Şimdi Ara

Acil yardım... kilitlenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm Donanım Forum üyelerine iyi seneler ;
    Kuzenimin pc sinde ASUS p4533-c anakart var. Ekran kartını ATİ Radeon 9600 olarak , Ram' inide 4*128RDRAM olarak yeniledim. 80gb hdd yerine 250gb hdd takdığımda bazen hard disk ilk açılışta hata verip açılmıyor. RESTART yaparsam açılıyor.Bios güncel....Bu sıkıntıdan kurtaracak , sorunun nedeni ve çözümü konusunda bilgi verecek üyelere teşekkürler.

Arkadaşlar
    Genel anlamda , sorun çıkartabilme açısından anakarta takılacak harddisk kapasitesinin bir önemi varmıdır? Teknik bilgisi olan arkadaşlar geniş bilgi verebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artemiz -- 12 Ocak 2010; 13:22:52 >

• Sahafiec arkadaşım;
    Sözkonusu arıza zaman zaman kendikendine oluşsa da, bilgisayar açılmış konumda iken "yeniden başlat'a da basıldığında da açılma aşamasında kilitleniyor ve aşağıda yazdığım yazı çıkıyor. " DİSK BOOT FAİLURE , İNSERT SYSTEM DİSK AND PRESS ENTER "..
    XP professiyonal kullanılan sistemde sistem değişik zamanlarda birkaç kez yeni baştan kurulmasına rağmen sonuç değişmedi....
    Siz yada bu mesajı okuyan arkadaşlardan sorunun nedeni ve çözümü konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
  • jumper ayarlarını kontrol edin. Aynı İDE kablo ile cd rv + hdd takılı ise hdd i slave konumuna alın, sorun düzelecektir kuvvetle muhtemel.
  • İyi akşamlar,
    En kısa zamanda deneyip sonucu bildireceğim.
    Vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.