haa aman dikkatli ol. bu forum seni hemen kınayacak dalga geçecek süper ergenlerle dolu.

edit düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tns1 -- 25 Kasım 2013; 16:14:55 >
  • Şarj için verilen kablo çok dandik. Telefona takılan ucu olması gerekenden biraz daha uzun geldiği için zamanla girişi kırıyor. Kendi şarj cihazını ya hiç kullanma ya da samsungun USB kablosundan bulup onunla şarj et. Ya da en iyisi benim yaptığım gibi yapıp orijinal bi samsung şarj cihazı alıver.
    Malzeme kalitesine gelince, narin bi cihaz. Bebek gibi dikkat etmen lazım. Sağlamından bi kapaklı kılıf al. Ama telefonu tutan iç kısmı sert plastik değil de silikon olsun. Sert plastiğin üst ve al kısmından boşluk kalıyor. Telefon düşünce zarar görüyor. Forumda biri mikrofonu kırmış kılıfla birlikte düşürüp.
    Güncellemelerden ise ( eğer ekran kırpışma sorunu çıkmazsa ) sonuncu güncellemeyi yükleme. Kameranın flaşı otomatikte kalıyor. Sinir bozucu. Ayrıca şarj olayı biraz daha sıkıntılı olmuş son güncellemeyle. Daha çabuk bitiyor şarjı. Ben güncellemeden sonra rootlayıp bi arkadaşın paylaştığı dosyayla düzeltmek zorunda kaldım.
    Alalı üç ay oldu sanırım. Anlattıklarım haricinde çok memnunum. 700 liradan fazla bi telefona para vermem diyorsan alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isacivak -- 25 Kasım 2013; 22:01:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: isacivak

Şarj için verilen kablo çok dandik. Telefona takılan ucu olması gerekenden biraz daha uzun geldiği için zamanla girişi kırıyor. Kendi şarj cihazını ya hiç kullanma ya da samsungun USB kablosundan bulup onunla şarj et. Ya da en iyisi benim yaptığım gibi yapıp orijinal bi samsung şarj cihazı alıver.
    Malzeme kalitesine gelince, narin bi cihaz. Bebek gibi dikkat etmen lazım. Sağlamından bi kapaklı kılıf al. Ama telefonu tutan iç kısmı sert plastik değil de silikon olsun. Sert plastiğin üst ve al kısmından boşluk kalıyor. Telefon düşünce zarar görüyor. Forumda biri mikrofonu kırmış kılıfla birlikte düşürüp.
    Güncellemelerden ise ( eğer ekran kırpışma sorunu çıkmazsa ) sonuncu güncellemeyi yükleme. Kameranın flaşı otomatikte kalıyor. Sinir bozucu. Ayrıca şarj olayı biraz daha sıkıntılı olmuş son güncellemeyle. Daha çabuk bitiyor şarjı. Ben güncellemeden sonra rootlayıp bi arkadaşın paylaştığı dosyayla düzeltmek zorunda kaldım.
    Alalı üç ay oldu sanırım. Anlattıklarım haricinde çok memnunum. 700 liradan fazla bi telefona para vermem diyorsan alabilirsin.

şimdiye kadar o telefonda ne sorunlarla karşılaştın şarz problemi camera, video dışında

• ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Kırpışma problemi vardı telefonda. Son güncellemeyle düzeldi. Ama son güncelleme daha çok sıkıntıyla geldi. Yukarıda da bahsettiğim gibi son güncellemeden sonra şarjı erken bitmeye başladı. Ayrıca arada sırada zil sesleri kendiliğinden değişip varsayılan seslerine dönmeye başladı. Bu sabah da kamera uygulaması hafıza kartını görmedi. Kapatıp açmam gerekti. Ayrıca son güncellemeden sonra real racing de açılmaz bi hale geldi. Uyarı vermeden kapanmaya başladı. Teli açıp kapatınca yine açılıyor ama.

Ama bu anlattıklarımın hiçbiri güncellemeden önce yoktu. Sanırım bi dahaki güncellemede düzeltilecektir hepsi. He düzeltilmezse ve problemler artarsa ben de eski roma dönerim sıkıntı yok.

Yani uzun sözün kısası donanımı sağlam bi cihaz. Yazılım problemleri de düzeltemeyeceğim bir şey değil.
  • Alacağım kardeşim inşallah pişman olmam.
  • daha dun aldım gayet iyi bir performansa sahip akıcı seri seri seriii 600 lıraya 16gb lık aldımm verdigim para açıkçası değdiğini düşünüyorum wifi ve 3g de sorunsuz akıcı bu parayaa bu telefon çok iyi kimileri *** atıoyorlarr Gm den bu telefonu beklemıordum acıkcası gelecek aya bir ust modeli çıkacagı soylentılerı war almayı dusunenler ıcın soyluyorumm 1 ay daha bence bekleyebılırsınızz hemm bu modelın fıyatı dusme olasılıgı war hemde daha ıyı bır model alma fırsatınız var seçim sizinn hiç bir sekıldee pişman olucagınızı dusunmuyorum helekı oyun hastalıgınız var ise :D donma takılmaya sonn :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercanberk

daha dun aldım gayet iyi bir performansa sahip akıcı seri seri seriii 600 lıraya 16gb lık aldımm verdigim para açıkçası değdiğini düşünüyorum wifi ve 3g de sorunsuz akıcı bu parayaa bu telefon çok iyi kimileri *** atıoyorlarr Gm den bu telefonu beklemıordum acıkcası gelecek aya bir ust modeli çıkacagı soylentılerı war almayı dusunenler ıcın soyluyorumm 1 ay daha bence bekleyebılırsınızz hemm bu modelın fıyatı dusme olasılıgı war hemde daha ıyı bır model alma fırsatınız var seçim sizinn hiç bir sekıldee pişman olucagınızı dusunmuyorum helekı oyun hastalıgınız var ise :D donma takılmaya sonn :D

Teşekkür ederim.Bilgilendirmenizden dolayı alacağım.oyun için almıyorum.Kamera,video,internet,uygulama için alacağım.ekran,performans ve büyükluk olarak beni tatmin edeceğini düsunuyorum.Teşekkürler 4gb siyah olandan alacağım.inşallah problemle karşılasmam.

• İlk partiler sıkıntılıydı (şarz soketi ,öle pixsel vs).

Benim Aldığım 3. parti telefon sanayisinden bizzat telefoncuya danıştım bu durumu Siyah Aldım.

Gel Gelelim Sıkıntı Varmı Diye Sana şunu demiş olayım telefon Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi F/P ürünü.Sonuçta GM babamın oğlu değil övücek değilim fakat 21 Eylülde aldım 2 ay oldu tek bir sorun yaşamadım.

Kısaca Tavsiye ediyorum.
  • İnşallah alacağım bakalım.ben ne söyleyim alırken eski ilk çıkan ürünlerden ise almayım demi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.