Şimdi Ara

ACİL YARDIM! IBANEZ GRGR121EX, GRG270B, GRG170DX??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan Guitar Masters LEG-300 ve Ampteq LG15 kullanıyorum. Gitarımı değiştirmeye karar verdim. İkinci el alacağım. Çok temiz Grg170dx, Grg270b ve Grgr121ex buldum. 3ü de neredeyse kullanılmamış. 170'in fiyatı 400 tl, 121ex 320 tl, 270b de 340 tl. Linkin Park tarzı çalıyorum genelde. Solo çalmam, ritim çalarım. Sizce en rahatı, en kullanışlısı hangisi olur? 121ex'in manyetikleri hh, internetten birkaç günlük bilgilerime göre metal için daha uygun sanırım. Diğerleri hsh, bu benim için daha mı uygun olur? 270'in tek farkı floyd rose sistemi mi?
    Bir sorum daha olacak Overdrive'da iken çok fazla dip gürültüsü alıyorum.(Drive-Treble-Middle-Bass en sondayken) Bu normal midir? Gitarla ilgili mi, amfiyle ilgi bir durum mu ?

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

• Senin için HH manyetik daha uygundur...

Dip gürültüsü kullandığın amfi ve gitar için normal. Daha kaliteli bi amfi alırsan dip gürültüsü daha az olur... Kullandığın kablonun kalitesinede bağlı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

Senin için HH manyetik daha uygundur...

Dip gürültüsü kullandığın amfi ve gitar için normal. Daha kaliteli bi amfi alırsan dip gürültüsü daha az olur... Kullandığın kablonun kalitesinede bağlı...

HH daha çok heavy metal için değil mi? HSH daha iyi olur diye düşünmüştüm.
    Ibanez kablo kullanıyorum, kablodan değildir bence. Gitarı değiştirirsem gürültü azalır sanırım??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar artınca piyasa ne hale gelmiş.
    3'ünü de alma 300-400 civarına Cort X-11 veya Cort KXQ1F Katana al 2.el.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solert

Dolar artınca piyasa ne hale gelmiş.

Diğer modelin ikinci elini bulamadım ama x11 buldum bi tane temiz, 370 tl. Sizce bunun artıları -varsa- eksileri nelerdir diğerlerine göre?

• quote:

Orijinalden alıntı: ddiscoveryy

quote:

Orijinalden alıntı: Solert

Dolar artınca piyasa ne hale gelmiş.

Diğer modelin ikinci elini bulamadım ama x11 buldum bi tane temiz, 370 tl. Sizce bunun artıları -varsa- eksileri nelerdir diğerlerine göre?

Manyetikleri EMG-HZ, üzerinde Flame Maple top var. +'ları bunlar GRG 270'den daha iyi bi gitar. Fiyatı da daha ucuz.

• Öneriler için teşekkür ederim ama çok uygun bir grg270b buldum onu alacağım haftaya..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fender CD60 Akustik Gitar Siyah
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.